Nu vecīt, ja tu pats nevari saņemties iespraust fejai, kurai esi jau samaksājis, tad biedrība jebļas kantorī laikam nav priekš tevis izmēģini ornitoloģiju vai kādu datorspēli vai kas tagad jauniešiem populārs
Nē pirmā un ne pēdējā feja pie kuras eju un process kā process. Gribēju atzīmēt, ka pie Mašas bija savādāk, nestandarta. Tas jau nav nekas slikts. Katrs pelna savu naudu un tērē kā pašam patīk. Ja kādu tas aizskar, liec dislike. Ja nāktu pēc padoma, ko man darīt tālāk, tā arī rakstītu.
Vēl aizkavēšos jebļas birojā, apvienošu gan ar ornitoloģiju, datorspēlēm un ko Tu tur vēl pieminēji.
Tad nu mani pieci centi. Biju pirmo reizi pie Mašas, un viss bija augstā līmenī. Lai arī nesagaidīja seksīgā apakšveļā, komunikācija visu kompensēja. Saka ko vēlies dzirdēt, ieinteresēti klausās. Pa vidam viegls flirts. Ko gan vēl mums traumētiem vīriešiem vajag. Bet tā palasot visu komentārus, zūd sajūta kā biji kaut kas īpašs. Laiks paiet ātri, lidz attopies ka gandrīz stunda pagāja tikai sarunās. Un ekšenam paliek pavisam maz laika. Vīri, neuzķerieties uz šī slazda 😅.
Pēc 2 gadu pārtraukuma, biju šogad iebraucis uz atpūtu, salasījos šeit izmaiņas svarā un biju patīkami pārsteigts. Meitene tagad izskatās daudz sievišķīgāka un pievilcīgāka. Manuprāt tie papildus kilogrami viņai nākuši labumā. Paņēmu uz stundu, vairs neatceros cik prasīja, liekas trīs oranžos. Sagaidīja apakšveļā. Jaunā vietā daudz spoguļu, var pavērot visu no malas. Cītīgi darbojas ap aparātu, un ja esi kopts, sagādās paris pārsteigumus. Pēc orālā un daudz mēles darbiem, sēžas virsū. Ļoti šaura, daudz emociju, bet ne pārspīlētu. Dupsis lielāks un patīkami vingrs. Labi ieķēros. Beidzu diezgan ātri. Otrā reize sākās līdzīgi kā pirmā. Šoreiz noturējos ilgāk un ļāva darbināt kā vien proti. Meitene laba un nav nomocita, ka varētu likties par citām darbonēm. Noteikti nākšu vēl.
Ierakstīts
Nē pirmā un ne pēdējā feja pie kuras eju un process kā process. Gribēju atzīmēt, ka pie Mašas bija savādāk, nestandarta. Tas jau nav nekas slikts. Katrs pelna savu naudu un tērē kā pašam patīk. Ja kādu tas aizskar, liec dislike. Ja nāktu pēc padoma, ko man darīt tālāk, tā arī rakstītu.
Vēl aizkavēšos jebļas birojā, apvienošu gan ar ornitoloģiju, datorspēlēm un ko Tu tur vēl pieminēji.