Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Элина/Elīna/Mila (22) 24787791
Ierakstīts
2 минуты назад, xepii сказал:

Līdz satikšanai īsti netiku.Jautāju vai varu doties drīzumā, vai laiks der. Teica, ka jā, ka gaidot. Ierodos, saka: " 10minūtes jauzgaidot." Ok. Tās ar pagaidīju un devos prom. Pēc stundas raksta, ka ir gatava satikt. Gan jau konvejers iz tēmas primais brauc

Jobanie ukr operatori liek uz vienu laiku trīs klientus. Kurš pirmais tas arī tiek pie vāveres, pārējie stāv ārā un gaida savu kārtu. Man tā it bijis vairākas reizes. Es nekad negaidu ilgāk par 5 minūtēm, braucu prom.

Элина/Elīna/Mila (22) 24787791
Ierakstīts

Neiesaku, dzīvē maziņš paresns sivēns ar nesmuku silikonu un nesmuku vēderu pēc dzemdībām.

Ukr kantoris. Konveijers. Kad gāju ārā, nakošais jau sēdēja mašīnā un gaidija savu kārtu. Puhā bildes nav viņas. Feiks. 

Eurogirls bildes ir viņas bet 90% fotoshops.

Dzīvoklis vispār pizģec. Bomžatņiks Zvaigžņu ielā.

Адель (18 gadi) +37126921624
Ierakstīts
6 часов назад, janina13 сказал:

Nekad tik labs piedāvājums nav bijis un tik drīz arī noteikti neparādīsies. 

Smieklīgi, no kādiem laukiem tu esi? 🤣 Negribi viņu aprecēt? 😆

4 часа назад, Leosexual сказал:

Man arī teica ka šeit būs ilgi.

Visas viņas tā sakot, bet pēc nedēļas bēg prom no kapeiku pisējiem uz citām zemēm kur vairāk maksā

Ierakstīts
4 часа назад, janina13 сказал:

Manā tikšanās reizē galīgi nebija sagurusi un nelikās nekāds konveijers. Varbūt dienas pirmajā pusē jāiet. Vakarā visas sagurušas.

Ja baigās morāles sāpes - kāpēc vispār paliki? 😬 Varēji tak pagriesties un aiziet. Bet nē, redz, lieta bija jāizdara līdz galam. Smieklīgi dažreiz šie komentāri. 

Nu šī par Anabelli dzīvīgāka. Anabelle jau kā lelle.

Tu vispār esi izlasījis manu komentu, vai tikai savas 5 kapeikas iebāzt? "Tāda nepatīkama pēcgarša pēc tikšanās. Moralie."

Smieklīgi kad mēs vispār šeit apspriežam intīmās lietas ar meitenēm. Tā jau cenšos mazāk te kaut ko rakstīt.

2 часа назад, traxer сказал:

Может у копов рейды на эскортниц. Коп навряд ли будет делать селфи, им это не нравится очень.

A man priekškam sūtīt savu bildi viņai? It īpaši ja mēs esam ar viņu kādas 6 reizes tikušīes. Un es nezinu kas tanī galā sēž, varbūt kāc suteneris..

2 часа назад, daredevil85 сказал:

Drīzāk kāds zaglis. Nosūtot savu purnu, dzīvokli aptīrīt neies. 

Ja zaglis gribētu aptīrīt dzīvokli, viņam nosūtīt kreiso čomaka purnu na problēmas. Neesi tik naivs

Ierakstīts

Biju pie viņas uz pusstundu, 100 rozes. Nahuj!!! ☹️ Tāda nepatīkama pēcgarša pēc tikšanās. Moralie. 😒 Viņa taču ir konkrēts bērns.

Tātad, meitene ir no Ukraīnas, viņai ir 18 gadi. 😳 Galīgs amatieris. Biznesā ir nesen. Vispār neko nemāk. Pizdec, es jūtos kā kaut kāc pedofīls. Strādā caur ukr suteneriem. Konveijers. Varēja jau redzēt meitenes nogurumu. Dzivoklī kā pirtī. 😳

СОВМЕСТНЫЙ ДУШ -20€ - galīgi garām, tur pat es knapi ielīdu.

МАССАЖ -20€ - vispār nemak to darīt.

Минет без презерватива -30€ - pati atzinās ka viņa to nedara un viņai tas nepatīk.

ПОЦЕЛУИ -30€ - neiesaku, nepatīkama smaka no mutes.

Par pašu meitene nevaru neko slikti pateikt. Viņa jauka un kautrīga. Tieva, lielas dabīgas krūtis. Smuka vāvere. Ar mazo Mašu nekāda sakara! Vairāk atgādināja man Anabelli kad tā tiko iegāja biznesā. Ļoti līdzīgas manieres.

Braucu mājās ar morāliem, gribējās atgriezties, iedot viņai štuku ar vārdiem brauc bērniņ mājās.

3 часа назад, misterMan сказал:

Согласен со всем сказанным. На такой ценник девушка недорабатывает явно. Судя по всему, раньше было лучше, но 5 лет в эскорте дают о себе знать. А деньги брать откуда-то надо...

8/10 за внешность.

5/10 за сервис по состоянию на 2025 год.

Как вставила свои кривои силикон стала глупая и с коронои на голове. Сеичас просит селфи у клиентов перед втречеи. Савсем головои поехала

Liana Foxy (25 gadi)
Ierakstīts
13 часов назад, Topddadze сказал:

Bildēs viss lādzīgi, satiekot dzīvē - man bija vilšanās. Bildēs ir labākās pozas, rakursi. Man nepatīk tā izteikties, bet nu tas stipri ietekmē šo pakalpojumu kvalitāti - nedaudz šķībi zobiņi, nedaudz šķielē kādā brīdi, ausis uz elfa pusi. Es tur 8.5 no 10, ko min iepriekšējā atsauksmē galīgi nesaskatīju. Nu varbūt 5-6 no 10. Augums - nekā īpaša, vienkārši meitene, kas nav noēdusies. Neko super sportisku, vai anomāli tvirtu nejutu. Sajūta, ka vienkārši vēl gadi ļauj neiespringt. GFE tur nav, tur ir daudz pļāpāšanas un tāda draudzīga attieksme, bet tas nav GFE.

Par operatoru - no sākuma viņa iemet copy paste tekstu angļu valodā. Bet turpinot komunikāciju RU valodā, viņa pati pāriet arī uz RU. 

Kopumā pēc vizītes man bija vilšanāš sajūta un es neieteiktu. Arī nav 170 par 1h vērts. 150 ir super griezti un ir redzēti labāki varianti pa šo naudu.

Paldies, es gribēju viņu apciemot, bet redzu kad nav vērts tērēt naudu.

Maria (27) - 28106410
Ierakstīts
14 часов назад, mango_ сказал:

Ietekmējoties no biedru "slavas odām" šij dāmai es arī apciemoju viņu. Pieredze un sajūtas pēc apmeklējuma divejādas, uzreiz gribu teikt, ka sajūsmā es neesmu. Lokācija Klusais centrs, 20 sarkanie - dopus nepiedāvāja. 

Atrašanās vieta: 10 - Svaigs, kvalitatīvs, es pat teiktu ērts 2istabu dzīvoklis. dvielis sauss un tīrs - viss līmenī; 

Attieksme: 8 - Komunicē pati bez operātora. Strādā uz konkrētiem tipiskiem trigeriem uz kuriem reaģē jebkurš vesels-adekvāts vīrietis. Nav viņa tur dikti harizmātiska, "nerodas tur Waau vaips", drīzāk ir labi iepazinusi "savu klientu" un prot sevi pārdot. Viss ir labi, bet biju gaidijis ko dabiskāku, ko vairāk - attieksmes ziņā; 

Izskats: 8 - Norādītajam vecumam iespējams arī atbilst, iespējams nedaudz vecāka. Kopta, visnotaļ simpātiska, tipiska Ukrainiete, ar taisītām lūpām - "pelmenīšiem". Var redzēt, ka bērns tur točna jau ir - ir dzemdējusi. Puncis un krūtis ir pastaipītas, bet viss normas robežās. Kopta simpātiska meitene-sieviete, bet nu tur nav arī "high level" dāma - ir ok;    

Minets: 6 - Viņa nejūt savas lūpas (pelmeņi taču), līdz ar ko nesaprot cik stipri ir jāsaspiež ar lūpām loceklis.. :D Ļoti vāji, pārāk maigi - vairāk jutu viņas roku un to kā loceklis atduras viņai kaklā. Pēc sajūtām un manas pieredzes - viņa sūkā stipri viduvēji;  

Sex: 7 - Var grozīt kā grib, liekas, ka izbauda un netēlo. Vāvere ar vidēju kompresiju - nav dikti stingra. Tāds mīlīgs sex sanāk, bet kaut kādā brīdī man sāka palikt garlaicīgi, jo sajūtas, kompresijas trūkums u.c. lika par sevi zināt. Beigās izdrāzu viņu tā stingrāk no aizmugures tā teikt savam "prieciņam". Man tā mīlināšanās un tik liels  "vaniļas maigums" kaut kā neaiziet-nepatīk. Droši vien gaumes lieta;

Kopējais vērtējums (vērtējot meiteni nevis dzīvokli) 7 - Iesaku, bet tur nav "waauu" efekta. Vienkārši normāla, adekvāta, simpātiska meitene ar stipri viduvējām prasmēm gūltā un normālu attieksmi. Vai tikšanās ir 20 sarkano vērta - pie šī brīža cenām tas tā arī maksā, bet es sliecos domāt, ka 15 sarkanie būtu stipri adekvātāk, ja runājam "ieguldījums-pieredzētais" adekvātās mērvienībās, atmetot emocijas. Vai ietu vēl - noteikti nē.

Nu uz doto brīdi nav cienīgas konkurentes pie kuras var aiziet un tā normāli iztukšot balonus kā ar viņu, tāpēc tīri mans viedoklis, viņa ir vērta tos 200. Protams gaumes llieta, katram ir savs.

Svētdien brauc prom. 

Дина (20 gadi) 20531019
Ierakstīts

Pagājušō nedēļu apciemoju šo darboni Tallinā. Tagad skatos atbrauca piepelnīties pie mums. Neesmu liels orātors tapēc neko daudz nerakstīšu. 

Izskats 4/10 - pārkačātas nesmukas lūpas, daudz tetuvējumi izskatās tizli, krūtis ka spaniela ausis.

Attieksme 4/10 - konveijers, vispār nav ieinteresēta, viss uz atpisienu. Augstprātīga. 😡

Atbild operātors. Rīgā pieņem Matīsa ielā. Taksa 90/150. Netērēiet savu naudu un laiku. Ir daudz labākas.

https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-modelnoj-vneshnosti./8482132.html

xx.jpg

Lucy (27) - 28948751
Ierakstīts
4 часа назад, mango_ сказал:

Daudzas tā dara, liek 2-3 sludiķus uzreiz.. Beet neesmu nekad saskatijis tur kopsakarības ar zemu kvalitāti vai uzmetienu. 

Tu vienkārši neej pie darbonēm varbūt tik bieži, tici man, uzmetieni bija.

5 часов назад, alabama сказал:

Sludinājums pēc sludinājuma ir mans sarkanais karogs.

Es arī nekad neesmu sapratis priekš kam divi sludinājumi?! 

Zlata (24 gadi) 24830336
Ierakstīts
6 часов назад, Graafijs сказал:

Sestdien arī tieši biju, kamer vienojamies par laikiem viss ok, un tad pec stundas ierodoties klusums

Es biju pie viņas tiklīdz viņa atbrauca, teica kad būšot Rīgā kādu laiku, svētdien gribēju viņu apciemot vēlreiz un pšik, neviens vairs neatbild 😒

Zlata (24 gadi) 24830336
Ierakstīts
5 часов назад, Graafijs сказал:

Biju sarunajis caur whatsapp tikšanos, ierodoties noraditaja adresē, rakstiju ka esmu klāt lai iedod norādes-klusums, 15 min pagaidiju un devos prom… bloks iekš whatsapp itkā nav, jo rādas ka ziņas saņemtas

Kopš sestdienas mistiski pazuda no radariem. Viņas operātors neatbild, reklāmas puh.lv arī vairs nav.

Alexa (20) 26232546
Ierakstīts

Trīs reizes gribēju viņu apciemot. Divas reizes no šī kantora bija uzmetiens. 👿 Sarunāju tikšanos, kad biju uz vietas, man vairs neviens neatbildēja.

Trešajā reizē it kā sarunāju randiņu, viss iszkatījās ok, atbraucu laicīgi, operātors raksta kad viņa joprojām ir aizņemta. 👿 Un vai es negribu atnākt pēc stundas?! Fuck..

Biju nikns, uzrakstīju kad tērē tikai manu laiku, tā lietas nedarās. Uz ko operātors ierēcās un nobloķēja mani uzrakstot Numbusterā kad esmu BlackList. 😆 

Vairs kaut kā šo darboni apciemot negribējās.

Mans kolēģis bija pie viņas. Pēc paziņas teiktā meitene ir no Baltkrievijas, ļoti runīga, cieši sadarbojās ar kaut kādu ukraiņu suteneri, vīrieti, kurš mitinās arī Rīgā un kurš arī atbild watsapā tēlojot Aleksu. Ir arī ziņas kad policija vēro šo kantori.

Baigi aizdomīgi kad Aleksa nemaina dzīvokli kā bieži mēdz to darīt iebraucējas. Tur kameras ir visur, gan ārpusē gan iekšā pašā dzīvoklī. Es kaut kā nejustos droši zinot kad mani var filmēt, nez kur tas video nakotnē var uzpeldēt un vai tas suteneris nesāks šantažēt. Tāpēc domāiet ar galvu nevis ar galviņu pirms apciemot šo darboni.

Alsu 2.0 (24) 26253277
Ierakstīts

Kantoris, strādā ar operātoru.

Taksa pusstunda viens zaļais.

Izskats 7/10 - iepriekšējā Alsu daudz labāka un smukāka. Šitā blakus nestāv. Neteikšu ka nesmuka, bet nu nekas īpašs. Parasta asian meitene, pelēkā pele. Neliela auguma, mazas krūtis 1 izmērs. Uz bildēm izskatās smukāka.

Dzīvoklis 3/10 - bļe šķūnis nevis dzīvoklis. Normāla dvieļa nav. Paklājs slapjš un jau smird. Reāli kopmītnes, pilns ar indiešiem. Pieņem Klusā iela 22.

Minets 5/10 - tāds amatieru minets, sūkā bez preža, nekas īpašs.

Process 6/10 - man nepatika.

Komunikācija ar meiteni 7/10 - meitene no Kazahstānas. Īpaši daudz nerunāju, nolaidu balonus un gāju prom.

Konveijers, kad gāju prom, nākošais jav bija klāt. 👎

Neesmu no tiem čīkstētājiem un kapeikpisējiem, bet mans subjektīvs viedoklis, šī meitene nu nekādīgi nevelk uz vienu zaļo. 70/80 par pusstundu ok, bet 100 too expensive priekš viņas!

Tālāk jūsu izvēle, vai apciemot viņu vai nē.

xx.jpg

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.