Kā viens puika teica draudzeņu daudz fake testu lapu likt var... čalis pareizi rakstīja par logu perodiem, neko no meičs neredzējām vairāk. Ārstēšanās parasti cik google rada ap 6 mēneši sākotnējā, iespejams tapē nosvīda. Nez.. nez neko te. Dzeks ar tāpat neuzvilksies, sakuma kom bija ok. Bus meichuks atpakal apritē tad redzēs...jāuzraksta abiem jāpainteresējas
Dāma tiešām prom, nezinu kad būs atpakaļ. Man šī bija viena no labākajām pieredzēm. Jā, ļoti mulsināja visa tā ņemšanās ap to kaiti, ko viens te centās viņai piesolīt, bet zinātkāre ņēma virsroku. Nu un safety first - viss gumijas zābakā un kā ekstra (gan jau nepamatoti) dezinfektors uz drauga pēc procesa. Lai galvā lielāks miers. Rezumē pēc vairāku nedēļu apmeklējuma - nekādas blaknes un simptomi nav novēroti. Sertificētu testu neesmu licis, bet arī neprasās.
Kad dāma būs atpakaļ, iesaku tiem, kas meklē milf tipa kundzi, atvērtu, runātīgu un koķetīgu. Nevar nosaukt par GFE, jo viņa neuzvedās kā tava meitene, bet gan skaista dāma ar kuru atnāci nopisties un viņai tas pašai patīk. Augums man patika un šķiet ir veikusi otru plastisko krūtim, lai koriģētu veco silikonu. Moš kļūdos, lai apstiprina tie, kas bija iepriekšējā tūrē. Vēders pēc sajūtā atsūkts un tas viss iekačāts dupsī formai.
Skaidrs. Paldies par aprakstu. Jā vai meiçai kāda kaite no viņas noteikti neuzzināsim..būtu jau interesanti zināt drošībai. koķetīga un runātīga, izskats labs, būs iespēja jāapmeklē,pēx seksiņa jāpapļāpā...
Mēģinaju atrast pēc linkiem, nekā. Gribu.lv ar neredzu. Gribēju aiziet, esmu bijis vairakus gadus atpakaļ pie šās 3x. Palasot komentārus paliek scary,. Kāds var padalīties kas notiek ar meičy? Ir kādu info devusi par veselību kādam privāti? Pēd x biju 2 gadi atpakaļ, bij labi...
Ierakstīts
Kā viens puika teica draudzeņu daudz fake testu lapu likt var... čalis pareizi rakstīja par logu perodiem, neko no meičs neredzējām vairāk. Ārstēšanās parasti cik google rada ap 6 mēneši sākotnējā, iespejams tapē nosvīda. Nez.. nez neko te. Dzeks ar tāpat neuzvilksies, sakuma kom bija ok. Bus meichuks atpakal apritē tad redzēs...jāuzraksta abiem jāpainteresējas