Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Melnādainās
Ierakstīts

Teica būs vēl nedēļu un kad plāno augustā braukt ciemos, pie mums ļoti patīkot.

Noteiktu vēl apciemošu, neskatoties kad daudz "No comprendo, lo siento" un google translate vienmēr pa rokai. Bija jautri un masažiņa patikāma, es pat teiktu dzīvē izskatījas labāk nekā bildes

Jesi (26) 29691193
Ierakstīts

Būts vairākas reizes, cik saprātu devās atpakaļ uz Maskavu un tāpat ka @Fantom12pieminēja vissdrizāk vasaras beigas/rudens sakumā atgriezisies. Kopumā ļoti interesanta tatāru asiņu daiļava ar savu raksturīņu, ja labi izdodas atrast komunikāciju tad vienīgais tabu ir analais, visu parējo saprāta robežas var izbaudīt.

Izskats: noteikti 10/10 katru dienu no rītiem trēnejas, un visādas detos sesijas veic, teiktu krūtis naturālas, kas bieži te apsptiests. Sēja arī 9.5/10, žēl kad izmanto tik daudz feik bildes jo tiešam skasta, bet vismaz tas tipažas bildes tuvu patiesībai.
Attieksme: 3-8/10 ir bijis kad sež telefona un dara savas lietas, citreiz aktīvi piedalas sarūna un ir pat kaut kas GFE lidzīgs.
Apartamenti: Bieži lačpleša 24, kas ir normāls 8/10. Marijas iela gan glauni 10/10 bija. Tas sūds Krišjana Valdemāra 3/10 tur vēl teceja vannas istabas dzivojamā iekša.
Minets: 5/10 Ilgi nedarbojas, bet vai vnk minēts vai 69 ipašas atšķiribas performance nebija.
Sex: 9/10 nav atteikta neviena pozicija, var arī pati uzņemties iniciatīvu, vai atrast ritmu un veicināt prieku, bet ja vienmēr pietuskt kaisles, stenešana nav pārak samaksoltā, mani uzrunāja.

Kopumā: ja GFE nav vajadzīgs, bet gribas ar ļoti skaistu un tvirtu augumu, tad 10/10 variants par šo cenu, bet otram piegajienam nedauz japierūna parasti. Ja ir GFE cienitājs tad 6.5/10 un isti neieteiktu.

Liana Foxy (25 gadi)
Ierakstīts

Tā... It ka lielakoties uztūras Varšavā, bet latvija kaut kad ir bijusi cik noprātu, jo runājam par laipastakļiem un Jurmālu. Šodien biju apmeklejis(1h), par ko es pats bišku nolohojos, jo tajā karstumā tas mazais dzīvoklis bez kondiškas nav variants, es laikām kādas 4 reizes biju duša gajis, viņai pašai ari nedauz nelabi palika. Pieņem Krišajana Valdemāra 61, pretī kur Jesi pieņema menesi atpakaļ, abos variantos apartamenti ir šausmīgi un ietektu izvairities no tam lokācijam.

Dzīvoklis 3/10: Maz, iedomājaties kaut ko mazu un viņš bus vēl mazāks, atrast bija viegli un moderna dušas kabina ar sakarīgu dvieli. Bet ar to beidzas viss pozitivisais... Gulta ir izbidāms divāns kurā un par mazu, man ar 190cm augumu isti nebija ērti. atsperes vēl lien arā, tāpēc laikam arī uzlika pledu pa virsu. Galds 50cm no gultas, virtuve 1m no gultas, tas viss kādos 15-18m2. 2 nelieli logi, bet atnākot jau bija smacīgi.

Izskats 8.5/10: Tobīs bildes ir viņas, varbūt ar kādu filtru, bet es teiktu viņai ap 35 nevis 25, tāpēc priekš viņas vecumā ļoti izskatīga un koptā, pēc manis grasijas uz Lemon gym iet, jo pats plānoju arī tāpēc par to mazliet papļapajam. Basically you get 90% of what you see

Attieksme 5/10 : Sarunā un sakumā man patika, lietiška bet laipna, bet izradījas kad viņai kaut kur bija jasteidzas tāpēc līdz ar to mani steidzināja, ja es nedauz nokaveju, bet ne jau man teikt majienus par laiku ka pagaja 30m(ņemu 1h atgadinu) 😐

Minets 8/10: Kartīgi darbojas, nebija dziļš bet no visādiem leņķiem un ar rokam maseja zvaniņus, pēc arī zvaniņu masaža bija ļoti patikāma. 
- Runājor par masažu 10/10, droši sakiet jā. Ļoti laba pat profesionāla, izmanto specialas eliņas un gan rokas/elkonus lai būtu jūtāmāks, laikam bija aut kādus kursus ņemusi vai ieprieķs bija massiere(nepajautāju).

Sex: Nothing special 5/10, nav baigi aktīva vai ekspresiva. Maigs un tvirts augums. Neko ipaši neiebilda, bet varbūt man nepaveicas dēļ karstumā un divana izmēra.

Par ko jāpabridina, nevarēja saprast vai strādā ar operatoru. pateica kad - ne. Bet visa sarakste bija angliski, bet viņa uzreiz krieviski ar mani. Arī kad uzrakstiju ka esmu klāt, man neatvēra, bet palūdza klauvēt.
- Rakstīts real GFE, bet tie kas bijuši pie Annitas, neceriet ne uz ko lidzīgu vai tādu pašu kaisli.
- Whatsappa teica 170h, kad paradīju postu, atbildēja - "For you 150", it ka nebija laicīgi izlabots.

Kopumā: 6/10 gan jau būtu labāk ja ne tik kasrta dienā izvēletos apmeklēt, bet tur es pats vaiņigs. Ja uzlabo attieksmi un seksu, būtu stabils 8-8.5 un ieteiktu un gan jau kādam paveiksies, tāpēc piesardzīgi izvertētu.

Sorry par garo postu, pirmais full review.))

Jesi (26) 29691193
Ierakstīts (rediģēts)
On 5/21/2025 at 4:39 PM, Flanker said:

Vina tagad ir Riga? Numurs tads pats ka temata nosaukuma?

Jā, līdz 4 Jūnijam būs. Numurs savadāks, bet puh.lv zem sport girl/sexy miss afišejas ar jaunu numuru.

Ar rītienu būs arī normali apartamenti, jo ka jau pieminēts pati nemaz nav apmierināta un vienkarši salst šobrid.

Rediģēja Tribu
Aizmirsu pieminēt kā rīt jaunu apartamenti, lai cilvēki kuri raksta šoien dodas pareizā virzienā
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.