Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Tak tai epopejai jau vairāk par gadu, bija baigais kipišs , IIRC konkrētība nekāda, ko konkrēti "norāva",joberis  savas analīzes ar neielika , kas un kā . Viss tur kinda sus . 

On 11/22/2024 at 7:58 AM, kliongjanis said:

Labrīt. Izdzēsu savus komentārus, iemesls, uz watsap saraksti no meitenes mob.t. atsūtīti dati no labaratorijas par negatīvu Hiv uc rez. Tie ir private tamdēļ nepublicēšu. Protams datus var viltot, nodot analīzes var cita persona ja sarunā, kā arī pastāv vīrusu inkubācijas periods, kas var ilgt līdz pat pus gadam. Kamēr nav skaidrības līdz galam neko nerakstīšu sliktu komentāry ziņā. Iespējams k.kur citur norauts neapzinoties to. Drīz konsultācijas ar dakteriem tad redzēs. Tiem kas te liek domāt, ka es te kādu apmeloju, bez iemesla nekas nenotiek, konkurences ziņā arī nevienam vietu atbrīvot nevēlos. Šis portāls ir pieredzes apmaiņai. 

Izrādās norāva nezin ko, nezin kur. Tiesa nav online bijis kopš 25 novembra , varbūt nolika ķelli , RIP😃 . Imperatrica dziva, ergo , viss kipišs par neko . No operas- Hey ChatGPT, man niezs krāns , vai man ir nedziedināma STS un es drīz miršu ????

Адель (18 gadi) +37126921624
Ierakstīts
56 minutes ago, murka555 said:

Sarunāju randiņu šodien, bet beigās pajautāju, vai pasi parādīs, ka ir pilngadīga. Atbildēja, ka nē. 

🚩🚩🚩

Neizklausas pēc pilnigi labpratigas darbones, nu nezinu, baigi uz puņķiem tas viss.

Manuprāt normali cilvēki iet pie tā'dam fejām kurām patīk tā nodarbe, vai kā minimums kāds cits viņām nepiespiež to darīt, un dara to lietu apzinīgi, skaidrs ka visiem savs darbs 24/7 nevar patik uznak besis, bet kopuma ir ok.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.