Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Zaika (28) 26851881
Ierakstīts

Apciemoju viņu nesen. Komentārs par izskatu no sākuma - foto generally atbilst. Man likās ļoti seksīga. Pupi lieli, dabiski, nedaudz jau nolaidušies - tieši tas, kas man patīk. Ir neliels vēderiņš, bet kopumā superīgs augums (milf tipa). Labi kopta, izskatīga - seksīga milf sejiņa ar palielām lūpām. Dzīvoklis arī ļoti labs, airbnb Kalēju ielā. Ukrainiete, runā krieviski.

Tagad par attieksmi. Es neteiktu, ka attieksme bija laba. Es, protams, atnācu vienkārši nolaist tvaiku. Dažreiz vienkārši vēlos izšaut oliņas seksīgajā sievietē, lai nomierinātu prātu. Bieži pie eskortmeitenēm tāpēc es neciemojos. Bet bija vairāk sajūta, ka šī vēlējās ātrāk tikt no manis vaļā. Arī nedaudz sakaitināja komentāri par to, ka esmu jauns un nepieredzējis utt, bet es flirtēju pretī, un kopumā atmosfēra nebija saspringta, drīzāk jocīga.

Sludinājumā reklamē skūpstus, bet drīkst skūpstīt tikai krūtis. Tātad nedaudz paspēlējos ar viņas krūtīm, gumija virsū un minets. Minets patika, varēja sajust arī caur gumiju ļoti labi. Tad nedaudz lubrikanta virsū un jātniece. Jātniece patika, krūtis sit sejā un var labi paņemt mutē. Nedaudz stienēja, pēc minūtes-divām jau biju veiksmīgi beidzis.

Tad nu bija tas "Nu, vsjo" kaut arī pagāja vien kādas 5-10 minūtes. Es saku kā vsjo, ļauj vismaz tad paspēlēties ar krūtīm. To arī darīju kādas piecas minūtes. Pačamdīju krūtis, kājas un dibenu, un devos prom.

Vērtējumu nelikšu, jo neesmu kurtizāņu dižcienis, bet nu varbūt kādam noderēs mana pieredze

P.s. price - 100 par 1/2h

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.