Vienīgā sūdzība varētu būt ka tiešām ir dikti maziņa.
Es teiktu centīga profesionāle, atšķirībā no reģiona dāmām virsū strādā līdz tev apnīk. Dvieli normāla izmēra arī māk iedot. Dupsis smuks, smaids jauks.
Bildes ir viņas - seja, tattoo krūšu forma sakrīt..! Komunicējot WhatsAppa pati atsūta gan bildi gan divus aktuālus īsus video, ko pati ir filmējusi. Ar bildēm viss ir kārtībā.
Lasot tevis rakstīto sanāk, ka meitene bija "pārāk laba" - tu biji redz gaidījis kaut ko mīkstāku un ļurīgāku? Ok, gaumes lieta - pieņemsim..
Tev kaut kāds personīgs aizvainojums veidojas no idejas ka var gribēties lai ir ar vairāk apaļumiem?
Bildes sludinājumā vilka uz "thick" miesasbūvi, plus tur tik daudz apstrādes, ka visās nav pat viena seja forma, bet labi jāatzīst divās no viņām varu atpazīt to pašu dāmu. Kļūda no manas puses.
Meitene tiešām jauka un centīga, bildes nav viņas. Teju vai smieklīgi, bet es gaidīju mazliet pilnīgāku sievieti, bija principā izcilā formā, attiecīgi dibens lai arī smuks nebija tik polsterēts kā no foto varētu cerēt. Vairumam gan tas būs tikai pluss.
Man pēc stundas radās nožēla, ka neņemu uz ilgāku laiku, jo tur ir ko darīt.
Ierakstīts
Vienīgā sūdzība varētu būt ka tiešām ir dikti maziņa.
Es teiktu centīga profesionāle, atšķirībā no reģiona dāmām virsū strādā līdz tev apnīk. Dvieli normāla izmēra arī māk iedot. Dupsis smuks, smaids jauks.