Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Адель (18 gadi) +37126921624
Ierakstīts

Apciemoju Adeli un ļoti patika.

Gadi varētu būt ap 20, simpātiska, skaistu ķermeni, smaidīga, atsaucīga, komunikabla meitene.

Izpildija visas vēlmes, visas pozas kuras vēlējos par tām neiebilda.

Tā kā biju ļoooti nogribējies, tad arī man programmu sanāca izpildīt tikai par 10% :D

Sākumā novilku krūsturi un apmīļoju skaistās krūtis. Pasūcu krūšu galus, meitene viegli ievaidējās kad to dariju, tas bija ļoti patīkami.

Gribēju, lai apsēžas uz gultas un sniedz man minetu kamēr es stāvu.

Nevar teikt, ka izcils minets, bet man patika, maigi, cītīgi, bet ar foršu kompresiju.

Tad pārgājām nedaudz uz misionāru, pēc tam uz doggy un gribēju pabeigt jātnieces pozā, bet diemžēl tālāk par doggy netiku. Varu teikt, ka viss viņai ļoti šauri un loceklim ļoti patīkami.

Izskats 9.5/10 - Nav 100% mans tips, bet tā pat noteikti lieku labu atzīmi. Viņa ir ap 172 augumā, man labāk patīk tādas maziņās ap 165.

Attieksme 9/10 - forša, mīļa, smaidīga, sarunā labrāt iesaistās un pati stāsta kas pajautāts.

Minets 9/10nebija nekāds super kombo, bet man ļoti patika tā maigā sūkšana ar kompresiju.

Sex 9/10piekrita visām pozām kuras gribēju, maiga, viegli stenoša, pats nolohojos par ātru beidzot.

Dzīvoklis 8/10 - tīrs, silts, dvielis bija ļoti svaigs un smaržīgs.

Noteikti iesaku aiziet. Ja pats būsi smaidīgs un pieklājīgs, tad meitene atbildēs ar to pašu.

Nastja (26), 26942903
Ierakstīts

Sorry, nav plāna provocēt. Plānoju tuvākajā laikā meiteni apciemot un tā kā vizuālais man ir svarīgs tad jautāju par to. Man vienkārši patīk slaidas meitenes ar smuku dupsi. Pirmajā bildē jau viņa iskatās super labi, bet lasiju par to, ka pieņēmusies svarā un satraucos vai arī dupsis nav palicis liels.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.