Es nezinu, kā, bet vakar skrullējot instagramu, man reāli reelos izmeta tieši to pašu meiteni, kas ir bildēs. Izrādās tā ir modele, blogere amber hazee, tātad labi vien ir, ka dāma bija aizņemta un ciemos pie viņas netiku, ja nē būtu slikta pēcgarša, ka ieraugot nebija īstā. 😀
Šīs bildes ir sludinājumā gribu.lv bet citos saitos ir citas meitenes bildes(ši reāli izskatās pēc citas meitenes), un sūta tādas bildes, kas tieši ir citos saitos.
Rīt sarunāta tikšanās. Cerams viss noritēs labi, bet viņa dzīvajā izskatās pēc pilnīgi citas dāmas? Man atsūtīja bildes, kura neviena nav nevienā sludinājumā tāpat bildēs zem krūtīm nebija nekādu rētu..
Varbūt vēl kāds ir bijis un var atstāt svaigu atsauksmi?
Sveiki biedri. Lūdzu atsauksmes par šo meiču? Gribu pie viņas tikt kamēr nav aizbraukusi. Atbraukusi uz pāris dienām. Whatsup atsūtīja pāris bildes. Izskatās ok, bet kā nezz ir ar visu pārējo? Lokācija vagonu 22, par pus h ņem 4zilos un 1 sarkano.
Ierakstīts
Es nezinu, kā, bet vakar skrullējot instagramu, man reāli reelos izmeta tieši to pašu meiteni, kas ir bildēs. Izrādās tā ir modele, blogere amber hazee, tātad labi vien ir, ka dāma bija aizņemta un ciemos pie viņas netiku, ja nē būtu slikta pēcgarša, ka ieraugot nebija īstā. 😀