Комментарии - это всего лишь мнение, желательно основанное на опыте(!) )) О каких фактах идет речь?
Оскорбления? Так они являются показателем качеств самого автора и никак не пересекаются с реальностью (в данном случае со мной).
meitenīt, atvainojos , ka Tavā topikā Moderātoram mazliet uzmācos. es pie Tevis neesmu bijis ciemos , par Tevi zinu tikai no Tavas , vismaz tā viņa uzskata , draudzenes stāstiem. neteikšu , ka visi bija pozitīvi. sevišķi sarkastiski bija tie , kuros tika pieminēts izteikts Tavs pielūdzējs. kā arī aizstāvēju Tevi , kad vēl iepriekšējā topikā , tiki nedaudz aprunāta. neteikšu ,ka esmu iebraukušo meiču fans, lai gan ir patrāpījušās dažas ļoti unkālas. sevišķi supper bija Karīna . gan izskats , gan attieksme. šeit biju rakstījis par viņu sajūsminātu atsauksmi, diemžēl dzēsta . izskaties jauki , lai gan man nesaista , kad daudz tetovējumi. ciemos neprasīšos , jo patīk apmeklēt dāmu neskaitāmas reizes , jo tā var redzēt un priecāties par katru jaunu niansi ko viena apmeklējuma laikā nesasniegsi. noteikti mūsu kopējā paziņa Tev sastāstīs tādus briesmu stāstus par mani...... tādus pašus , ko sastāstīja savai kolēģei . kura pēc sarunas ar mani , bija ļoti izbrīnījusies , kāpēc tā jāmelo. un liekas vairs nekontaktējas. visu , to labāko, lai veicas! ja kas interesē PM.
Tas ir slikti ja forumā par interesantāko apspriešanas objektu kļūst moderators kas būtībā vairāk ir tehnisks elements. Bet nu lai tā paliek.
Redz kā ir - īstenībā nevienu postu nedzēš, NEVIENU. Vnk nomaina statusu uz "hidden" un posts paliek - tā vieglāk pēc tam saprast kāds alnim caurvējš starp ragiem svilpo ja alnis pēkšņi sāk "izcelties". Da arī ja policija ko paprasīs tad vieglāk atrast.
Qbjektīvam būt ir praktiski neiespējami! bet to ka ka izteikt ko derētu zināt citiem , par konkrētām fējām nedrīkst, esmu pamanījis.....
mana pieredze rāda , ka tās fējas , kas ienāk šajā biznesā ir ar interesi un degsmi ne tikai nopelnīt. tās kas jau savus gadus piecus darbojas, vairāk sāk domāt , kā mazāk darīt un vairāk saņemt. tā kā esi viens no normālajiem večiem šeit , varu ieteikt 35 meiču . laiku neskaita , strādā ar izdomu un deksmi. slaida , dibentiņa gandrīz nav, krūtis silikons 3, nekādus kosmiskos naudas blāķus neprasa, nav anāla, dopus , ko paprasu izpilda bez papildus samaksas. raksti pm man, ja vēlies uzzināt vairāk........ pārējie nerakstiet, nebūs , ar unikālu meiču nedalos. meklējiet paši , dažreiz ir viņas sludinājums.
Ierakstīts
meitenīt, atvainojos , ka Tavā topikā Moderātoram mazliet uzmācos. es pie Tevis neesmu bijis ciemos , par Tevi zinu tikai no Tavas , vismaz tā viņa uzskata , draudzenes stāstiem. neteikšu , ka visi bija pozitīvi. sevišķi sarkastiski bija tie , kuros tika pieminēts izteikts Tavs pielūdzējs. kā arī aizstāvēju Tevi , kad vēl iepriekšējā topikā , tiki nedaudz aprunāta. neteikšu ,ka esmu iebraukušo meiču fans, lai gan ir patrāpījušās dažas ļoti unkālas. sevišķi supper bija Karīna . gan izskats , gan attieksme. šeit biju rakstījis par viņu sajūsminātu atsauksmi, diemžēl dzēsta . izskaties jauki , lai gan man nesaista , kad daudz tetovējumi. ciemos neprasīšos , jo patīk apmeklēt dāmu neskaitāmas reizes , jo tā var redzēt un priecāties par katru jaunu niansi ko viena apmeklējuma laikā nesasniegsi. noteikti mūsu kopējā paziņa Tev sastāstīs tādus briesmu stāstus par mani...... tādus pašus , ko sastāstīja savai kolēģei . kura pēc sarunas ar mani , bija ļoti izbrīnījusies , kāpēc tā jāmelo. un liekas vairs nekontaktējas. visu , to labāko, lai veicas! ja kas interesē PM.