Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Zida (21 gads) 26780667
Ierakstīts
pirms 4 stundām, sapals teica:

Tad nu tā, mana pieredze zināšanai tiem, kas skatās un domā, ka varbūt šīs meitenes ir reālas vai vismaz tuvu šiem tipāžiem. Nav.

Jā, ir jaunas, bet nu līdzības nekādas. 
Tā, kas sevi dēvē par Zidu ir jauka, mīļa, apaļīga, gadi atbilst. Varu ieteikt tiem, kas meklē maigu būtni bez lielas pieredzes seksā. Paliels viduklis, toties arī dibens - kādam tas varbūt neder, kādam tieši patiks. Izmaksas desmit rozes pusstundā vai divreiz vairāk par stundu. Vieta zināmā V. ielā.

Tā, kas sevi dēvē par Mishu ir puiciskāka, aktīva, gadi apmēram atbilst vai daži vairāk. Kāda ir darbībā - nezinu, jo vilšanās pēc totāli atšķirīgajām bildēm bija pārāk liela. Izmaksas tādas pat, adrese arī.

Kas kretīniski, ka pat sarakstē uzprasot atsūtīt kādu svaigu, nesen taisītu foto, atsūta pilnīgi kreisu bildi, it kā īsto. Operatorei reāli po, lai tik visi sabrauc.

Tagad parādījies vēl līdzīgs sludinājums - Dina (21 gads) - var172389144_Screenshot2026-05-03at14_55_48.thumb.png.e79aa7224b45ff5cd70f5f73c1a64772.png574531437_Screenshot2026-05-03at14_55_32.thumb.png.baa9b271e783c7bbed431de9ba119684.png1857967856_Screenshot2026-05-03at14_52_56.thumb.png.367bb277ed9542efaf00cd8ec55302a0.png1544735036_Screenshot2026-05-03at14_51_15.thumb.png.6dcc15ae88a976e93a32b2180141f791.pngētu būt no šīs pašas sērijas, bet to nevaru apgalvot, kam nav slinkums, pārbaudiet.

Da vinjai 3-4 profili ar shitadam feik foto,numuri ar var mainiities un jaa,privataa sarakstee arii suuta feik bildes un pasakot ka taa nav vinja-atbrauc parbaudi,karoche stradaa uzto katik kadu atmaniit un ar ceriibu ka paliks!

Tagad vinjam populari taisiit vairaakus profilus,pat dazhaadus numurus un dazhadas bildes sutiit

Mazā Ukraiņu Maša 28927974
Ierakstīts
pirms 16 minūtēm, dominatorxxx teica:

Tā vari gaidīt līdz rītam. Ja neizrādīsi interesi par pišu, tad viņa labprāt visu to stundu nobazarēs. Ar Tinder meiteni sekss nav pašsaprotams. Ar mauku ir.

Nu man nekad nav bijis ka es aizejot pie maukas seezhu un stundu bazareeju,atnaac,iedod naudu,ej uz dushu un uz gultu,bet te liekas ka shitaa speciaali aizbazaree un kautkaadi kautrigie puikas seezh un klausaas

Ierakstīts
pirms 5 stundām, daredevil85 teica:

Bļa, man tagad tāda dežavū sajūta. :D

Līdzīgus tekstus esmu lasījis vismaz par 2-3 šeit sen apspriestām meitenēm kas arī savulaik piedāvāja GFE, ķip ka daudz runā, maz dara, un vispār ko tu muti ver vaļā, es atnācu tevi ņemt priekšā. Te vispār ir reāli veči, kas mēdz uzņemties kkādu iniciatīvu tikšanās laikā? Jeb tagad ir moderni nolikt dirsu un ar ķieģeļģīmi gaidīt kamēr tevi apkalpos?

Palīdziet saprast vecam jāklim :D

Kada var buut inicatiiva ka tu esi nopircis pakalpojumu?un jaa ,esi samaksaajis ,tad seedi un gaidi kamer tevi apkalpos,te tev nav randinsh no tinder meiteni 

Ierakstīts
pirms 2 stundām, HoldFast teica:

Nu ko… Maša atkal ir mūsu pilsētā, un šoreiz kaut kā gribas pateikt vairāk nekā parasti. Ir tikšanās, kas vienkārši paiet. Un ir tādas, pēc kurām paliek klusa sajūta, ka tu esi pieskāries kaut kam mazliet dziļāk, nekā sākumā domāji.

Jā, viņa ir skaista, to pamani uzreiz. Bet tas nav tas skaistums, kas uzreiz kliedz.  Drīzāk mierīgs, pārliecināts, dabisks. Tāds pie kura pierod pamazām un jo ilgāk skaties, jo vairāk detaļu pamani. Bez mākslīguma, bez liekas demonstrācijas. Un varbūt tieši tāpēc tas iedarbojas stiprāk.

Viss mainās brīdī, kad sākas saruna. Ar viņu nav sajūtas, ka jāspēlē kāda loma vai jādomā, ko teikt. Viss notiek pats no sevis - viegli, mierīgi, gandrīz nemanāmi. Un kādā brīdī tu saproti, ka vairs nedomā par laiku, neanalizē katru pauzi, tu vienkārši esi.

Viņa prot klausīties tā, ka tas nejūtas kā formalitāte. Un runāt tā, ka pat vienkāršas lietas iegūst citu nozīmi. Bez steigas, bez šabloniem, viss ir nedaudz dziļāk nekā pierasts.

Dažreiz rodas sajūta, ka jūs vienkārši “nofiksējaties” uz vienas frekvences. Tā nav skaļa vai uzspēlēta bet drīzāk klusa, bet ļoti precīza. Un tieši tādas lietas paliek visilgāk.

Vide apkārt sakopta, mājīga, pārdomāta. Bet tas pat nav galvenais. Galvenais ir tas miers, kas tur ir. Sajūta, ka nekur nav jāsteidzas, ka vari uz mirkli izkrist no ierastā ritma un vienkārši pabūt.

Un tad parādās tā ķīmija. Nevis uzreiz acīmredzama, bet pakāpeniska. Tu sākumā pat nepievērs uzmanību, bet pēc tam saproti, ka negribas, lai tas beidzas. Un laikam visdīvainākais ir tas, kas paliek pēc tam. Nevis vienkārši atmiņa, bet kaut kāds stāvoklis. It kā kaut kas būtu palicis nepateikts vai nepabeigts….vai varbūt tieši pretēji - pārāk īsts, lai to atstātu vienai reizei.

Reizēm liekas, ka ir lietas, kuras nav jēgas analizēt. Tās vienkārši vai nu jūti, vai nejūti.

Maša ir no tiem retajiem cilvēkiem, kuru klātbūtnē viss kļūst nedaudz klusāks un nedaudz skaidrāks. Un varbūt tieši tāpēc, pat aizejot, tu tur atstāj kaut ko vairāk, nekā biji plānojis. Un, ja godīgi, ne vienmēr gribas to paņemt atpakaļ. Pēc tikšanās ar Mašu es sapratu, kāpēc daži cilvēki paliek atmiņā ilgāk nekā citi……

100% vinja gaidija ka tu atraak aizpisiisi prom ar savu pasaku stastishanu 

Anastasia 281024**
Ierakstīts
pirms 5 stundām, GodMode teica:

Jau daudz laba šeit ir uzrakstīts par Nastju, bet gribu vienkārši atgādināt tiem, kas vēl pie viņas nav bijuši, vizīte būs neaizmirstama. Viss augstā līmenī 🔥🔥🔥🔥🔥

blja aizieshu speciaali parbaudiit,3 reizi noticeeshu komentariem,2x jau vilies esmu,nu varbut ne villies,bet nekaads baigais wow nebija kaa komentaros plaatiijas visi  😂

Адель (18 gadi) +37126921624
Ierakstīts
pirms 18 minūtēm, cucispeps teica:

Manuprāt, tev vajadzētu mazāk domāt par to, kā bērnu namos 12 gadu vecas meitenes nodarbojas ar seksu. 

Manuprat vajadzetu daudziem parto domaat,tad varbuut tas nenotiktu,bet nu latvijaa ir pierast ka visiem viss pohuj,tapec esam tur kur esam

Адель (18 gadi) +37126921624
Ierakstīts
pirms 20 stundām, GodMode teica:

Pieredzējušas meitenes ar 18 gadīgas ķermeni, tas jau ir kaut kas no fantāzijas jomas. Reālajā dzīvē tādas kombinācijas sastopamas ļoti reti, un bieži vien tas ir vairāk reklāmas teksts nekā patiesība.

Nezkapec,bet tadas 18 gadiigaas kuras ir no bernunamiem pisaas labi,nevis Tu vinju piss bet vinja tavu pimpi pish,domaju bernunmaa jau no 12 gadiem treneejaas ka tadas aktivas un pieredzejushas

AliceWet, 21, 25331569
Ierakstīts

Hvz kas jums ar vinju nesagaaja,man viss ok bij vairakas reizes tiekoties

Man tik intresee ko juus pishat ja shitaa jums liekaas sudiiga,kur njemat taas skaistules?Pa kautkadiem konveijeriem gan juus fanojat,tapat es paris reizes esmu vilies-salasoties kaa juus par kaadu baigi fanojat,tad es aizeju un nakas vilties,ne viss tik skaisti kaa komentaros tiek rakstiits

AliceWet, 21, 25331569
Ierakstīts
pirms 8 minūtēm, GodMode teica:

Nu hvz kāpēc nesanāca normāli parunāt, kolēģi arī raksta, ka tas katru reizi ir citādi. Varbūt kāds pirms manis jau bija sabojājis viņai garastāvokli. Bet pie izskata tur tiešām nav kur piesieties, tas ir reāls etalons, kā no žurnāla vāka. Būs jāmēģina vēlreiz.

Jaa bus jaapmeklee kad atgrieziisies,vavere ar smuka 

Tadu varetu preceet,bet nu man ir likums-maukaas neiemiileeties lai cik vinjas piseligas un smukas butu😄

AliceWet, 21, 25331569
Ierakstīts

Nezin kas tur jums nesanaca parunat,es paris reizes biju,viss bij ok,sanaaca arii parunaaties,kjeermenis labs,dibens labs,kompresija laba,silikons ljoti kvalitatiivs,labakais kas ir taustiits no kadiem 50 citiem silikoniem.cenjiks bij 200 sotaki un bij to verts,atgrieziisies vasaraa varbuut

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.