Izkaujaties! Man jau liekas, ka, ja esi ticis pie riktīgi laba naktstauriņa, tad Tu viņu ne slavē, ne aizstāvi.
Par Owner, nu vecīt, visādi gadās, nedabūji izšaut, nedabūji, visiem var gadīties kaut kas neparedzams.
Es, piemēram, vienreiz pats pie viņas nokavēju 30min, jo bija problēmas ar auto, bet par sevi sliktu atsauksmi neredzu un nekādus pārmetumus nesaņēmu.
Tak galiigi vienalga,nedabuju pie vinjas,dabuju citur izshauties,vienkarshi prieksh manis vinja ir uzmeteeju sarakstaa,kas grib tas lai iet pie vinjas,es vairs savu laiku netereeshu,maukam klientu pietiek arii bez manis
pirms 1 stundas, augusts23 teica:
Izkaujaties! Man jau liekas, ka, ja esi ticis pie riktīgi laba naktstauriņa, tad Tu viņu ne slavē, ne aizstāvi.
Par Owner, nu vecīt, visādi gadās, nedabūji izšaut, nedabūji, visiem var gadīties kaut kas neparedzams.
Es, piemēram, vienreiz pats pie viņas nokavēju 30min, jo bija problēmas ar auto, bet par sevi sliktu atsauksmi neredzu un nekādus pārmetumus nesaņēmu.
+ tur nekas neparedzams nebija,jo 2x vinja uzmeta shitadaa veidaa,taa vietaa tak pasaki ka sodien aiznjemta,nevis pec 30 min briiva,seedi gaidi un tad pasaka oi neee nestradaaju vairs,ok,otreiz lidziigs scenarijs,nav nepatika par nedabushanu,jo dabuut var citur,bet par nozagto laiku
Dīvaini ,ka džeks iet pie fejas 5x,kaut nepatīk! Uzskatu sevi par Anastasijas patstāvīgu klientu un nemainīgi zinu,ko saņemšu,bez haltūras un steidzināšanas! Viņa strādā bez operatora un reizēm ir aizņemta vai aizrunāta,bet viss godīgi! Pasaka,cikos ir pieejama,bez nekādiem "atnāca dzīvokļa saimnieks vai mani jāiet uz veikalu utt"
Es rakstiju ka 5x vagonu 22 esmu bijis,tas nozimee ka pie dazhadam,nevis 5x pie vienas ,ja kautkas nepatik tad es otreiz neeju
Pie anastastijas neesmu bijis un nebuushu,kaut vinjai tur zelta pezha,man nepatik nekonkreeti cilveeki,nevis pasaka,ka pec puss stundas un pectam pec puss stundas pasaka ka shodien vairs nee utt,shitaadu laiku zaglju pedejaa nedeljaa ir pilns,prieksh manis vinja ir uzmeteeju sarakstaa
Papildus gribēju pajautāt vai Anastasija tiekās tikai V22 un ja ir ieteikums par kādu citu darboni, tad labi tomēr ir apzināties, ka vieta, kur notiek tikšanās ir laba un labā lokācija.
Kadas 5x esmu bijis vagonu 22 un nekad nekas labs tur nav bijis,pedejo reiz gribeeju apmekleet sho darboni,bet takaa vinja nav nopietna un nevar sarunaat neko konkreeti tad arii tai ielai vairs netuvoshos.3-4x esmu bijis marijas ielaa 14 un vienmer biju apmierinaats,sievietes tur bija dazhadas sastaptas un visas bija tadas pie kuram gribejas atgriezties,tagad tur tusee Adele
Nah shito slampu,teree tikai laiku,atbild ilgi,tas butu poh,bet tad saka ka pec 30 minutem var,tad izdomaa ka nevar,taa jau vairakas reizes bijis,butu uzreiz pateikusi ka nevar un miers nevis piss mozgas un tas nav tikai ar vinju,ar ljoti daudzaam,mauku industrijaa sakaas laikam kautkadas sacensiiba,kas pirmais pie majas piebrauc tas piss,jo nearvienu gandriiz nevar konkreeti un skaidri kautko sarunaat
Ierakstīts
Tak galiigi vienalga,nedabuju pie vinjas,dabuju citur izshauties,vienkarshi prieksh manis vinja ir uzmeteeju sarakstaa,kas grib tas lai iet pie vinjas,es vairs savu laiku netereeshu,maukam klientu pietiek arii bez manis
+ tur nekas neparedzams nebija,jo 2x vinja uzmeta shitadaa veidaa,taa vietaa tak pasaki ka sodien aiznjemta,nevis pec 30 min briiva,seedi gaidi un tad pasaka oi neee nestradaaju vairs,ok,otreiz lidziigs scenarijs,nav nepatika par nedabushanu,jo dabuut var citur,bet par nozagto laiku