- приветствуется вкусный аромат... no jums tiek uzņemts garšīgs aromāts..
- можно конфетку или любую сладость! вес не набираю, жопа не слипнется... jūs varat arī konfektes vai jebkuru saldumu!Es nepieņemu svaru, dupsis nelips kopā.
-Задашь мне этот вопрос- будешь послан в блок БЕЗ ОБЪЯСНЕНИЯ!!! ... uzdosi man šo jautājumu, tiksi nosūtīts uz bloku bez paskaidrojumiem !!!
- фото И видео своих "причиндалов" мне слать НЕ НУЖНО! НИЧЕМ новым НЕ удивишь, коллекцию НЕ собираю,... fotogrāfijas un videoklipi par viņu "personīgajām mantām" man nav jāsūta!Jūs NEKO nepārsteigsiet ar NEKO jaunu, es VĀCU NAV kolekciju, un man NAV patīkami mājas "arhīvi"
-только на вотсап , в простых смс НЕ ВЕДУ ПЕРЕПИСКИ!... īsziņas tikai uz WhatsApp, es NESAKARU vienkāršā īsziņā!
-ПРОСЬБЫ -типа "отправь фото сисичек, НОГОТКОВ, СТУПНЕЙ.. А надень красивое белье! юбку с молнией, чулки, ноготки в зеленый цвет покрась, и прочей херней НЕ ЗАНИМАЮСЬ! ... pieprasījumi-tips "atsūtiet foto par krūtīm, kliņģerītēm, kājām ... un uzvelciet skaistu apakšveļu! svārki ar rāvējslēdzēju,krāsojiet kliņģerītes zaļā krāsā, un es NEDARU citus atkritumus!
- Все (кто еще не понял) с подобными вопросами и просьбами будут так же посланы в блок, и еще "слегка прокляты" ... Visi (kas vēl nav sapratuši), kam ir līdzīgi jautājumi un pieprasījumi, tiks nosūtīti arī blokam un vēl "nedaudz nolādēti"
Vēl tikai atlicis iemācīties krievu valodu un beigās ari sāksi saprast, ko pats esi iztulkojis. Jeb labāk neķeries vērsim pie ragiem, ja rags jau ir tur, kur saule neiespīd.
Ierakstīts
Vēl tikai atlicis iemācīties krievu valodu un beigās ari sāksi saprast, ko pats esi iztulkojis.
Jeb labāk neķeries vērsim pie ragiem, ja rags jau ir tur, kur saule neiespīd.