Varu pabriidinaat par adresi Vesetas 30. Bildes nesakrit ar dzivi. Nevaretu teikt, ka sagaidiija pilnigas shausmas un pie lielaaka spiediena varbut paliktu bet, salidzinot ar slaido modeli bildees, dabaa taads pusruksiits vien bij (un 80 eur tas pasakums nebutu veerts).
Pielauju, ka taja adrese darbojas ari vairak par vienu meichu vai viena ta pati no vairakiem numuriem. Katraa gadijuma - ja tomeer doties izluukos uz sho adresi, jabut gatavam nepalikt.
Par 8 sarkanie tarifu nebiju gatavs palikt. Sagaidiju ko lidzigu kaa bildees ar slaidu, sportisku augumu bet dzive +15-20 kilo, bildes loti taalu no realitates. Peec sejas jau nebija nesmuka, taada nedaudz mauciski austrumnieciska + kermenis ar tattoo ,kas man ir turn on. Par 6 sarkanajiem varbut varetu testeet uz 30min, ja labaki varianti uz to bridi nebutu pieejami.
Tas, ka šitā čiepiņa ir haltūriste, sen jau zināms. 5 min pēc akta sākuma viņai sāka kājstarpe asiņot, redz, menstruācijas sākušās, jābeidz process. Normāla taktika, naudu gan savāca par pus stundu. Izlikās, protams, ka neko nezināja, ka viņai tādas ir, ka es nelaikā trāpījos. Un tas bija jau gadus 2-3 atpakaļ, kopš tās reizes vairāk neesmu gājis.
Vecajā importa dāmu topikā biju iepostojis atsauksmi, vasarā biju. Nu nebija tur nekas baigi labs, liekais svars un neliela riepiņa, pati meitene kādi 1,80m. Bildes no veiksmīgiem rakursiem. Ja kāds dodas testēt, dod ziņu, varbūt notievējusi 🤪
Laboju pats sevi: nevis importa dāmu topikā bet biju atsevišķu topiku izveidojis. Tagad pielēca, ka varbūt tomēr arī ko jaucu bet bija ļoti ļoti līdzīga pēc sejas, vienīgi par tattoo neatceros......
Kādu laiciņu atpakaļ biju, pagaidām viens no maniem mīļākajiem importa variantiem, lieli pupi, formīga meitene, noteikti nav tieva bet tajā pašā laikā viss stingrs un nekas neļum kā želeja. Seksā aktīva. Bildes ir viņas 😉
Par cik tās runas par svārstīgajām cenām, atbraucot uz vietas pārjautāju par taksi un tie bija seši sarkanie par pus stundu.
Kopumā nothing special, neatgriezīšos.
Komunikācija un attieksme laba, jauka meitene 8/10
Sekss 7/10 diezgan aktīva, procesa laikā kunkst un sten
Izskats 6/10 te atkal kārtējais variants, kad bildēs figūra izskatās labāk. Meitene pati pēc uzbūves ir miniatūra, bet izskatās pēdējā laikā nedaudz aizrāvusies ar burgeru ēšanā, jo pēcpuse nav pārāk tvirta + pīpēšana arī nenāk par labu ādas stāvoklim. Bildes ir viņas, pa lielam 1. bilde vistuvāk realitātei.
Kopumā der kā ātrais variants, kur izšauties, ja olas spiež! 😈
Pievienojos augstāk rakstītajam atsauksmēm. Gribu vēlreiz piebilst, ka ir centīga un aktīva. Bildes ir viņas bet dzīvē, protams, ir papildus kg klāt. Nav modele bet patiks piselīgu meiču ar mīkstumiem cienītājiem, vobšem, na ļubiķeļa. Procesu izbaudīju, bet otrreiz vairs neiešu, jo saodu zivi Ja man atkal sakārosies mīkstumus un lielus pupus, labāk aiziešu pie Vikas (20).
Bildēs izskatās nedaudz labāk kā dzīvē bet bildes ir viņas. Augumiņš labs, slaida, krūtis 1 izmērs. Attieksme tāda nekāda, nav pārāk komunikabla. Toties paklausīga un darbojāmies dažādas pozās bez ierunām. Seksā tomēr emociju maz, diezgan auksta. Nav slikts variants, kur izšauties pa 30min,ja citi varianti aizņemti. Otrreiz gan neiešu. Skatās arī laiku.
Pabiju pie šīs, dēvē sevi par Sofi. Miesās diezgan ražena, jauna ukrainiete. Neteiktu, ka resna bet vienkārši liela meitene. Paliku, jo pipele dega. Atkārtoti noteikti neiešu un citiem neieteiktu, jo bildēs izskatās stipri labāk, dzīvē rēķinieties būs klāt kādi 15 kg + riepa, krūtis kaut kāds 2. izmērs. Vecums varētu atbilst bet seja stipri na ļubiķeļa. Attieksme un apartamenti bija nice, bet par šo taksi ir atrodami vizuāli izskatīgāki, slaidāki importa varianti. (7 sarkanie 30min, 12 sarkanie 1h).
Paldies par feedback, bet 200 eur par traku ar 35-40 g.v. zaķi. Es principā neesmu apmierināts ar jaunajām 150e/h taksēm par 1 šāvienu, manā skatījumā, vējā izsviesta nauda. Value for money = tuvu 0. Tagad izskatās, būs jāmeklē citi varianti, iespējams LV meičas , jo visas importnieces sāks prasīt 150/h un nav viņas nekādas supermodeles, bieži arī attieksme pieklibo. Ajjj, izlaižam mēs viņas. Ja mēs te visi pelnām pie 2 pakām mēnesī, tad protams ņe vapros.
Šodien attieksmes ziņā pati sliktākā pieredze, kāda man jebkad bijusi. Jau laikus sorry par garo penteri, bet nevaru nepadalīties - Kira, 25720421. Apartamenti Dzirnavu 113. Toksiska, indīga odze. Laipa attieksme un atsaucība - 0.
Bilde atbilst. Reklamējas, ka 22 gadi, pēc sejas vairāk uz tricāru velk, augums gan ir labs.
Komunikācija RU. Apartamenti nice, nauda pa priekšu. Takse 30 min - 7 sarkanie 1h - 7 zilie. Prasa cik ilgi būšu, es saku, ka man ir 2 oranžie līdzi, vai varu ciemoties 45 min?, Šī saka tā vispār nevar, vai nu 1h vai 30 min , jo ķip nākamais klients nākot (jau pirmais Alert). Ok, ņe vapros, tad paliekam pie 30 min, kā dāma vēlas. Kā redzēja, ka uz galda nolieku 2 oranžos, jo man sīkāk nebija - teica, ka ladna, tad tomēr 45 min pa 100. Šeit es kļūdījos - vajadzēja uzreiz prasīt uzreiz 3 sarkanos atpakaļ un strikti palikt pie tām 30 min, ja jau viņa tik ātri maina domas par tiem laika limitiem. Līdz galam adekvāta tā attieksme nelikās jau no sākuma, balss tonis nelaipns un nepameta sajūta, ka īsti gaidīts neesmu, bet nu nekas, augums ok, ķeramies pie lietas
Viss ar gumijnieku. 10 min darbināju pārmaiņus viņu 3 galvenajās pozās, kādas 10-12 min viss bija labi, taču tad sākās lēna bet mērķtiecīga zāģēšana no viņas puses. Šī jau atklāti sāk kaut ko runāt par beigšanu, lai gan uz to brīdi es kopumā tur esmu max tikai 15-17min!!!. Sajūta, jo ilgāk viņu darbinu, jo neadekvātāka un steidzīgāka paliek. Pēc pozas viņa virsū/es apakšā šī nolec nost un sāk sūkt krānu un intensīvi dročīt, lai es ātrāk nobeigtu. Nu paldies, padročīt es varu arī mājās vienatnē, ne par to maksāju 100 eur. Cenšos turpināt no aizmugures, taču pēc visām viņas replikām un komandām desa kļūst jau pamīksta + arī elpa viņai bija ne tā pirmā svaiguma un es uz tādām niansēm esmu ļoti jūtīgs ⚠️). Palīdzu sev ar roku dabūt atkal augšā un šī sāk psihot, ka esmu aizticis gumiju ar savu roku, tagad viņa mutē vairs neņemšot, sāk ar mitro salveti man krānu mazgāt. Noskaņojums vairs nekāds, atkal nedaudz minets un tālāk seko kronis visam! Palūdzu viņai pamainīt pozu uz reverse cowgirl, šī atcērt, ka "nekāda kamasutra zģes ņebuģet un ir tikai 3 pozas un, lai es ātrāk beidzu, jo nākamais klients tūlīt nāk", lai gan 30 min vēl nav pagājušas, kur nu vēl 45!!!!! Wtf??? Man kr4 pietiek , saku, ka nebūs šodien nekas vairāk un eju ģērbties. Šī (jau paceltā balsī) saka, lai izmetu gumiju miskastē, parādīt, kur, viņa nevar. Meklēju kur tāda ir, atcērtu viņai: huj es zinu, kur tev te ir miskaste, ne jau es te dzīvoju, kā es varu zināt. Man pacietības mērs jau pilns, smadzenes iznestas.😡 Ģērbjos, taisos prom.
Jau saģērbies, gatavs iet ārā pa durvīm paskatos telefonā, no ieiešanas poģikā līdz šim brīdim pagājušas 27 min!!!! Par cik viņa savāca 2 oranžos no manis, saku viņai, lai atdod 3 sarkanos. Takse par 30 min ir 7 sarkanie. Un naher man maksāt par tām 15 neizmantotajām minūtēm. Viņa saka, ka naudu neatgriež, es varot kaut iet dušā vai sēdēt dīvānā tagad. Ķip pats esmu vainīgs, ka neizmantoju to laiku un, ka vispār jau esmu sācis ar H vārdiem runāt ar viņu, lai gan viss, ko pateicu bija replika par miskasti, kas nebija tieši uz viņu vērsts apvainojums un biju pieklājīgs līdz pat pēdējam brīdim. Tas jau nekas, ka 100 eirikus viņa nekautrējās jau no paša sākuma savākt + sākt kaut ko gvelzt beigšanu un čakarēt smadzenes 😡
Vārdsakot, viņa man neatgrieza 30 eur par neizmantoto laiku un iznesa smadzenes. Aizgāju prom noskaities un ar sabojātu noskaņojumu. Dēļ attieksmes neiesaku nevienam un vispār par šitādu tirgus līmeņa apkalpošanu vajadzētu viņas ar sūdainu mietu triekt prom no LV! Kartupeļu laukā tādām vieta ne pie cilvēkiem.
Pēc šīs reizes pie nepārbaudītiem importa variantiem vispār neiešu un naudu tikai pēc pakalpojuma. No importa meičām vienīgā sakarīgā (pārbaudītā), kas šobrīd vēl nav aizbraukusi, manuprāt, ir Liza ar daudzajiem tattoo. Citus normālus variantus vairāk nezinu.
Ierakstīts
Diezgan liela varbūtība, ka tas ir kāds feiks. Nestandarta sludinājuma formāts, 3 valodās iztulkots. WhatsAppā nav, tikai Telegram var sazināties.