Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Bilžu neatbilstība sludinājumos
Ierakstīts

Varu pabriidinaat par adresi Vesetas 30. Bildes nesakrit ar dzivi. Nevaretu teikt, ka sagaidiija pilnigas shausmas un pie lielaaka spiediena varbut paliktu bet, salidzinot ar slaido modeli bildees, dabaa taads pusruksiits vien bij (un 80 eur tas pasakums nebutu veerts).

Pielauju, ka taja adrese darbojas ari vairak par vienu meichu vai viena ta pati no vairakiem numuriem. Katraa gadijuma - ja tomeer doties izluukos uz sho adresi, jabut gatavam nepalikt.

Link to post

Tas, ka šitā čiepiņa ir haltūriste, sen jau zināms. 5 min pēc akta sākuma viņai sāka kājstarpe asiņot, redz, menstruācijas sākušās, jābeidz process. Normāla taktika, naudu gan savāca par pus stundu. Izlikās, protams, ka neko nezināja, ka viņai tādas ir, ka es nelaikā trāpījos. Un tas bija jau gadus 2-3 atpakaļ, kopš tās reizes vairāk neesmu gājis.

Link to post

Par cik tās runas par svārstīgajām cenām, atbraucot uz vietas pārjautāju par taksi un tie bija seši sarkanie par pus stundu.

Kopumā nothing special, neatgriezīšos.

Komunikācija un attieksme laba, jauka meitene 8/10

Sekss 7/10 diezgan aktīva, procesa laikā kunkst un sten

Izskats 6/10 te atkal kārtējais variants, kad bildēs figūra izskatās labāk. Meitene pati pēc uzbūves ir miniatūra, bet izskatās pēdējā laikā nedaudz aizrāvusies ar burgeru ēšanā, jo pēcpuse nav pārāk tvirta + pīpēšana arī nenāk par labu ādas stāvoklim. Bildes ir viņas, pa lielam 1. bilde vistuvāk realitātei.

Kopumā der kā ātrais variants, kur izšauties, ja olas spiež! 😈

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.