Biju aizbraucis, Vagonu 22, meitenei bildes nav nekada sakara ar to kas Jus sagaidis tur. Si meitene vismaz ir 3 reizi RIga, katru reizi zem cita numura un bildem. Lielakais botoksa upuris ko reali dzive esmu redzejis, pa visu seju sabazts un nekvalativi tas viss izskatas , skkibs un uzputies. Krutis ar silikona, bet skibas un lielam operacijas retam.
p.s jaa un pa telefonu riktigi parprasiju vai foto ir vinas vai nee, jo daudzas piemekle "lidzigas" sev, uz ko vispar nemikstinoties un parliecinosi atbildeja jaa jaa protams ka vinas, es saku nu ja nebus vinjas es nepaliksu, tas nemaisija vinai parliecinosi apliecinat, ka ir gan vinas
Полина 28946440 девочка - весна! нежная, голубоглазая, с бархатной кожей, идеальным телом, познакомлюсь с порядочным джентельменом, ценящим своё время и красоту. фото мои. на смс не отвечаю.
Vēl dažus mēnešus atpakaļ viesstrādnieces prasīja 100eur par stundu, tagad cena jau gandrīz dubultota? Jums neliekas, ka jūs visus čakarē? 180eur par meiteni, kura pat savas bildes nevar parādīt?
sazinajos ar so numuru, atsutija bildes ar citiem vardiem, ko jus neminejat. Visas bildes izskatas ka feiks, bet iet klat viena bilde, lidziga ka no dzives.
Varat ievietot bildes pie kuram jus bijat un kas ir feiks?
+79819934776 - ja šo numuru iemest google var atrast daudz bildes no visas pasaules galiem. Izskatas ka tas agentura
Ceņniks 160 un par šo naudu iet vel kaķi maisā provēt? Nu hz, par šo naudu ir jau gadiem pārbaudīti labi varianti.
Kungi! Visas bildes ir aptuvenas! Sistēma ir tāda kad zvani un sazvani koordinātori kura tev piedāvā izvēlēties kuru meiteni tu vēlies. Pēctam tev nosūta adresi,bet tad kad ierodies ar sms atsūta tev apakšējo durvju kodu un dzīvokļa nr. Esmu bijis pie Milena (Ernesta Birznieka-Upīša 18b) bildes nav viņas,bet +- vienādas! Angelina (intim.lv) atrodas Elizabetes ielā 8. Melanie atrodas vecrīgā Pils ielā 8,lūk tieši šo darboni neiesaku, jo no visām ir pati vecākā ar nošļukušām krūtīm(lielā) lieko krunku uz punča, un izkačātu dupsi! Pirmās divas ir vēl +- OK tad Pils ielas darboni NOTEIKTI NEIESAKU!!! Pirmais priekštats ir mānīgs jo sagaida halātā zem kura grūti noprast sievišķīgās aprises! Visas piedāva minetu gan ar vai bez gumijas! Naudiņa protams pa priekšu visas ņem. Visās standarta cena primajām divām dāmām 170e=1h(30min 120e),bet vecrīgas darbonei 160e=1h,bet 30min 100e! Process kā visām viesmāksliniecēm vienāds...smuki laipni(viltīgi) sagaida(čivina),procesā biku samāksloti pakunkst .u.t.t. viss kā parasti un visur +- līdzīgās vietās par līdzīgu summu! Cena biku par augstu visām pieņemami būtu 1h=100,bet 30min+70e tad nebūtu ok! KKĀ TĀ kungi! tik nekritizēja ka nav bilžu u.t.t. nav tam laika un nemāku )
Ne asakas veči!!! =))
Tur jau sludinājumā rakstīts "на звонки отвечаю круглосуточно" nu tad tas uzreiz ir skaidrs ka tur sēž operatore, jo neviena meitene 24/7 nesēdēs pie klausules.
Ierakstīts
Paldies!