man gluži pretēja pieredze, biju vairākas reizes pie viņas un viss ok. taču nebrīnos, ka citiem tur nekas labs nebija gaidāms labi vien ir, vismaz rindas nebūs un varēs tikt jebkurā laikā 😎
viņa tiešām ļoti lietišķa, tā kā man nekas nav pret pišanos pustumsā, tad diezgan labi sagāja, izpildīja visu, ko bija solījusi, gan metamo rija iekšā līdz olām, gan varēja darbināt pēc sirds patikas, attieksme lietišķa, bet, ja ar viņu normāli attiecies, arī viņa procesā atveras un nav robots 😎
nu moš jaunajiem klientiem prasa citu praisu, moš kaut kas nesagāja komunikācijā, hvz, nekādas rupjības vai neadekvātu uzvedību no meitenes puses neesmu manījis, ne toreiz, ne tagad
dibens tiešām labs, un meitenei ir teicams ānuss, kā porņukos, vai nu dabīgs gaišs vai izbalināts, nav šitais LV standarta brūnais pleķis starp paplestiem vaigiem 😎 prieks skatīties, kad vālē dogijā
Viņa ir 10/10, maģiska orālā seksa sesija ir super, viņa izdarīja visu, ko solīja, bez rokām, sekss dušā ir kaut kas īpašs, sekss dažādās pozās, ļoti elastīga un dzīvespriecīga meitene, iesaku.
čau Jessi, bizness laikam ne īpaši, jāsāk dzejot atsauksmes par sevi
Tikko biju pie Avelinas, bildes atbilst 100% un bez fotošopa, gadi točna zem 30, pat ļoti smuks un gaumīgs silikons, smuka kiska, pati arī sakopusies, maiga gluda āda, higiēna līmenī, nekur nesteidzina, biju uz vienu koku, bet laiku pavadīju kā par diviem, uzmetu pa virsu $, meitene super draudzīga un nav tā uzspēlētā ieinteresētība vai izdabāšana. Protams, ka acis ciet ik pa brīdim, bet nu minetu taisīja dziļo, slapjo un acu kontakts visu laiku 😎 man patika, un noteikti aiziešu vēlreiz, būs te vēl nedēļu +/-.
Ierakstīts
man gluži pretēja pieredze, biju vairākas reizes pie viņas un viss ok. taču nebrīnos, ka citiem tur nekas labs nebija gaidāms
labi vien ir, vismaz rindas nebūs un varēs tikt jebkurā laikā 😎