Jā, bieži vien dēļ smaržām uzreiz eju prom. Savādāk vēl 3 dienas smirdēsi un sieva protams pamanīs.
Joptvai tak jābūt rezerves drēbēm ko velc ejot pie maukām😁Man speciāls komplekts ko velku ejot, pēc tam braucot mājās novelku un nolieku mašīna pie rezerves riteņa maisiņā, tā pat ar mobilo un viss safe jau gadus 10 😁
M (~23), Maša, 289302**;
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2022. gada 12. jūlijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 12. jūlijs - Iemesls nav norādīts
pirms 9 minūtēm, tetris teica:
Šķiet, ka tevi uztrauc tas, ka kāds laiza prostitūtai pežu un tad bučo bērnus. Bet kāpēc tu nedomā par to, ka tu dzer ūdeni, kurā mīza ne tikai vaļi, bet savulaik arī dinozauri? Ja tu dzer tādu ūdeni, kas tad tu esi?
Tev galīgi nesanāk būt asprātīgam😄pilnīgu huiņu uzrakstīji 😄džeki iepriekš pilnīgi pareizi visu uzrakstīja par maukām, respect 💪
Arī apmeklēju šo darboni, pēc atsauksmēm domāju nu tik būs, beigās parasta pelēkā pele ar pumpām 😄Tā kā spiediens darīja savu, ātri izpisu no muguras un prom. Tie kas laizās ar maukām, cik dziļi dzīvē Jūs esat vīlušies? 😄
I charge 130e💕 half an hour and 180e💕 an hour (you will really enjoy my company)
I’ll give you a relaxing and sensual full body massage, amazing blowjob, handjob, interbreast sex, all positions, striptease, incredible sex
Tik tālu tikām…
Laikam lielākai daļai par dārgu, tāpēc atsauksmes nav😅Laikam būs jāriskē braukt nezinot, kas īsti sagaida😅
Prichom pazemigas un kompleksainas? Bet ja Tevi jau sludinajuma 3x piedraud nobloket, un noladet, ja kaut ko ne taa pateiksi, tad par siltu un patikamu, tadu atteksmi isti nenosauksi manuprat. 🤷
Man personigi uzreiz rodas iespaids, ka ari tiksanas laika tad, ja kaut ko ne pa pratam pateiksi vai izdarisi, uzreiz pakalpojuma kvalitate un attieksme stipri cietis.
Nevajag par tādām lietām iespringt 😅Aizej, izpis un brauc mājās. Maukas paliek maukas, no viņām nevajag neko sagaidīt😅
Arī biju, augums man patika, dupsis formīgs, mīksts kā man patīk 😅Tiem kad patīk galīgi tievas un kaulainas, nebūs īstais variants 😬Vareja drāzt ilgi un stipri neko neteica, tikai tad kad laiks beidzās 😀Sūkāja labi. Liels mīnus ka ļoti pumpaina mugura, kaut kā baigi nosit gribēšanu iet vēlreiz 🥴
Ierakstīts
Tev laikam neiedeva🤣Kā jau iepriekš rakstīja higiēna ok, nekas nesmird 🤣Parasta lauku pele, nekas īpašs. Vienu reizi var izpist.