Biju pie pirmas daamas !!! Bildes ir iistas un veel uzrakstot uz whatssup atsuuta veel bildes ja intresee !!!
Atrodas uz avota ielas 8 !
Ar dziivokli viss kartiiba tapat ka ar gultu ,dushai siltais uudens ar ir vienigais miinus ka piipets dusha !
Minets seks 100 eur 1h var divas reizes to arii izmantoju !!! seksu izbauda vai arii izcili teelo bet vairak sliecos ka proces patiik jo pati prasijas pat uz 2 shavienu !!!
Ārzemju meitenes pastāstīja, ka nu viņām zvana LV meitenes, draud un liek tīties uz mājām. Un šī nepārprotami ir ļoti laba ziņa, jo izskatās, ka importa prece spiež ārā vietējo.
Man ir telefona numurs no kura tika draudēts. Neesmu nedz okšķeris nedz Facebook lietotājs, bet ja kāds var palīdzēt sameklēt, kurai tad bizness iet uz grunti, dodiet ziņu PM (protams, ar nosacījumu, ka numuru tālāk publiski neizplatīsiet). Tāds brīvdienu detektīvu challenge.
Pirmais iemet telefonu google.lv varbuut kaada sludinas zem taa numura !!
Es tik nesprotu kpc tu nevari sheit iemest to numuru ? lai tauta zin savus varonjus !
Biju pie pirmas daamas !!! Bildes ir iistas un veel uzrakstot uz whatssup atsuuta veel bildes ja intresee !!!
Atrodas uz avota ielas 8 !
Ar dziivokli viss kartiiba tapat ka ar gultu ,dushai siltais uudens ar ir vienigais miinus ka piipets dusha !
Minets seks 100 eur 1h var divas reizes to arii izmantoju !!! seksu izbauda vai arii izcili teelo bet vairak sliecos ka proces patiik jo pati prasijas pat uz 2 shavienu !!!
Ierakstīts
Mana veca atsauksme pa lily apm pirms pus gada bija LV ! buus jabrauc veelreiz ciemos!