Karoč zajebali jūs kapeikpisēji čīkstētāji, tiešām katru tematu jāaizdirš par cenu runām?
Tak Sabrinka paskaidroja, ka grib mazāk klientus.
Fejas arī konsistenti kapeikpisējus raksturo kā sliktākos klientus. Viņa paceļ sev dzīves kvalitāti no jums atkratoties.
Un kapeiku pisēju dēļ labas ārzemnieces sāk uz šejieni retāk braukt, vai pat vispār pārstāj braukt.
Cik man zināms, par šo Annu šeit nav tēma. Tādēļ pirmais pienesums šim forumam no manas puses.
Meitene pieņem nesen kapitāli izremontētā daudzstāvu mājā Origo tuvumā, kāpņu telpa glauna, viss tīrs un jauns, lifts tik jauns, ka iekšpusē vēl pat transporta kartons sedz visas sienas. Ēka paradzēta īstermiņa īrei, jo gaitenī durvis atrodas plecu pie pleca un skaidrs, ka dzīvoklīši ļoti maziņi, un visām durvīm identiskas elektroniskās slēdzenes. Tādēļ ieejot dzīvoklī nebija pārsteigums, ka uzreiz ir redzama gulta, kura faktiski atrodas virtuvē.
Pārsteigums nebija arī ieraugot meiteni, jo tā patiešām bija sludinājumā redzamā sieviete. Protams, ka fotosesijas fotogrāfijas ir viegli šopētas, bet selfijiem atbilst 100%. Sagaidīja apakšveļā un augstpapēžu kurpēs. Runā perfektā angļu valodā. Pieklājīgi lietišķa, neko lieki nerunāja, jo man pašam īpaši neinteresē pļāpāt. Pirms procesa tiek palūgts nokārtot formalitātes, iedots dvielis (liels, balts, tīrs un sauss) un nodota instrukcija, ka vannas istabā pie spoguļa atrodas mutes skalojamais līdzeklis un glāze, kas jāizmanto.
Procesa apraksts:
Iznākot no dušas sagaida ar smaidu un neminot ne vārda sāk aizrautīgi skūpstīt. Novelk apakšveļu un ieguļamies gultā, turpinās priekšspēle līdz sākas minets (parasts, nekas īpašs, nedrīkst aizstikt viņas matus un galvu, 2 min.). Uzvelk gumiju un sākam rotēt pozas, pakļaujas, netiek izmantoti nekādi triki, lai ierobežotu penetrācijas dziļumu. Kompresija laikam apmierinoša, jo beidzu ātrāk nekā pēc statistikas vajadzēja. Pēc šāviena tiku aizsūtīts uz dušu. Atgiežoties tika piedāvāta masāža no kuras, parasti atteiktos, bet tā kā laiks vēl bija daudz piekritu. Masāža labākā kādu no eskortniecēm esmu dabūjis - neglaudīja, bija diezgan spēcīgs krampis. Biju pārsteigts, kad sāka masēt dibenvaigus, izrādās tā ir patīkama sajūta Pēc tam otrais raunds. Sākām labi un krietni ilgāk, bet asinsrite sāka nodot... Viņa piedāvāja nobeigt ar minetu, kam piekritu - darbojās jau itkā centīgi, bet tehnika vienveidīga šujmašīna. Ilgi mocījās, bet rezultāta nebija un laikam beidzoties devos uz dušu.
Izdevumi - 5 oranžie
Dzīvoklis: 9
Labierīcības: 9
Attieksme: 8
Izskats: 9
Minets: 5 (par tehniku), 8 (par centību)
Sex: 8
Otrreiz neiešu, jo ir citas, kuras lētākas un tik pat labas vai labākas.
Esiet laipni pret Mašu! Nevajag rakstīt stulbības. Ar šādiem komentāriem jūs tikai panāksiet to, ka viņa apvainosies un aizbrauks prom un vairs neatgriezīsies, vai aizies no eskorta. Viņai ir tik pozitīva un forša attieksme un viņa ir arī ļoti skaista, bet ar šādiem komentāriem jūs tikai panāksiet to, ka viņas attieksme pret klientiem pasliktināsies. Un tad būs jāiet pie konvejera tipa meitenēm, jo šajā nozarē konvejera tipa meitenes ar briesmīgo vai viduvējo attieksmi ir standarts, arī ārzemēs. Tāpēc jāpriecājas, ka ir tādi izņēmumi kā Maša. Esmu viņas pastāvīgais klients un turpināšu viņu apmeklēt.
Kaut kāds neprovocēts balto bruņinieku uzbrukums Xtra armijai. Neviens pat īsti neko sliktu par viņu šeit nav teicis. Gaumes atšķiras un par Mašu drīkst būt arī negatīvas atsauksmes. Tāpat ir redzams, ka 90% atsauksmes par viņu ir pozitīvas un statistiskā vairākuma viedoklis būs objektīvāks nekā daži pretēji viedokļi.
Maša ir forša. Iespējams labākā attieksmes un sarunu ziņā. Bet es parasti neeju, lai parunātos. Palagu burzīšanā citas man patīk labāk.
Nedēļas nogalē biju. Tā kā nekas īpašs īsti nebija, tādēļ arī novēlotas atsauksmes.
Bildēm atbilst, tur iepriekšējām atsauksmēm piekrītu.
Attieksmē nekādu, iepriekš minēto, mīļumu un koķetīgumu neredzēju.
Seksā sākumā bija ok. Pati sevi arī agresīvi stimulē un grib beigt. Šoreiz tas pat bija kaitinoši, jo pirmās reizes laikā viņa 3 reizes beidza un man katru reizi nācās piebremzēt, un iziet no man tīkama ritma, lai šī varētu atiet... Klienta labsajūtu tur nav pirmajā vietā, galvenais pašai beigt
Otrajā piegājienā sākums arī bija ok ar jātnieci un dogiju, bet sāka teikt, ka ir nogurusi un jāpāriet uz misionāru. Pārgājām, un tad atkal saka, ka nogurusi un vai nevarētu ar roku mani pabeigt apkalpot. Gribēju atbildēt, ka pašai nevajadzēja tik ļoti nomocīt savu klitoru, bet atturējos. "Pats ar roku varētu labāk" - nodomāju rāpjoties lejā no tās tizlās gultas... un aizgāju uz dušu, otro reizi nebeidzot.
Pieredze man nav liela, esmu bijis tikai pie četrām citām profesionālēm, bet Helena manā rangā iegūst godpilno pēdējo vietu. Paldies par uzmanību.
Teica būs vēl nedēļu un kad plāno augustā braukt ciemos, pie mums ļoti patīkot.
Noteiktu vēl apciemošu, neskatoties kad daudz "No comprendo, lo siento" un google translate vienmēr pa rokai. Bija jautri un masažiņa patikāma, es pat teiktu dzīvē izskatījas labāk nekā bildes
Diemžēl viņas nākotnes plāniem nevar uzticēties. Decembrī teica, ka atbrauks janvārī, bet atbrauca tikai martā. Martā teica, ka būs atpakaļ aprīlī, bet atbrauca tikai tagad. Tas ir viņas vienīgais mīnuss.
Aizgāju vakar pie Alice Ferrari uz stundu. Augums jau superīgs un attieksme arī laba, bet man no latina kategorijas melnā Eva daudz labāk patīk. Misionārā un dogijā viss bija ok, šīs pozas izmantojām pirmajā raundā. Bet jātniecē vispār nesapratu, ko viņa veido. Vienkārši tupi lēkāja pa mani, vairāk diskomforts nekā patīkami. Uz brīdi ievirzīju pareizās kustībās, bet ātri vien jau atkal ieslēdza gaļas klapēšanas režīmu. Pie viņas jāiet dogija entuziastiem, jo tad gan skats un izpildījums ir labs.
Mazā Ukraiņu Maša 28927974
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2025. gada 1. septembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2025. gada 1. septembris - Iemesls nav norādīts
pirms 20 stundām, skorbe teica:
Perfektas atsaauksmes un perfekts menedžments. Bez maz arī jādomā par apmeklējumu. Nedaudz atbaida tetovējumi, tomēr savlaik tie bija ar nozīmi un ne būt ne pozitīvu)
Maša, ir iespējams nolīgt uz nakti? Nemīlu steigu...
Visticamāk nē, jo parasti pat pēc 17:00 viņu nav iespējams nolīgt.
Ierakstīts
Nē. Šeit par šo Emmu gāja runa.