Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Valeriya (28), 26933724
Ierakstīts

Biju iepriekšējā reizē kad bija atbraukusi (mēnesi vai divus atpakaļ) - nebija sliktākais variants - augums labs arī atdeve normāla, no mīnusiem - seja neteikšu ka baigi patika, gadi pāri 30 točna. Price/performance 0.7/1 manā skatījumā, vairāk patīk jaunākas, bet nu ar esošo piedāvājumu tirgū nav tas sliktākais variants. Cena tad bija 2 sarkanie 30 min, 3 uz h.

Alena (25 gadi) 249322**
Ierakstīts

Nu es neteiktu, ka bildes nesakrīt, īstenībā ļoti precīzas un par to pluss. Bet kopumā varu ieteikt tikai tiem, kas vēlas ātri un bez emocijām atbrīvoties no 6/10 sarkanajiem - ok, saprotu, ka visas ieradušās nopelnīt pēc iespējas vairāk, bet nu vismaz kaut kādu ieinteresētību varētu izrādīt, nedaudz ilgāk padarbināju dogijā un šī sak - “davaj beidz ātrāk, man karsti” 😄 Reti eju pie kādas pa otrai reizei, pie šīs toč nē.

25374776 Nika
Ierakstīts

Eh vīri… saņematies vienreiz, tas ir pi**ec maksāt tādu piķi šādos gadījumos un tikai vairāk kropļo jau tā bēdīgo lv tirgu. Tas nemaz nav tik grūti pateikt sorry pie durvīm, ja bildes neatbilst realitātei, pamēģiniet…

Karina (24 gadi) 298546** ( 269026** )
Ierakstīts

Cenas kā kolēģis augstāk minēja, atrodas centrā, Lāčplēša 2*, apmeklēju vairāk intereses pēc un gribējās ko savādāku. Kopumā normāli, neteikšu ka baigā sajūsma. Augums labs (petite style), krūtis tvirtas, 1-2 izmērs, sūkāja aizrautīgi arī dziļo, bija sajūta, ka gribēja lai pietiktu ar minetu, bet noturējos :D Sekss labs, kompresija reāli cieša, mazāks caurums vēl nebija satikts. Mans verdikts ņemot vērā cenu - 6/10 Nevarēja īsti saprast - nav pārāk ieinteresēta vai ir kautrīga. Kaut kā tā.

8 hours ago, Markus.preea said:

Haha, šis labs. Manā gadījumā viņas bija līdz galam vaļā un ar dāmu jau sākotnēji bija brīva atmosfēra, tāpēc ne pirms, ne pēc tās vienkārši nekustināju un atstāju vaļā 😁 Es pat laikam tās, līdz galam atvērtās vannasistabas durvis, nedaudz naivi nolasīju kā signālu, ka šī varbūt gribēs piekāpt. 😁

Vairākas reizes liku vietā, pieliet v-istabu negribējās :D Bet devka nais, figūra, kontakts, viss kā vajag. Parasti neeju otru reizi pie tām pašām, patīk iemēģināt dažādas, bet pie šīs varētu. P.s. Kas ar puh, kur tagad lielāka izvēle?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.