Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Alina 32 25581563
Ierakstīts

trīs reizes rakstu un pēc tam visu izdzēšu. Tādas nepārāk labas emocijas pārņem, atceroties šo meiteni.

piezīmēšu galvenās atziņas:

1. sarunātais laiks tika ievērots!

2. dzīvoklis pļavniekos - briesmīgs. 3 reizes meitene atvainojās par to, un teica, ka vēlāk būs cita vieta - paradīze.

3. takā tajā vietā uzturēties man nebija patīkami, tad aicināju ātrāk visu sākt un beigt

4. piedāvāja dažādu masāžu - stiprāku vai vājāku, šadu vai tādu; uz mirkli jau salikās - esmu atnācis pie amata meistares, bet patiesība bija skaudra - tā līdzinājās garlaicīgai, vienmuļai un haotiskai

5. masāžas laikā viņai patīk runāt par sadzīviskām lietām un viņas skatījumu uz dzīvi. Jo vairāk viņu dzirdēju, jo vairāk gribējās to ātrāk beigt

6. pēc masāžas pabeigšanas man tika svinīgi paziņots, ko minetu viņa uztaisīs, bet sexu, tikai otro reizi, kad es atnākšu. Ja es gribu tagad - tad ir kautkas jāpiemaksā. Kad es pie viņas gāju, es gan sapratu, ka bija jābūt allinclusive. Kārtējā vilšanās. Kautko piemaksāt par jau pārmaksātu pakalpojumu man pavisam negribējās, tapēc vien atlika viņai muti ar kautko ātrāk aizbāzt.

7. Minets bija ne ta labs, ne arī kautkas slikts.

8. pēc procesa vajadzēja atkal apmeklēt briesmīgo dušu un mukt no turienes prom. Kamēr ģērbos, meitene reizes 5 atgādināja, ka sex nākošo reizi būs iekļauts pakalpojuma cenā. es tika - jā, jā

Rezumē - vairāk vilšanās, nekā prieks par pavadītu laiku.

28826704 Zane 23
Ierakstīts

Ir būts pie šīs jaunkundzes. Meitene : simpātiska, nēsā briles, augums skaists, cena pieņemama.

Par slikto -

1. dzīvoklis kurā viņa pieņem - ir draņķīgs, - centieties neievērot

2. masāžu ir gatava taisīt arī dušā negājušiem (tātad ne cieņas pret sevi ne citiem), bet labāk aŗī uz viņas dušas telpu neiet- punkts viens.

3. viņas attieksme ir pret dzīvi, citiem cilvēkiem un sevi ir - "da pašļi Jūs visi". Kautgan bieži esmu redzējis skaistas meitenes ar šādu sindromu. Laikam būs to jānosauc par skaisto meiteņu sindroms. Tas varbūt ir skaidrojams, ka skaistam meitenēm liekas, ka viņu skaistums atspēko gan viņu prāta spējas, laipnību, takta sajūtu, galu galā sievišķību.

4. dzirdēsiet bieži - "šitā nē", "šo es nedaru", "tā nē", "to nē" utt. kautgan tie izklausās pēc tādiem nevajadzīgiem untumiem, jo meitene pat gatava uz analo.

5. Viņu drāžot, tā dažreiz pavīd aizdomas - vai viņa vispār ir dzīva, jo viņas elpa, elsas vai kas tamlīdzīgs, vienkārši nav dzirdamas. Es viņai centos pateikt, ka viņa varētu arī nedaudz pietēlot un mūsu tikšanās ātrāk beigsies - un mēs abi beigsim viens otru mocīt.

Meitenite 18-19G.
Ierakstīts

Kādu laiku atpakaļ skatijos filmu Lie too me par šo tēmu! Tur bija doma,ka vajdzēja noskaidrot vai viens personāžs ir pedofils. Doma bija tāda, ka viņam deva meiteņu foto, ar domu, lai viņš ir uzbudinās, vai viņam ir iekāre.... šajās foto viņam neteica cik meitenēm gadu. Pirms kādu apvainot, iesaku paskatīties un atcerēties ka pedofilijai nav nekāds sakars ar >18!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.