Meklēju šodien kādu jaunu ideju, kurp doties, un ko es redzu viena no manām pēdējā laika iecienītākajām masierēm ar šeit ir pieminēta, bet vērtējumā tikai viena atsauksme!
Nu tad lūk arī mans pienesums.
Esmu bijis pāris reizes, pēdējo reiz pirms nedēļas, iespaids ārkārtīgi labs!
Mitinās starp Teiku un VEFu, pagalma māja - daudzstāvene!
Dzīvoklis ļoti vienkāršs remonts veikts diezgan pasen, bet kopumā bez iebildumiem! 7
Attieksme pa telefonu laipna un pretimnākoša, klātienē arī iebildumu nav - laipna kundzīte tuvu 50 gadiem. Par attieksmi 8, par vizuālo - 6
No pieredzes zinu, ka jaunās un smukās masēt neprot tāpēc masāžās matures ir labākā izvēle!
Sagaidīja īsā caurspīdīgā halātiņā, zem kura tikai apakšveļa, pagara auguma mazliet virs 170, blondi mati.
Dzīvoklī ir vanna ar dušas klausuli, nomazgāties var gan pirms gan pēc, nu apstākļi tādi nekādi itkā ir, bet itkā tomēr nav. - 6 (lai arī turp negāju apskatīt arhitrktūras dizaina balvas kandidāti tomēr labāku vērtājumu likt nevaru!)
Masē uz masāžas galda ar eļļu, var izvēlēties vai nu eļļu ar smaržu vai bez smaržas, es izvēlējos bez smaržas jo konspirācija tomēr ir no svara! Par iespēju izvēlēties - 8
Masāža ļoti viegla un relaksējoša, man riktīgi patika, jo negribēju šoreiz sportisko, priekš tam ir profesionālās masieres. Par relaksējošo masāžu stabils - 9 (bet tā nav sportiskā vai medicīniskā lūdzu kolēģi to ņemiet vērā!)
Iespējams, ka kolēģim taisnība un viņa nav profesionāle, bet procesu pieprot ļoti labi, izmasēja muguru un kājas, masāžas laikā gandrīz aizmigu - atslābināja perfekti!
Erotiskā daļa nebija, bet biju tā atslābis ka man nemaz ar neprasījās, un zem halāta nojaušamais piedāvājums arī nebija baigi satraucoši vilinošais, tik un tā izlādēja mani perfekti - 8!
Pēc salūta ļāva atiet, ārā nemeta, kas arī ir perfekti, jo es pat pēc 5 min. piecēlos kājās ar tādu miglu galvā, ka pat grūti kājās nostāvēt!
Naudu neprasīja, ne pirms ne pēc, vienkārši prom ejot atstāju uz dīvāna iepriekš norunātos 25 EUR, kas ir ļoti labs cipars par sasniegto efektu - 9
Kopumā likšu stabilu 8 (augstākam vērtējumam prasītos perfektāki apstākļi duša utt), jo gāju uz relaksējošu masāžu ar happy endu ko arī saņēmu un ja masiere būtu "kārdinošāka" tas iespējams pat traucētu sasniegt to Nirvānu ko es baudīju šajā seansā!
Sabiju vairāk kā stundu, jo tīrais masāžas laiks bija vesela stunda!
Vai iesaku citiem - šoreiz jā!
Vai iešu pats - kad atkal vajadzēs uzlādēt baterijas - noteikti aiziešu!
Ja šī ir tā ko domāju es, tad bāzējas mājā blakus ugunsdzēsēju depo, turpat blakus arī Nacionālā bibliotēka!
Vieta drīz būs stratēģiski ērta intelektuālā darba veicējiem, kas piepildīs mūsu Gaismas Pili, tāpēc ejiet tagad pirms nav vēl rindas!
Tātad māja aplupusi, stāvvieta štruntīga, dzīvoklis ar remontēts stipri pasen!
Par vannas istabu vispār neko neatminos, bet tas nozīmē ka nebija nekas ne labs, ne slikts!
Gulta veca paļurkāta, bet procesam izmantojama, palagi tīri, dvielis ar tāds pats, palietots bet tīrs!
Meitene,....., ja es būtu neaudzināts rupeklis, tad teiktu: "Skatīt iepriekšējo teikumu!", bet tā kā es tāds neesmu, tad teikšu smalkāk: sludinās, ka ir 39 gadi, bet patiesībā ir kādi 45, tas manās acīs sen vairs nav trūkums, bet drīzāk priekšrocība, jo šajā vecumā daudzām sievietēm manās acīs ir tāds dzīves pieredzes apdvests šarms! Iepriekš domāju, ka iešu tikai pie jaunajām starp 20 un 30, tad tagad biežāk izvēlos tieši dāmas pēc 35, jo tad tas "auglis" ir patiesi nobriedis un baudāms!
Tā tāda neliela liriska atkāpe, veroties manos dzīves pieredzes apcirkņos, bet atgriežoties pie pamattēmas ......
Meitene tieva, slaida, spilgti blonda, pēc tautības krieviete, krūtis kādreiz noteikti bija glīts 3 vai 4 izmērs, diemžēl gravitācija maita 45 gadu laikā ir nodarījusi lielu kaitējumu, tas gan manās acīs pieskaitāms pie mīnusiem!
Process, it kā viss tika darīts, lai sagādātu man baudu, bet pietrūka acīs dzirkstelītes, protams nu nevar jau no visām prasīt GFE!
Līdz ar to teikšu, ka bija gandrīz labi - 6!
Ja kādam izdotos izveidot kaut ko līdzīgu savstarpējām simpātijām, tad noteikti arī izjūtas būtu daudz labākas, bet nu vismaz tehniski viss bija daudz maz OK!
Vai ieteiktu citiem; kāpēc ne, kā lēta alternatīva tuvu centram nemaz nav slikti!
Vai iešu pats: diez vai, jo man pietrūka rozīnītes izpildījumā un dzirkstelītes skatienā, bet tā jau vairāk individuāli mana problēma!
2. neesi nekad pie mums bijis, jo nevienu neesam uzmetušas.
3. spējam redzēt cik daudz dzīvē esi sasniedzis, ja spēj pateikt kaut ko sievietei šādu. Aizsvilies jo Tev kāds izsaka domas?
4. Ja jau visas Rīgā ir tik sliktas, kādēļ sēžāt šajā portālā? Būtu laiku izmantojuši liederīgi un atraduši "perfekto" sievieti dzivē, nevis portālā.
Labdien, Meitenīt!
Man prieks, ka arī otra "frontes" puse šeit kādreiz kautko pasaka!
Atbildot uz Tavu pēdējo jautājumu, man jāsaka, mēs jau esam precējušies ar Perfektajām, šeit mēs meklējam Nerātnās ar kurām darīt to ko no Pererfektās prasīt ir grēks vai negribās!
Diemžēl dzīvē ir tāpat kā enekdotē par paručiku Rževski:
Kad viņam prasīja: "Kādi zirgi Jum patīk, paručik, brūni vai bēri?"
Viņš atbildēja: "Nuuu, kad es jāju ar brūno man labāk patīk bērie un kad es jāju ar bēro tad brūnie!"
Sarunu biedrs vaicāja tālāk: "Un kādas sievietes Jums patīk labāk, blondīnes vai brunetes?"
Paručiks: "Nuuu kad es ........."
"Paldies paručik mēs visu sapratām!" - Sarunā iejaucās Nataša Rostova!
Ar večiem ir tāpat, tāpēc ikvienas sievietes perfektums ir dinamisks un relatīvs!
Ar šo es gribēju teikt: "Meitenīt necepies! Večus izmainīs tikai kaps, Jums Daiļajām Būtnēm ir lemts mūs iepriecināt un apmierināt nevis izmainīt!!!"
Nē tā ir patiesība, Veroniku var dabūt par 80 LVL stundā, viņa te bija atbraukusi uz "Jauno vilni" pakāsa maku un tagad pelna kāpi mājupceļam!
Neviens nespēj noticēt tādai veiksmei un nezvana viņai, šī atkal slīgst depresijā un baidās ka vairs nav modē, čaļi saņemieties, nebremzējiet, meiča Jūs gaida!
Strādā Mežciemā, Eizenšteina ielā. Bildes un dzīvoklis ir īstais. Ļoti laipna. Tēju iedod. Tiesa, silikons un pati nav no kalsnajām, lai gan masāža ir tik laba, ka to visu aizmirsti. Bet atceries, kad ķeries klāt. Gadi arī varētu būt jau pie 40.
Tiem kam gribās komplektā arī masāžu tiešām laba izvēle, biju gan kādu nepilnu gadu atpakaļ, bet tā kā viņa ir profesionāle ar daudzu gadu stāžu tad nedomāju ka daudz kas ir mainījies!
Sarunā atieksme ļoti laipna, protams Jūtams profesionāles tvēriens, gan tiešā gan pārnestā nozīmē, bet šī ir viena no tām profesionālēm, kas pofesionālos standartus izpilda korekti un kvalitatīvi!
Par silikonu es nepiekrītu, manuprāt krūtis ir dabiskas izcelsmes vienkārši, gadi vairs nav ne 30, ne 35, bet gan ap 40 un ciemiņu ir bijis daudz, līdz ar to augums ir mazliet piekusis, bet apkopts un aprūpēts!
Es ierados izbesījies un ar riebīgām smeldzošām sāpēm mugurā, kā rezultātā tiku labi aprūpēts un aizgāju ar stingru muguru un tukšu "mugurkaulu"!
Vai iešu vēl: iespējams, ja zvaigznes sastāsies pareizajā kombinācijā, jo atrodas ģeogrāfiski man izdevīgā Rīgas vietā - Mežciemā pie Motoru muzeja!
Samaksāju 30 LVL, bet biju gandrīz divas stundas!
Vai iesaku citiem: priekš kam man kādam ko ieteikt, visi paši tik gudri, ka nav neviena ko pasūtīt D.....!
Pat nedomā tur braukt šis tel nummurs ir no Madonas 25!
Un tur ir baigais pritons ar riktīgām strašilām pat pēc vistolerantākajiem un liberālākajiem vērtējumiem!
pats pirms pāris mēnešiem zvanīju uz šo nr., bilde bija cita vēl smukāka par šo!
Pprasīju meičai - "Bilde Tava?", zibenīga atbilde: "Protams kā savādāk!"
Kad ierados durvis atvērta aizpampusi seja, vismaz 50 kg vairāk nekā meičai bildē, krūtis gan izskatījās lielas, bet man hotjabris paskatoties uz seju pazuda un es ņēmu pēdu neatskatotiies!
Tāda bija mana pirmā iepazīšanās ar Madonas 25, trešo korpusu, pirmo stāvu pēc pāris nedēļām uzrāvos uz kautkādu Diānu no turienes, kas bija atrodama arī zem segvārda Alda, tā dija dusciņ, druciņ labāka, bet galīgi ne manā gaumē!
Pēc šiem diviem, zaļotiem sāku rūpīgāk monitorēt situāciju un tā uzdūros šai mājaslapai, par kuras VIP memberi tagad saucu sevi lepni jo lepni!
Abiem nešķiet bērnišķīgi tas ar ko abi nodarbojas ?
Horoš te spamot ....
Strīdu varētu atrisināt izvelkot krānus/krāniņus un samēroties kuram garāks tam taisnība, tikai vajag tiesnesi, kas uzrauga procesu, lai kāds neblēdās, pastiepjot aiz ādas garāku!
Domāju, ja neko citu neatradīšu pēdējo reiz aizbraukšu uz turieni, bet beigās tomēr izvēlējos citu variantu!"
Iepriekšējās divas reizes man acis iekaisa no tajā adresē redzētā!Man principā vecāki mācīja būt iecietīgam pret cilvēku defektiem, bet šitik nagla kāššana mani tracina!
Es spēju pieņemt apaļīgu, bet koptu un fifīgu sievieti, bet tur redzētais man gandrīz radīja psihotrumu, internetā nevienā sludeklī nav manīts nekas tik traks kā tur var redzēt dzīvē!!!!
Starp citu vai tur vispār kāds kaut reizi ir redzējis kaut vienu glītu meiteni, vai tur tiek ņemtas tikai strašilas????
Prasu to tāpēc ka man tā apkaime ir baigi ērtā no ģeogrāfiskā viedokļa + ir daudz vietas kur autiņu noparkot!
Ierakstīts
Atsūti man ar kontaktus uz PM!