Meeviktor, es tikai nesaprotu vienu lietu. Priekškam ir jāiet pie maukas, ja (pat zagtajā bildē) ir dēlis bez pupiem un CERĒT, ka atnākot viņai tie būs atauguši?
Visi ir bijuši lie Lauras/Agneses/Kristas/Leldes utt. Šīs profesijas veterāne, bezmazvai mēbele
Sākumā pats nolažoju, bildes bija savādākas nekā vecajos sludinājumos. Vienā brīdī pilnīgi sirds ietrīcējās, bet jau tajā pašā vakarā biju mazliet vīlies.
Varu tikai piekrist iepriekš teiktajam - figūra tiešām garšīga. Plus vēl darbojās aktīvi un pavadītais laiks bija interesants. Tā kā tiku iekļauts patstāvīgo klientu sarakstā, problēmas sazvanīt ir krietni samazinājušās.
Nu bet savādāk nevar. Loģiski, ka man ir savas īpašās meitenes, kuras te nekomentēju un nekomentēšu, jo viņas tiešām ir īpašas. Lai arī es par to maksāju zināmu naudas summu, sajūtas, ko spēj sniegt šīs geišas ir kaut kas vārdiem neaprakstāms.
Katram normālam jāklim IR šādas īpašās, kuras tur zem pūra. Tāpēc Sage, iesaku tev paņemt savu krānu rokās un doties varoņdarbiem tieši pretī. Gāz kalnus un pierādi pats sev, ka esi īsts Apolons.
Tad pieklaajiigi paluudziet taa saucamajai Alexai aizveerties. Preteejaa gadiijumaa reids ar paarbaudi par pedofiiliju naaks ne tikai pie vinjas, bet arii pie mums.
Kaut kad bijaam ar vinu izversushi teemu par sportu. Kundze paarliecinoshi apgalvoja, ka sportu nevajag, sex=sports. Taa kaa acimredzami Evita kljust arvien plataaka, secinaajums dzimst pats par sevi - vai nu darbs neiet vai arii mees slikti darbinam vinju.
strojnaja brunetka priglasit k sebe v ujutnije oportomenti(centr) na prijatnij otdiz.
Vārds Julija Telefons 29920471
Kāds ir bijis pie šīs Julijas? Foto, kā jau ierasts ikdienā - feiks. Bet vai kāds no kolēģiem ir bijis ciemos? Šobrīd svarīgāk ir uzzināt, vai tiešām ir tik slaida kā uz bildes attēlotā Ferrera ?
Ierakstīts (rediģēts)
Iespēja pavizināties
http://intim.lv/lv/adv/read/hetero-man-looking-for-sex/538247/index.html

Rediģēja SALAMANDERLink to post