Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Iesakiet Darboni, Ar Labu, Draudzīgu Attieksmi
Ierakstīts

CienÄ«jamie biedri, 

Pievienojos augstÄkminÄ“tajam postam - jau ilgu laiku apdomÄju doto iespÄ“ju, jo dzÄ«es apgrÅ«tinÄts 27.gados vÄ“l esmu nevainÄ«gs un šÄ« nasta mani sÄk beigt nost.

Vēlētos lai iesakat darboni:

- līdz 30 gadiem;

- kas nesmiesies par doto jautÄjumu;

- pamÄcÄ«s dotajÄ jautÄjumÄ;

- ļaus beigt vismaz 2x;

- vēlas ap 100 EUR;

- lai ir "droša";

- nu un visbeidzot daudzmaz simpÄtiska.

Lūgums sūtīt PM. :>

Aizbrauc uz Frankfurti vai jebkuru Vācijas FKK un tu dabūsi precīzi to, ko vēlies, atbilstoši VISIEM tevis izvirzītajiem punktiem. Izšausies par 50 eur ar vienu skaistuli, pēc tam pa otriem 50 ar nākamo skaistuli. Pa starpu paplāpāsi, paflirtēsi un kaut vai pat par baletu vai literatūru aprunāsies, ja vien gribēsi. Latvijā vieglāk dabūt ieroča atļauju un nošauties, nekā tavus sapņus īstenot. Cenas Rīgā sit lupatās Eiropu, ja nu vienīgi Čehijas eskorts ir tādā pašā kosmosā, kā te. 90 % te ir nedrošas, slinkas, alkatīgas, nīgras un katastrofāli zemu intelektu. Labāk ir pāris reizes gadā aizbraukt uz Vāciju, Austriju, kaut vai Poliju nekā ļaut sevi aptīrīt šeit.

- līdz 30 gadiem; - pie 31 gadīgās samantas es biju pirms 14 gadiem, un jau tad izskatījās vecāka.

- kas nesmiesies par doto jautājumu;    palasi topiku - "klientu melnais saraksts" un sapratīsi, ka ne tikai smiesies, bet arī bleklistos tevi, ja tev būs kāda īpaša vēlme.

- pamācīs dotajā jautājumā; - :lol: :lol: :lol:  kura te vispār pati kaut ko prot?

- ļaus beigt vismaz 2x; - pat ja ja izšausies 5 minūtēs, izmetīs pa durvīm vai arī paprasīs dubultmaksu, ja mēģināsi sarunāt.

- vēlas ap 100 EUR; šito gan parasti vēlas 2x

- lai ir "droša";  :lol:  :lol:  :lol:   Latvijā NEVIENA savu veselību nepārbauda, kamēr strutas pa stilbu netek. Un zināšanas par STS mūsu kurtizānēm ir tādā līmenī kā Kārsavas mehanizatoram 19-tajā gadsimtā

- nu un visbeidzot daudzmaz simpātiska. Pakalpojuma sniedzējai ir jābūt ļoti simpātiskai, nevis daudzmaz. Bet tādas Rīgā var uz pirkstiem saskaitīt.

20325854 Alisa
Ierakstīts

Tiku arī līdz aizbraukšanai. Kad piezvanīju jau no adreses Brīvības 218, teica, ka jāpagaida 2 minūtes. Iegāju kafejnīcā. Pēc 5 min raksta sms, lai nākot uz paģiku kur 21 dzīvoklis, iznākšot pretī. Jāiet sētā caur dzelzs vārtiem. Tikko ieeju sētā kaut kāds kekss ar patvēruma meklētājam līdzīgu pumpainu rožu un telefonu pie auss arī speras sētā, blenž uz mani un saka telefonā "ššas zašol..." Es vēl apskatos apkārt, ka tuvākajā mājā 21 kvarķiras nav, ātri apgriežos un keksam garām strauji dodos ārā no sētas. Tas saka telefonā - "eu, pdžģģī.. " un kaut ko vēl. Tas mani galēji pārliecināja, ka tikko gandrīz būtu izbaudījis seksu trijatā vai četratā.... tā lūk. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.