Ziniet, reizēm lasot jūsu komentārus-jāpabrīnās, jūs tiešām tik dumi vai tikai izliekaties? Vai kādu ar viltu vilinu pie sevis un vai kādu esmu spiedusi palikt, ja nepatīku?Ja sludinājumā rakstīts 41 gads, tad ko jūs gaidījāt?Ka te būs 16 gadīga meitene? Vai- ja piedāvāju fistingu jau 5 gadus, tad būšu celka? Sīkais vispār pārspēj-redziet gaiss nāk pa vagīnu ārā- iebāz sev pirkstu mutē kaut vai tikai līdz mandelēm un paskaties, kas tev tur pa otru galu nāks ārā. Šodien esmu dusmīga! Bet, paldies dievam, pārsvarā jau man ir normāli klienti,ar kuriem pārpratumu nav.
Ierakstīts
Ziniet, reizēm lasot jūsu komentārus-jāpabrīnās, jūs tiešām tik dumi vai tikai izliekaties? Vai kādu ar viltu vilinu pie sevis un vai kādu esmu spiedusi palikt, ja nepatīku?Ja sludinājumā rakstīts 41 gads, tad ko jūs gaidījāt?Ka te būs 16 gadīga meitene? Vai- ja piedāvāju fistingu jau 5 gadus, tad būšu celka? Sīkais vispār pārspēj-redziet gaiss nāk pa vagīnu ārā- iebāz sev pirkstu mutē kaut vai tikai līdz mandelēm un paskaties, kas tev tur pa otru galu nāks ārā. Šodien esmu dusmīga!
Bet, paldies dievam, pārsvarā jau man ir normāli klienti,ar kuriem pārpratumu nav.