Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
28826704 Zane 23
Ierakstīts (rediģēts)

Kāpēc viņa tiek saukta par foršo? Man te paziņas gandrīz trieku izraisīja, zvana un saka, ka par mani topiks "uzcepts", kaut gan nedarbojos jau ļoti ilgu laiku. Ienāku un lasu, ka sakars ar mani te nekāds, tikai mans nikcname "Foršā" viņai piedēvēts.

P.S. Un visi mīļie vīrieši, satiktie un nesatiktie, kuri man raksta un interesējas par šo visu, ja kādreiz atgriezīšos, apsolos, ka šeit paziņošu par to atklāti, bet pagaidām veiksmi jums meklējumos

Rediģēja forsameitene
Studente Jolanta, 29781574
Ierakstīts

Bļa, ievelc pa zobiem un tinies !!!! Krokodīli / feki tikai tikai tā ir pārmācāmi !!!

Eu nu, feikus pārmāci kā gribi, bet ja meitenei nav daba devusi, tad arī viņai neko labu neiegūt, man ir daudz meičas zināmas ar ļoti labiem seksīgiem augumiem, bet pēc sejas toč krokodili, un ja viņu augumu nofočē un aiztaisa seju ciet vīrieši var apsiekaloties ka maz neliekas, a pie tadas aizbrauc, ieraugi seju un skrien projām, ko tur pārmācīt? Ka daba devusli augumu, bet seju nē? pilnīgs absurds.

Ruta 25960511
Ierakstīts (rediģēts)

Bilde ir īsta, ja vien kāds nav nospēris, šo meiteni zināju pirms daudziem gadiem ballītēs bāros no paziņu loka. Tikko apskatījos viņas albumu draugos, ja līdz 2009g. bija skaista, slaida, tad tagad ir nedaudz liekais un nav tik kopta.. Brīnos, ka viņas vīrs/dzīvesbiedrs kaut ko tādu atļauj darīt.

Tā bilde ir veksmīgi nociepta :)

jo si meitene, kura slepjas aiz šīm bildēm un šī vārda, tagad atrodas Iļģuciema iestādījumā, kas domāts sievietēm :)

bet tur vispar nevar saprast kura ir kura, jo uz vienam bildem un nr. darbojas vairakas meičas..

Rediģēja forsameitene
Studente, 28862898
Ierakstīts (rediģēts)

Īstajā vārdā _______________.....Draugos šamo var atrast

Tu esi pilnigi apsities? Un tad rēc mums meičām virsū ka metam krāpnieku nr. iekšā, a šitais paņem vārdu uzvārdu iemet. nu sākat tač ar galvu draudzēties. ja viņa ir kādu bildi uz meilu atsūtijusi, vai izpaudusi savu vārdu, tas nenozīmē ka jums ir tiesības to publiskot.

Rediģēja xtralv
Sintija, 26755792
Ierakstīts

Kāda vēl dzeltenā pase? E-pasts @mail.ru kkā liek domāt, ka kārtējais feiks.

Dzeltenā pase (veselības karte), kurai meitenei ir jābūt obligāti bez nekādām atrunām, un pilnīgi perfekti aizpildītai, un ar zīmogiem un parakstiem, ka viņa katru mēnesi iet uz STS un HIV (AIDS), un tur tiek apliecināts, ka meitene ir vesela.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.