Strīdu varētu atrisināt izvelkot krānus/krāniņus un samēroties kuram garāks tam taisnība, tikai vajag tiesnesi, kas uzrauga procesu, lai kāds neblēdās, pastiepjot aiz ādas garāku!
Tad jau kada jēga te reģistrēties ??? Nervozi visi te tādi ..... No kurienes man bija zinams,ka viņa te tika apspriesta ? Es te pirmo dienu.... un normāli paprasīju .... tad jau jebkuram kas te ieliks kādu jautajumu par kādu meiču - jāraxta '' Pashol v PIZDU ! '' un meklē googlā ... sviests !
Sveiki visapkārt. Gribu uzzināt par šo dāmīti, taisos pie viņas, braukt - ka tur ir ar viņu ??? Patīk vecākas kundzītes, sevišķi ja ir lielas krūtis un kārtīgs dupsis. Varbūt kads var ieteikt kādu labu apalīti gados, vai arī jaunu meiču, galvenais apaļīgu.
Es biju nesen. Figūra - ja patik lielie pupi un fundamentals dupsis, droši var nākt, bet tas arī vienīgais meitenes pluss. Bet ja patik baudīt seksu nesteidzoši un daudzveidīgi - zero variants, jo strādā pēc konvejiera, bez dveseles, attieksme nekāda. Vārdu sakot, sanāca tukša naudas izšaušana. Ar ātrumu 30Ls 20 min :-). Noteikti vairs neiešu un pārējiem neiesaku.
Ierakstīts
Nemāku spriest, bet bilde gan liekas fake .... kaut kas viņā nav tā kā vajag. Labākais ir aizbraukt un pārliecināties