Zhuljix - varbūt neesi izgājis facecontrol. Spogulī esi paskatījis?
Bet, ja nopietni, tad neesi neko zaudējis. Nu nav jau tā, ka galīgi garām, bet kopumā dikti pašvaki.
Biju kādu laiku atpakaļ. It kā uz mašāžu. Pieņēma centrā. Telpas tādas uz 4/10. Masāžas galds galīgi izļurkāt.
Pirmais iespaids par jaunkundzi - gana jauna, normāla metene. Nav nekāda skaistule, bet nav arī krokodils. Stils, tāds nedaudz no laukiem.
Nomazgājos un devos uz masāžas galdu. Kādu laiciņu viņa tā diezgan nemākulīgi un slinki braucīja muguru, bet bija jūtams, ka to viņai slinkums darīt.
Un bija pat apmierināta, ka pagriezos un jautājumu par turpinājumu. Uz ko nekavējoši meklēja prezi, lai sāktu darboties ar orālo. Neesmu nekāds speciālists un pieredze maza, bet labs (tāds, kas aizrautu) orālais man nekad nav izpildīts. Nezinu, varbūt mana problēma, vai vienkārši nav veicies.
Neko neiebilda pret pieskaršanos (kas gan būtu dīvaini izpildot orālo), un nācās konstatēt, ka viņai jau no paša sākuma mugurā ir tikai kleitiņa, bez biksītēm.
Tad nu pēc neilga laika neaizraujošas padarbošanās, cēlos kājās. Un meitene savukārt atgūlās uz muguras, lai varu ienakāt.
Kleitiņu tā arī nenovilku, jo radās aizdomas, ka krūtis, lai arī nav mazas, viss drīzākais ir pastaipītas. Augums gana smalks, bet grūtniecība ir atstājusi zināmas pēdas. Nē, tā absolūti nav problēma, jo galīgi nezuskatu, ka visiem zaķiem jābūt kā nevainīgām visusskolniecēm. Tāds tikai informatīvs konstatējums.
Lai nu kā, man nebija vēlmes viņu ilgi darbināt, tādēļ ļāvos ātri visu pabeigt. Nezinu, pieņemumu, ka kopumā process ar gumijas lelli varētu būt tikai nedaudz neiaizraujošāks.
Īsumā rezumējos. Nebja galīgi garām, bet tās naudiņas (liekas LVL 30) noteikti nebija vērta.
Vēlāk konstatēju, ka aktīvi maina e-pastus un bldes sludinoties gribu.lv.
Ierakstīts
Par auru tiešām interesanti.
Varbūt ar slikto auru domāji Krasta (Mazā Krasta) / Jēzusbaznīcas stūra māju, kur bija tas puskreisais Īres dzīvoklis/ofiss.
Krasta 5 ir cita ēka - starp Puškina un Jēzusbaznīcas.
Par bildēm - nu varbūt attiecībā uz dažām var diskutēt par eur 100 atbilstību, bet kopumā foto nav nevainas.
Un viens pat pierāda autentiskumu un uzņemšanas laiku, ja vien tas Doma tornis nav piemontēts.