Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Milena(34)
Ierakstīts

Biju pie šīs sievietes. Diemžēl atkal pārliecinājos, ka nevar tomēr paļauties uz atsauksmēm no cilvēkiem ar kuriem nav zināms vai sakrīt gaumes.

Jā, sieviete ir laipna, aktīva un tās bildes no iepazīšanās saita arī viņas (lai gan pieļauju, ka pirms daudziem gadiem taisītas), bet nu, kamon, viņa IR RESNA un KRŪTIS NAV LABAS FORMAS vai labi saglabājušās - vienkārši liela izmēra krūtis.

Kaut kā paliku, tomēr nožēloju.

Masāža, Ss.lv, 29588567
Ierakstīts

Sveiki!

Kāda citiem pieredze ar masieri, kas šobrīd masē Premium Medical pretī Forum Cinamas apakšstāvā.

Vai kādam izdevies ko vairāk sarunāt par klasisko masāžu? Jautāju, jo kādreiz viņa 100% strādāja "slavenajā" salonā Sofija Ģertrūdes ielā, vēl laikos, kad tur bija uz pilnu klapi erotiskās masāžas.

post-10512-0-98979500-1540822357_thumb.png

Nikija, 20341683
Ierakstīts

Sveiki!

Pieņem centrā. Meitene tieva, mazām krūtīm, pietiekami aktīva, laipna. Nav slikta, nav arī nekas īpašs, jūtams liels konveijers. Price/performance neatbilst. 100 EUR.

Man ir lielas aizdomas, ka tā varētu būt tā pati par ko citā topikā jau sprieda - foto no aizmugures, gaitenī groza dibenu ejot, krūtis nekādas :)

Variantu Nopietna Apmaiņa
Ierakstīts

Sveiki!

Par cik jauni labi varianti neparādās, tad beidzot nonācu pie domas par esošu labu variantu apmaiņu. Negribu baigi tos dot, bet nu tomēr gribu atrast arī ko labu pretī:)

Mani varianti ir tikai masāžas. Interesētu pretī ļoti labas, pievilcīgas masieres (protams, ar erotisko pieskaņu), kas NESLUDINĀS NEKUR VAI VISMAZ NESLUDINĀS PĒDĒJOS 4-5 GADUS.

Mans piedāvājums no saviem kontaktiem iedot 2 variantus. Bet uzreiz dodu godīgu atrunas katrā variantā:

1) variants nr. 1. Perfekta, skaista, sievietie (virs 40, bet nekad nepateiksi), glamūrīgi (pozitīvā ziņā) izskatās. strādā Rīgas labā viesnīcā par masieri. Tiešo mobilo nedošu, tāpēc, ka nezinu vai vispār bez manīm vēl kāds iet pa šo līniju. Jo tad izskaitļotu, ka esmu devis, bet to negribu. Iedošu norādes kur iet un ko prasīt un tad pārējais jūsu rokās. NAV NEKAD SLUDINĀJUSIES.

2) variants nr. 2. Mature simpātiska sieviete, fenomenālas lielas, stingras krūtis (kaut arī pašam liekas, ka esmu labs silikona pazinējs, tad joprojām nezinu vai tādas ir vai dabisks unikums:). Ļoti laba profesionāla masāža, pieņem mājās Imantā, dažreiz iespējams centrā salonā. Es esmu bijis tikai mājās. Iedotu mobilo. Godīgi pasaku, ka nav 100% garantijas, ka nepazīstamus pieņemtu.  IESPĒJAMS, KA IR SLUDINĀJUSIES GADUS 4-5 ATPAKAĻ, BET BEZ BILDES UN NEAKTĪVI.

Varbūt vēlāk sadomāšu vēl kādu variantu ietreidot:)

Nosacījums - šos iedošu tikai pret diviem tikpat labiem variantiem, KURI NAV PUBLISKI PIEEJAMI. Kā arī iedošu tikai trim labākajiem pretī sūtītājiem, jo negribu, lai bars saveļas pie sievietēm. Paši, cerams, saprotat.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.