Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Karina (20 gadi) 28754747
Ierakstīts

Telefona numurus nevar publicēt pilnā apmērā, ja nav pielikts screenshot no sludinājuma. Privāti atsūtītas bildes nedrīkst publicēt. Bet soc.tīklu adreses, pat ja tās neparādās sludinājuma tekstā, drīkst publicēt?

Link to post
Katrin,milf (38) 28955102
Ierakstīts

Jo mazāk kaku baksta, jo mazāk smird. ;) 4 mēnešu tēma bija "mirusi" un nevienam neinteresēja.

Tagad pacēli. Atnāks cūcis, atbildēs Tev, atkal būs lamāšanās un rupjības... 

 

P.S cūci neaizstāvu un par rupjībām forumā nefanoju

Link to post
Katrin,milf (38) 28955102
Ierakstīts
pirms 16 minūtēm, sidlav55 teica:

pat patiltes bomzis, kas degradējies līdz puvekļa līmenim, neko tādu neuzrakstītu publiskajā telpā!..... bet tā kā neesi anketē uzrādījis savu vecumu, tad var gadīties , ka tīnis  esi , kas te mēģina par varoni kļūt!

Atbildot cilvēkam uz 4 mēnešus vecu ierakstu (kas pat nebija "tēmēts" Tavā virzienā), mēģini aizdirst vēl vienu tēmu ar strīdēšanos un spamu? Ar iepriekšējām tēmām ir par maz? Jautājums tīri intereses pēc...

Link to post
ieva 35 20444550 (247858**)
Ierakstīts

Tev to (iespējams) nevajag. 

Bildē izskatās labāk kā ir dzīvē- riktīgi kaulaina (sajūta, ka ķermeņa tauku procents pie 0). Pirms apm. mēneša biju ar viņu sarunājis. Kamēr ārā uzpīpējām un mazliet papļāpājām, sapratu, ka nebūs- sajūta, ka dāma lieto(jusi) kaut ko ļoti nopietnu.. It kā katrs atsevišķais teikums ok, bet kopumā uzmanība 0, atmiņa pilnīga 0. Protams, ne jau filosofiskām debatēm biju viņu sarunājis. Bet nu jā- sapratu, ka labāk ne...

Link to post
Paslēpa Moderator, 2021. gada 26. augusts - Iemesls nav norādīts

Gan jau "Nu nevar būt taču TIK slikti" un "Gan jau ar mani viņa būs normāla" domāšana. Varbūt vienkārši mazā galva dominē pār lielo galvu un domāšana tiek atmesta.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.