sveicieni.vai kāds ir šo meiču saticis?sludinās jau sen,vienmēr ar šādu tekstu.cik esmu sazinājies,tad atrodās apmēram pie jaunās bibliotēkas...uz sms atbild latviski.
ona polnenjkaja ochenj , no otsasivaet ochenj horosho ,daze mozno ugavoritj chto bi proglatila, sosjot dejstviteljno otlichno.
Eskortpakalpojumi, masāža un citi komerciāli sludinājumi
Ievietots 30.11.14 19:23 Lasīts 688 reizes.
Patīk gara auguma gaišmates ? Vienkārši piezvani un iespējams kaut ko sarunāsim atbildu tikai uz zvaniem, LAT or ENG un tiekos TIKAI ar solīdiem vīriešiem vecumā pēc 35 ... - 2 6 7 7 5 8 1 9 -
* Santa * - blondasanta@inbox.lv - Visi sludinajumi no e-pasta adreses
Atsaukmes arī tepat forumā ir, tik hvz kā sameklēt
paldies,
esmu daudz reizes esmu viņaj zvanijis nevaru sazvanit,
Zolitude bija vel viena meitene , 9 stava , viņa piedavaj relaksejošo massažu, bet body2body viņa nepiedavaja, sexu ari ne prasiju, standarta massaža ar HJ beigas.... ar melniem matiem.
Zolitude bija vel viena massažiste , 9 stava, sexu nezinu vai vareja dabut, bet massažu ar kulačkovu taisija perfecti , sludinajasj bet vairs kadu laiku sludinajuma vairs nau.
ja ja ta pati vina dzivoja 9stava nesen ka parcelas uz citu dzivokli tur pat netalu,minetu ari vina taisa pat parak labi,pirmaja reize kad biju vina man taisija tadu minetu ka netiku pat lidz vinas caurumam,nezinu ka kadreiz pirms gadu bet tagad vina piedava seku ari,caurums ir diezgan palietots bet ja nepameginasi tad nezinasi!
vinu vari sazvanit uz so nr 25323259, gruti ar vinas ir sabidit laiku jo vinai ir liela piekrisana!
čau Juri ,
tu pats ne prasiji, patu saka taisit , un bez gumijas taisija minetu , mute ari atļava beigt ?
vai tik ta nav ta pati kura taisa body2body un nobeiguma vari iespraust vinai zolitude tada ir tikai viena:)
tu doma ta kura 9 stava dzivo, melnie mati , biju pie viņas kadu gadu atpakaļ, bet iespraust nesanaca , vai tiešam, var ari sexu dabut ?
nesen ka apciemoju vienu mauķeli zolitude,jauna simpatiska sieviete prasa samaksu par stundu nevis par reizitem,labi nopisamies visadas pozas,sex ar gumiju!50 erikus paprasija!
я тоже у неё был где то пол года назад, незнаю какой там отсос , как некоторые пишут,ничего такого она не предлогала , только дрочка и массаж простаты, находится возле роддома, на Миера,
Ierakstīts
naskoljko znaju 50 EUR i podorchit kak nado, 70 -80 smozesh ejo potrahatj .