Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Alena 25391034
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2024. gada 10. marts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2024. gada 10. marts - Iemesls nav norādīts
pirms 54 minūtēm, tetris teica:

Svars pirms un pēc kluča likšanas. Wow,  kas par kluci! 💩

🤣🤣🤣

29915408
Ierakstīts

Biju pagājušajā nedēļā,valdeķu iela,pirmais stāvs,istabā tumšs kā dirsā,redzeju tik lielu tv,kurš arī izslēgts,lai saglabātu tumsu,laikam kaunās no sava auguma-paresna.Gulta liela,uz gultas vibrātori prostatas masēšanai(atteicos).Rezume:Attieksme 5/5,masaža 1/5(tā es apmēram glaudu kaķi kā viņa mani),minets 1/5(super ātrā tempā centās nosūkāt,bet nesanāca ātri:D),karoch centās,bet nu ar centību vien nepietika,lai es vēlreiz tur iegrieztos..

p.s. domāju,ka uzvilkt nav nekādu problēmu arī pirmajā,arī otrajā reizē,bet vai vērts...

Bļāviens:)
Ierakstīts

Esmu šīs mājas lapas sekotājas jau labu laiku,bet joprojām nesaprotu,visā Latvijā sekss ir,bet Rēzeknē nav,esmu te jau mēnesi,ir pabijis visādas,kurām vajag taxim,shampi,chipsiem utt.naudu,bet sex taads papliks-leets lauku pisiens bez piedūriena,vai tiešām te nav sieviešu,kuras velētos nopelnīt un izbaudīt pimpi no Galvaspilsētas:)

Paris gadus braukaju uz Sanktpeterburgu komandejumos,teiksu ta,iespeju tur ir daudz vairak neka LV.Bildes parasti atbilst patiesibai,bet biezak uz ielam vakaros uz ielas dod bukletinus par to un kur var dabut sev karoto,Esmu bijis uz diegan daudz ta teikt saloniem,esmu izprovejis gan kubieti(pilnigi melna:)),gan krievieti,gan citu valstu meitas,kuras nerunaja ne krieviski,ne angliski(kuriozi bija,kad prasiju,lai padejo prieksa,si uzreiz sak sukat:D,karoce viens otru nesapratam:D).cenas svarstas no 1300-1500rubli(strada pasas par sevi sava dzivokli) lidz 2500-4500(strada salonos).Saloni ir tadi-tevi taksists vai kads cits,kuru tu esi sarunajis,ieved tevi dzivokli aiz biezam metala durvim,tiklidz esi ieksa,durvis aizsledz,panem naudinu un tad izved(ka nu kuru reizi),apmeram 5-9 sievietes,izvelies,kuru sirds karo un ej kopa uz dusu(var ari ne kopa)un tad stunda(nevis ka pie mums dusa ietilpst laika) atveleta priekiem.Teiksu atdeve ir par 100 procentiem,ne reizes nebiju vilies.Paris saitu,kur es nemu meitenes http://www.spb-girls.ru/ http://piter.kupisex.com/

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.