Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Čirkaina Blondīne
Ierakstīts

Vienmér brínos par cilvéku dívainíbám - kurpes tádas un ne citádas, lingerie tads un ne citáds un pasi vél atnes, ko meiteni uzvilkt.......... IMHO pie psihoterpéta viniem ir jáiet, ne pie meiteném : P

Ja cilvēks ar savām vēlmēm nevienam nekaitē, kāpēc lai viņš no tām atteiktos?

Ar šo biznesu jau nekas nav savādāk kā ar citu preci vai pakalpojumu, Teiksim, ja vēlies sarkanu mustangu, bet pārdošanā ir tikai zili, atliek tikai divas iespējas - vai nu samierināties un braukt ar zilu, vai pārkrāsot - ķēpa lieka, bet rezultāts tāds, kādu sirds kāro...

Mūsu pakalpojumu izmantotāji arī ir dažādi - ir tādi, kas maksā par to, lai varētu izšaut riekstus un viss, ir tādi, kas maksā par savu fantāziju realizēšanu. Kas tur nosodāms?

Čirkaina Blondīne
Ierakstīts

Es uz vienas rokas pirkstiem varētu saskaitīt cik reizes mans lūgums par ietērpu, frizūru ir uzklausīts... Kur nu vēl iečirkot matus,

Viss atkarīgs no tā, kā to pajautāsi. Man ir tādi, kuriem pārģērbjos ar prieku un ir arī tādi, pēc kuru lūguma uzvilkt to vai citu drēbju kombināciju, saruna tiek pārtraukta.

Ir gadījies nakts vidū meklēt kurpes, apzvanot draudzenes, jo pašai nav tādu, kādas klients vēlas. Bet tādu attieksmi var dabūt tikai normālas paša uzvedības rezultātā...

Protams, vienkāršāk ir, kad klients pats atnes kleitu un pasaka, ka vēlas, lai es to uzvelku, bet tādi man ir bijuši pāris gadījumi...

Santa
Ierakstīts

Pašu sludinājumu kāds arī izlasīja? Tur tak pa vīlēm spiežas ārā, ka nav īsts, bet kādu patracināt grib.

Bildes ar seju tuvplānā, tikai apģērbta un meklē jaunas sajūtas. Un tas viss eskorta sadaļā? Es nemaz nemēģināttu zvanīt..

Алина 26789044
Ierakstīts

Lai kas būtu apstrādājis tās bildes, zināšanas par fotoapstrādes programmām ir vairāk kā par photoshop, te ir gājis lietā ari kas cits - runājot tieši par otro bildi. To, ka tas nav fotoapstrādes pro - zin vairāk kā vienu programmu, bet līdz galam izmantot neprot, uz aci redzu [fotoapstrāde ir daļa no jomas, kurā man ir izglītības diploms], bet uz kādu kontingentu cer trešā bilde, grūti spriest, nezinot cenu...

P.S. Kas attiecas uz trešo bildi, gadījumam, ja nu editētājs lasa, ne jau žalūzijas bija tas, kas būtu jāslēpj.. Ieraugot sevi tādu, es "ietu pensijā"

Keit 29960159
Ierakstīts

Parasti meitenes nekomentēju, bet te jautājums iecirta acīs

• Pakalpojumi: pēc dažādiem sludinājumiem (intim.lv, gribu.lv) spiežot, piedāvā SM ("bargā kundze", ball basting,klasika,erotika,trampling,fase-siting,striptiz,fisting,masaz prostati), masāžu/"šiacu", spēles ar straponiem

Un arī, liels jautājums paliek par to, vai klasisko vispār viņa piedāvā?

Vēl kādi jautājumi?

Kur tādi rodas - izklāsti visu skaidri un gaiši, bet nepielec.

Alda 26908614
Ierakstīts

Hei! Kas ir devis tiesības bez jebkāda iemesla te citus apvainot? "...ja reiz tik vienkāršas lietas nesaproti..."

Uzskaiti, kuras tieši ir tās "vienkāršās lietas", ko nesaprotu?

Neviens man nevar aizlegt brīdināt citus!

Tak te jau visi ir brīdināti.

Vienkāršās lietas, ko Tu nesaproti, ir tas, ka pirms, kā Tu saki "brīdināt citus", paskaties, vai tiešām jau neviens nav izteicies, ka briesmas vien ir. Tracina šitādi. Par kuru meiteni kko labu pateiksi?

Sanita, 28478979
Ierakstīts

Nu 00-24 cipars jau ir galvenais ka noraada ka bilde feiks un darbojas kaads jobens bordelis ko ta domaajiet ir kaada meitene kas speejiiga straadaat 24H dienaa lol :D runaa ka 10 dienas bez miega un kaulainaa jau tev ir pakaļ :D

Muļķības tas ir. Te jau minēja Sintiju kā reālu piemēru, kā tad viņai kaulainā vēl pakaļ nav? Kaut kā jums nav ienācis prātā, ka nevienai meitenei arī nebūs pie durvīm rindas 24/7. Tad nu atliek laiks gan atpūsties, gan izgulēties.. Ok, štruntīgāk ir nedēļas nogalēs, tad zvanītāju/ciemosnācēju ir daudz, bet to var mierīgi nokompensēt pirmdienās/otrdienās, kad tauta ir mazāk aktīva...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.