Victoria 28196935. Apgalvo, ka viņai esot 25 gadi, bet izskatās kā 18. Seja, man patika, figūra arii. Tur gan viņas cik saprotu ir vairākas. Šai, liela nakolka uz vēdēra apakšējās dallas, rozes, tauriņi..
Zvanīju viņai mēnesi atpakaļ. Maksā 50Ls. Balss man nepatika, bet nolēmu, maz, kāda, kuram balss, toties tāda nevarētu būt dispečerei.., un tā bilde laba un svētdiena - deficīts, tāpēc piekritu. Noteiktā vietā un laikā zvanu viņai, un sākas... vecais repertuārs, viņa paziņo, ka plāni manījušies, atbraukt nevarēja, viņa no Jelgavas, bet ja gribi, dzīvoklī ir cita meitene. Vieta, maskačka, Krāslavas+Jēkapils stūris, jaunajā, melnajā māja, otrais stāvs. Aizmirsu paprasīt, kā sauc, bet, cik sapratu, no forumā rakstītā, tā bija Saņa. Simpātiska, ļoti laba attieksme, bet diemžēl, man par lielu, tāpēc otrreiz neiešu.
Ierakstīts
Victoria 28196935. Apgalvo, ka viņai esot 25 gadi, bet izskatās kā 18. Seja, man patika, figūra arii. Tur gan viņas cik saprotu ir vairākas. Šai, liela nakolka uz vēdēra apakšējās dallas, rozes, tauriņi..