Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Ar Divām
Ierakstīts

Sveiki biedrīši .

Biju pie 28868630,un ko varu par to teikt:

1.Vieta purvciema "malosemeika", kas jau neradīja uzticību :)

2. Durvis atvēra tantuks ap 45 gadi, bišku sabijos, bet nodomāju, ka japaskata otra ar ;)

3. Dzivoklis - nu dārgākais tanī dzīvoklī bija manas kurpes :D

4. Tad nāca otrs tantuks, tāda pati kā pirmā, tikai citā noformējumā, abas runīgas.

Nolēmu, ka janobauda kas jauns un nebijis, mazums, tantuki vēl iemācīs man ko jaunu...

Un godīgi sakot, ne reizi nebiju vēl plikus tādus tantukus redzējis - jāpaskatās :D. Prikols taču!

5. Duša - oi oi oi.... tur dārgākās un vērtīgākās bija manas apenes :D

6. Plikas tantes - vēderi karājas (nedaudz, bet man nepatīk), nu vienvārdsakot - nesmuki.

7. Seks - njāāāāā... biju gaidījis, ka vinjas man ko jaunu parādīs (tādā vecumā tak jābūt pieredzei), bet nekā, pašas neko nemāk..

8. Cena - 40 Ls par abām.

Kopsavilkums 10 ballu sitēmā:

Dzīvoklis: 0

Tantuki : 1

Masāža : -1

Minets : 0

Seks : 0

Extreem : 10

Fun factor : 5 :))

Veiksmi Jums ;)

par šo mega paldies, jo šīs bija sarakstā ar nr.1, pēc bildēm jau siekala tā vien tecēja.

Bdsm
Ierakstīts

Virieti 181 varētu pastāstīt sīkāk?

Kur viņa atrodas? Netālu no LMT?

Ko īsti viņa darīja?

jā atrodas netālu no LMT māja laikam bija 252a.

A dara un piedāvā visu kas sludinājumā. Kā pati izteicās "pastāsti verdziņ kas tevi tieši interesē"

Katrā ziņā radās iespaids ka saprot ko dara (balstos uz iepriekšējo pieredzi).

Varēja izvēlēties no sekojošām lietām:

visādi straponi, pēršanas, pazemošanas, klizma, zelta lietus, ietērpšana sieviešu drēbēs un tad sekojošu ņemšanu priekšā. Teicās ka esot arī draudzene - bargā kundze, kā arī cik stipri gribi lai tevi izmanto, bija visādas pletnītes utt.

Katrā ziņā izskatījās SM ir šīs sievietes dzīves aicinājums, un kā sapratu arī īpaši nereklamējās.

visvienkāršāk jau ir uzzvanīt un pati visu izstāstīs :)

Bdsm
Ierakstīts

Redzams feiks.Bet nu jau tas bija gadu atpakaļ un saubos ,ka tagad darbojas.

kas tieši tavuprāt ir feiks? Bilde jā, jo dabā izskatījās manuprāt pat labāk. Un ja škiet, ka nestrādā tad to pārbaudīt var vienkārši - uzzvani.

Bdsm
Ierakstīts

tātad :) varbūt kādam noder mana pieredze

nolēmu es ar ka pamēģināt http://www.intim.lv/lv/adv/read/sado-mazo/299984/1/index.html

bilde protams nav īsta, bet izskatījās labi, veļa lielas krūtis utt. (matture).

Zvanīju pēc balss likās jocīga un laipna, bet tā ka citas kandidatūras nevēlējās stāties sakaros tad paliku pie šī varianta.

Tātad durvis atver nu +- 1.70 gara sieviete veļā un uzreiz "kas tad te par niecību pie manis atnākusi" :), bet nu sarunāt var visu ko vergs kāro ...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.