Īsumā- naf vērts savu laiku un čunguru pie šamām deldēt- dažas dienas atpakaļ mūsu ceļi bij krustojušies. Ja iesākumā pēc skata iraid vairāk vai mazāk okay- tad tālāk- jo mazāk drēbju mugurā, jo štruntīgāk. Tievākā iraid visa kautkādās pumpās vai skrāpējumos, apaļākajai vēders strijās + starp kājām vecas zivis mājo. Sorry zaķi, tokš fakts paliek fakts
Zallais- laikam tev kas nelīmējās ar šo meiču. Mans var paust tik to labāko - process uber atraktīvs- piečāpoju ne reizi vien. Savādi ka šamā prasīja zivi ka biji sācis šo darbināt. Pirmo reiz mans piķoja uz priekšu, tokš pārējās reizēs šamā pat neieminējās.
šitā visādā ziņā laba, var likt iekšā līdz pašiem valriekstiem:) bilžuki īsti, ceņņiks- 35 zivteles var šaut divreiz. Komunikācija- ru- pati laikam no Latgales, biku paliela, nav no mazajām-smalkajām, formīgs dupsis- žēl ka nedeva purkšķī Masāža- nu nezinu, nepalika atmiņā-tokš drāžamaparāts gona labs:) kad mans šamējo darbināja- pieņēma pie Duntes sky. Noteikti var piečāpot
Pirms nedēļas mans bij iegriezies- sagribējās ko extrēmāku. Bilžuki ar pēc skata tā neko.Gadus atpakaļ mans Maskavā darbināja pāris ķīniešu vai vjetu transenes- izjūtas bij interesantas. Piezvanīju - atbildēja patīkamā , tokš biku zemā balsī. Pēc stundas mans bij klāt- šamā pieņēma Matīsenes galā. Nams vecs, koridors viens no kriminālākajiem coridoriem ever, hatņiks so-so. Pati pēc izskata masīvāka nekā foto- nebij tik sievišķīga kā bilžukos. Balss gon drīzāk kā sievietei. Mans sajūsmā nebij, tokš nolēma nomēģināt ko šamā piedāvā. Sākām ar minetu, tad pārgājām pie procesa- tokš procesā nepameta fīlings, ka puikiņš uz sardeles, par daudz masīva, čibriks ar bij savā vietā Tad novilku gumiju - uzšāvu šamai virsū. Īsāk kopumā manam nepatika- tas iraid mans personīgais vērtējums-tokš šitas ira īpašs gadījums- var būt dažiem tīk šādas štellītes Visumā komunikabla un attieksme okay. šamā teicās esam pārmaiņu procesā uz real woman. Zaudējums-45 zivteles. Tā lūk- esmu runājis:D
Savu reizi šī iraid padarbināta- normaļnijs variants kur izšaut pomidorus:) Dislocējas Zepčikā, strādā tandēmā ar Alexsu- šamā komunicē ru , t. 295-84-793, foto pa manam nav īsta, tokš līdzība ir. Abas varu rekomendēt- darbojas ar atdevi- var darbināt 2 reizes par 30 naudiņām- patiks ja nemeklējat modeļu tipu- šamās iraid biku apaļīgas, attieksme- okay
Šitā ir laba, Pieņem Imantā daudzstāvenē. Attieksme, izskats, feiss, sex baigi okay. Šamā pati ar gūst baudu no procesa. Guļamo un enigmu var pieciest. Reizēm piečāpoju no aizpagājušās vasaras
Ierakstīts
Tieši tā- zaudējumi jūtami:(