| Sludinājuma ID | #6418964 |
|---|---|
|
|
|
| Vārds | Саманта |
| Vecums | 33 |
| Pilsēta |
|
| Telefona numurs | 2497**** Parādīt tālruni |
| E-pasts |
sam***@inbox.lv Parādīt e-pastu |
Labs rīts kungi, ceru uz jūsu atsaucību!
Varbūt kāds ir bijis pie šīs dāmas? Bildes izskatās kardinošas, bet mūsu meklētājs nekādu infu par viņu neatrod ... Jeb varbūt man pirksti līki?
Veči ... Vienigais ko vēlējos bija atsauksme par meiteni. Tas arī viss.
Un ka redzat, topiku esmu izlabojis vadoties pēc visparnoteiktajiem standartiem
pirms 8 minūtēm, Inpektors Haris teica:Ā nu ok, tad zvanot viņai neaizmirsti ielikt komatu 🤣
Tas nav komats ... ' šis ir apostrofs ... Komats ir šāds ,
pirms 19 stundām, hei teica:Lieimeistars bija aprakstījis jau.
Paldies, bet arī Lielmeistara topikiem izejot cauri infu netradu. Labi ... Laikam nav lemts.
On 5/26/2022 at 3:47 PM, Inpektors Haris said:Melo, ja būtu krustām un šķērsām meklējis, tad mācētu izlasīt topika noformēšanas pamācību. Kas šis par sūdu? Priekjš kam links, nevis iekopēts teksts? Kas tas par nr., kā tas palīdzēs kādam atrast šo topiku?
Inspektor ... Numuru nokopēju precīzi tā kā feja to ir iesniegusi savā sludinājumā.
Jauki ka pamācat kā noformēt topiku bet man bija aktuāls jautājums par to vai kāds ir ticies ar šo dāmu. Cik saprotu, šajā portālā apmeklētājiem svarīgāks ir skaisti noformēts topiks nevis reāla padalīšanās ar infu. Reāli sāku zaudēt ticību visam šim pasākumam.
Un nē, nemeloju - ne pēc vārda, ne pēc telefona numura ( arī izņemot ārā to nolāpīto apastrofu) šo meiteni meklētājs neatrod.
Sveiki kungi ... Esmu pārmeklējis forumu krustu šķērsām un neesmu atradis info par šo meiteni. Sludinās sen un bildes nemaina. Vai kāds ir bijis? Ir vērts apciemot?
Diana (31 gads)
Priglashaju muzhchinu v gosti na prijatnij otdih... Centr, privat. 25225167| Sludinājuma ID | #6186005 |
|---|---|
|
|
|
| Vārds | Diana |
| Vecums | 31 |
| Pilsēta |
|
| Telefona numurs | 2522**** Parādīt tālruni |
| E-pasts | dia***@inbox.lv Parādīt e-pastu |
Kam šausmas, kam patīk ... Par to te neiet runa. Kādam patīk māte, citam meita.
diana
esam precets paris velamies treso sodien doma var meginat 2 loceklus vagina ja sanaks jo nav meginat vecumam nav nozimes velamies nelielu bonusinu no jums 40$ minets bez gumijas sex ar gumiju atbildam tikai uz zvaniem ja busiet advekaks sarunasim ko vairak 2. 5. 3. 5. 6. 2. 1. 5
Varbūt kādam ir info par šo pāri? Dāma izskatās apetelīgām formām, bet cena nedaudz mulsina.
Varbūt kādam ir info ? Izskatās jau ļoti OK
281-10-858. 281-60-269
http://intimmeitene.lv/lv/girl/84145-Gabriela-28160269

-klassika.zolitude..jpg)
-klassika.zolitude..jpg)
-klassika.zolitude..jpg)
-klassika.zolitude..jpg)
-klassika.zolitude..jpg)
-klassika.zolitude..jpg)
-priglashaju-muzhchin.jpg)
Ierakstīts
Biju uz 30 min. Foto viņas un atbilstošas. Īsa auguma, ap 160cm. Vidēji slaida, ar ļoti skaistām, palielām krūtīm. Viņa saka ka 3. Izmērs - es teiktu ka tuvāk 4. Izskatās. Vizuāli skaistas krūtis un patīkamas uz tausti - kas man ir ļoti svarīgi. Augums stingrs un bez ļumekļiem😁. Vienīgi pati meitene bez enerģijas, atstāj iespaidu ka viegla deprsija vai kaut kas uz to pusi ... Bet jūtami centās lai viss būtu labi. Minets ļoti patīkams, klasika - nu jātniece no viņas tāda švakāka, bet noliekot šo uz muguras un pašam uzkapjot virsū dabūju izbaudīt pēc sirds patikas. Ļauj iet dziļi un prom negrūž, kājas ciet nespiež😁
Augums - 8/10 (nu patīk man tās mazās un slaidās)
Krūtis 9/10 (ļoti manā gaumē - bet jāatstāj vienu punktu izaugsmei)
Minets 8/10 (izpildījums lielisks, bet varēja drusku ilgāk)
Sekss 9/10 (pozas ļauj mainīt, dziļumu neierobežo un pati "vāvere" gan vizuāli glīta, gan patīkami cieša)