Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Maukas Pardaugava
Ierakstīts
pirms 22 stundām, Misterx teica:

Pie kikii25 no go4sex vai  kikii28 iekš gribu lv var aiziet, esmu bijis nav galīgi peļamākais variants vienīgi tikšanās vieta varēja būt labāka, tiekās pie sevīm mājās un nav gluži tie labākie apstākļi bet nu pieciešami un nevarētu teikt kad baigi briesmīgi, meitene tāda vienkārša bet nu pisties viņai patīk 

Un ģimenes foto ar smaidīgu vīru no pretējās sienas uz Jums skatās 🖖

Link to post
Paslēpa Moderator, 2021. gada 31. augusts - Iemesls nav norādīts
pirms 7 minūtēm, Lada Deina teica:

Šī ir normāla ideja maukām-lai neatstāj apmeklētāju vienu dušā. Nav ko spā zonu rīkot. Ja baigi vajag nomazgāties-lai dušojās ar durvīm vaļā. Nauda paņiemās pie ieejas dzīvoklī, sāk raustīt pipeli dušā-lai met ārā ne vienu centu ne atgriežot. Sāk sprēgāt ka grib sanmezglā ieslēgties-metam ārā ne centu ne atgriežot. Sāk uzdot jautājumus par to, vai laiks tiks maksāts par tīru sexu - metam ārā, un numuru saliekam visos geju saitos.Plus pieslēgt signalizāciju dzīvoklim(man jau ir) lai apsardzei skaidro ko viņš manā dzīvoklī vispār dara. Teikšu kā gaidīju elektriķi-atvilkās šitas maniaks. Nu kaut kā tā. 

Tev ar galvu kārtībā ???? Tādai kā tev šī sfēra jāmet pie malas un uz maximu pie kases

Link to post
Paslēpa Moderator, 2021. gada 31. augusts - Iemesls nav norādīts
pirms 17 minūtēm, Lada Deina teica:

Tas kadrs masturbē dušā, pirms seksa, lai otrabotku maukai uztaisīt. Reāli ZB tie apraksti ko sniedzat. Arī jāsāk rakstīt kas tur ar jums īstenībā notiek. 

Eu, šitā laba ideja tādām, kuras ka tik klients ātri beidz un ārā, lai beidzot iemācās normāli atstrādāt naudu :D

Link to post
SindijaReal (33) (Laima) 28011905
Ierakstīts
On 2021.06.17. at 14:37, atis.lacis teica:

Biju pie šīs sievietes. Iespējams, ka veiksme mani vajā- bet, tiku gan pie servisa, kāds aprakstīts piedāvājumā, gan pie itin jaukas attieksmes. Un.... gan pie tīriem dvieļiem 🙂

Man ar viss ir bijis ok. Biju kādas reizes 3. Pēdējā reizē bija iedžerusi, bet tas pat jautrāk sanāca, par cik man nebija kur steigties, sabiju pat stundas 3 un iedzērusi viņa ir vēl kaislīgāka, vienīgi ātri nekas nenotiks :)

Link to post
On 2021.01.9. at 10:32, asimgasim teica:

Vīri nekad un vēlreiz NEKAD pie viņas. Par manu stāstu iz dzīves. 
 

Pirms gāju palasiju atsauksmes, neuzvilka, bet kaut kas nelika mieru. Paņēmu vecajā gadā uz pus h testam. Toreiz vēl mežciemā S. Eizenšteina ielā. Viss likās ok. Bet kā augstāk minēts, viss ir patiesība tik suni nesastapu. Izdarbināju likās ok, parcik miniatūra tāda, patīk. 
 

Vakar sarunāju ka šorît piekāpšu teicās 150h jebšu div šàvieni, nu galīg negribējās, beigās ķip 130 parcik ir būts. Skatos makā max 120€, saku 120 un būšu, šī piekrīt. Nezinu kā citam sanāca pa vienu zaļo pielauzt. Nu tad ilgi gaidītais rīts. Laikam psihā fāze bija iestājusies. Tā nebij runāts man tādas cenas nav utt. pat saraksti atvēra pārliecināties wpp kur pati piekrita. Palūdzot naudu atpakaļ, ka 20 vari paturēt par laiku. Sākās scēna, suni izlaida, kkādu pogu nopsieda kur tel sāka zvanīt, pēc asaru gāzes baloniņa skrēja vai šoka, ko neļāvu ņemt no somiņas, sastresojās vēl vairāk un beigās no virtuves ar nazi atskrēja. Nu tad gan rāvu džoniju starp kājām un mantas pār pleciem parāvu vagu no viņas. Bišs pa traku bija.  
 

Beigās mācība, saglābta veselība un mīnus neliels kabatā. 

Man rodas jautājums, kurš brīdī tad tu viņai naudu devi ??? Kā atvēra durvuis, tā iestūķēji žūksni uzreiz rokās un tad tik pats gāji iekšā ????

pirms 10 minūtēm, J_S teica:

nu izpakaļot šo par c19 tēmu gan jau var. bet tad "jāpieķer nozieguma vietā pie rokas". nederēs ar atpakaļejošu datumu. 

Tak menti var uztaisīt kontrolpirkumu, kur problēma !!! Šitādas vajag pārmācīt.

Link to post
206044**, "pufīga" lēdija
Ierakstīts
On 2020.12.15. at 19:38, KESKA teica:

Есть подвижки, в объяве мелькнуло лицо. Не каждая фея на это решится. Может случится новогоднее чудо и  дело дойдёт до реальных встреч?

4825995(4726939)-priyatno-rasslablyu..jpg

Blēēē viņa tak Ļeņinu dzīvu ir redzējusi :D

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.