Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Divas jaunas tel 27902725
Ierakstīts

Man tas pats, aizdomīgi, ka atsūta bildi neizmantojot vienreizēju skatīšanās iespēju. Un otrs ir aizdomīga cena - divas jaunas skaistas meičas par priekiem stundas garumā ar 2x finišu un lesbi show plasa tikai 12 sarkanas rozes

Maukas Pardaugava
Ierakstīts
pirms 22 stundām, Misterx teica:

Pie kikii25 no go4sex vai  kikii28 iekš gribu lv var aiziet, esmu bijis nav galīgi peļamākais variants vienīgi tikšanās vieta varēja būt labāka, tiekās pie sevīm mājās un nav gluži tie labākie apstākļi bet nu pieciešami un nevarētu teikt kad baigi briesmīgi, meitene tāda vienkārša bet nu pisties viņai patīk 

Un ģimenes foto ar smaidīgu vīru no pretējās sienas uz Jums skatās 🖖

Paslēpa Moderator, 2021. gada 31. augusts - Iemesls nav norādīts
pirms 7 minūtēm, Lada Deina teica:

Šī ir normāla ideja maukām-lai neatstāj apmeklētāju vienu dušā. Nav ko spā zonu rīkot. Ja baigi vajag nomazgāties-lai dušojās ar durvīm vaļā. Nauda paņiemās pie ieejas dzīvoklī, sāk raustīt pipeli dušā-lai met ārā ne vienu centu ne atgriežot. Sāk sprēgāt ka grib sanmezglā ieslēgties-metam ārā ne centu ne atgriežot. Sāk uzdot jautājumus par to, vai laiks tiks maksāts par tīru sexu - metam ārā, un numuru saliekam visos geju saitos.Plus pieslēgt signalizāciju dzīvoklim(man jau ir) lai apsardzei skaidro ko viņš manā dzīvoklī vispār dara. Teikšu kā gaidīju elektriķi-atvilkās šitas maniaks. Nu kaut kā tā. 

Tev ar galvu kārtībā ???? Tādai kā tev šī sfēra jāmet pie malas un uz maximu pie kases

Paslēpa Moderator, 2021. gada 31. augusts - Iemesls nav norādīts
pirms 17 minūtēm, Lada Deina teica:

Tas kadrs masturbē dušā, pirms seksa, lai otrabotku maukai uztaisīt. Reāli ZB tie apraksti ko sniedzat. Arī jāsāk rakstīt kas tur ar jums īstenībā notiek. 

Eu, šitā laba ideja tādām, kuras ka tik klients ātri beidz un ārā, lai beidzot iemācās normāli atstrādāt naudu :D

Aiga (27 gadi) 24962877
Ierakstīts
On 2021.07.12. at 22:47, Armani111 teica:

Esmu bijis...

Dzìvoklis pabēdīgs.Pati arī nav princese.

Bet ja spiež un vajag,ta pa 5 sarkaniem vari darbināt visos caurumos.

Kur tu 5 sarkanus izrāvi, viņa man vienu zaļu un vienu zilu par stundu uzprasīja kādas pāris nedēļas atpakaļ

Naudas Shēma - Priekšapmaksa ar pārskaitījumu
Ierakstīts

Rekur patroļļoju vienu 4sex.lv niks Puma123, cerībā personas kodu pizdjukam dabūt. Neiedeva tomēr sivāns :D

03.07.2021 | 22:22
privet, skolko hoces za vstrecu ???

03.07.2021 | 22:24
20 na kont 80 pri vstrece

08:57
sūti kontu

11:37
a kas tev pa banku?es varu tikai teva kontu iedot jo mans ir noblokets

11:57
dod

11:58
LV95PARX0006439430001 KASPARS IVANOVS ,citadele a kas tev par banku?

11:59
vajag personas kodu lai pārskaitītu

12:00
es nezinu teva personigu kodu a no kada banka tu taisies skaitit?

12:01
seb

vajag, uzprasi, citādi nevar pārskaitīt

es nezinu diemzel teva kontu

12:02
nu man neļauj bez koda pārskaitīt

12:06
būs vai nebūs kods ???? man neļauj pārskaitīt bez koda. bet es gribu tikties

12:08
tad neko ja tev butu swed vai citadele tad nebutu nekadas problemas

12:09
Grūti kodu uzzināt, ja zini kontu ??? Es tak šodien nemainīšu banku
Reb (28340835)
Ierakstīts
pirms 32 minūtēm, Inspektors Caps teica:

Kas tieši tur ir slideens? Tur taču 100% viss skaidrs. Uzraksti viņai, ka esi tieši Madona, sēdi Hotelī, lai brauc šurp vai ka pats piebrauksi pakaļ :D

Es hujeju no šo topiku taisītājiem, taču ar galvu vajag domāt. Kura meiča krātīsies no Madonas un atpakaļ ~2h katrā virzienā, lai nopelnītu 60€ par to 1h, pat ja viņai degvielelu apmaksā? T.i., ir izcūkotas ~5h, nogurums u.t.t.

Nu taču vajag lohu sadaļu šajā forumā ieviest, uz kuru šādus topikus pārvietot, lai nejauca bezjēdzīgi gaisu. Šodien kādu appisīs, rīt būs jauna bilde, jauns tel. nr. un e-pasts un būs nākošais lohatrona topiks.

Tieši tā. Bet nu ir taču, kam pimpis valda pār saprātu un maksā cerībā uz hvz ko, citādi šitie lohotronisti tik aktīvi nedarbotos.

SindijaReal (33) (Laima) 28011905
Ierakstīts
On 2021.06.17. at 14:37, atis.lacis teica:

Biju pie šīs sievietes. Iespējams, ka veiksme mani vajā- bet, tiku gan pie servisa, kāds aprakstīts piedāvājumā, gan pie itin jaukas attieksmes. Un.... gan pie tīriem dvieļiem 🙂

Man ar viss ir bijis ok. Biju kādas reizes 3. Pēdējā reizē bija iedžerusi, bet tas pat jautrāk sanāca, par cik man nebija kur steigties, sabiju pat stundas 3 un iedzērusi viņa ir vēl kaislīgāka, vienīgi ātri nekas nenotiks :)

Liana (28 gadi) 28830107
Ierakstīts
On 2021.05.19. at 18:10, Desmit teica:

Vot, vot. Gan jau ka vīrs visu raksta. Vienalga vajag izmēģināt. 40 sarkanie nav liela summa lai ziedoti un saprastu kā tur viss notiek. A varbūt sieviete bomba ar šauru vagīnu un labu muti.

Esmu ticies dažas reizes ar tipa pāriem. Tā neko, interesanti

Īstenībā man arī patīk pārīša sievas ņemt priekšā, tā kā neesi vienīgais :) Biju arī pie šiem. No ko lai saka, vienkāršs jauns pāris no laukiem. Sieva pasīva, kautrīga. Izšāvu un aizbraucu. Otreiz nebraukšu.

Lana 26775572
Ierakstīts
On 2021.01.14. at 10:52, Graafijs teica:

Ja ne fake, tad taisitas laiku atpakaļ un photoshops nav zelots,

5o par 30min, atrodas imantā daudzstavene, dzivokli bija samera auksts.

process kopsummā tads standarta, nekas atmiņā paliekošs. Augums tiri ok priekš ta vecuma. Minetu piedavā bez gumija. Vairak nekas tads ko baigi stastīt nav. Vienreiz aiziet izprovet var, bet ne ka tāda lai atgrieztos tur nav.

Pilnībā piekrītu visam augstāk minētajam. Es ņēmu uz stundu un tur laikam bija 4 zielie.

On 2021.01.9. at 10:32, asimgasim teica:

Vīri nekad un vēlreiz NEKAD pie viņas. Par manu stāstu iz dzīves. 

Pirms gāju palasiju atsauksmes, neuzvilka, bet kaut kas nelika mieru. Paņēmu vecajā gadā uz pus h testam. Toreiz vēl mežciemā S. Eizenšteina ielā. Viss likās ok. Bet kā augstāk minēts, viss ir patiesība tik suni nesastapu. Izdarbināju likās ok, parcik miniatūra tāda, patīk. 

Vakar sarunāju ka šorît piekāpšu teicās 150h jebšu div šàvieni, nu galīg negribējās, beigās ķip 130 parcik ir būts. Skatos makā max 120€, saku 120 un būšu, šī piekrīt. Nezinu kā citam sanāca pa vienu zaļo pielauzt. Nu tad ilgi gaidītais rīts. Laikam psihā fāze bija iestājusies. Tā nebij runāts man tādas cenas nav utt. pat saraksti atvēra pārliecināties wpp kur pati piekrita. Palūdzot naudu atpakaļ, ka 20 vari paturēt par laiku. Sākās scēna, suni izlaida, kkādu pogu nopsieda kur tel sāka zvanīt, pēc asaru gāzes baloniņa skrēja vai šoka, ko neļāvu ņemt no somiņas, sastresojās vēl vairāk un beigās no virtuves ar nazi atskrēja. Nu tad gan rāvu džoniju starp kājām un mantas pār pleciem parāvu vagu no viņas. Bišs pa traku bija.  

Beigās mācība, saglābta veselība un mīnus neliels kabatā. 

Man rodas jautājums, kurš brīdī tad tu viņai naudu devi ??? Kā atvēra durvuis, tā iestūķēji žūksni uzreiz rokās un tad tik pats gāji iekšā ????

pirms 10 minūtēm, J_S teica:

nu izpakaļot šo par c19 tēmu gan jau var. bet tad "jāpieķer nozieguma vietā pie rokas". nederēs ar atpakaļejošu datumu. 

Tak menti var uztaisīt kontrolpirkumu, kur problēma !!! Šitādas vajag pārmācīt.

206044**, "pufīga" lēdija
Ierakstīts
On 2020.12.15. at 19:38, KESKA teica:

Есть подвижки, в объяве мелькнуло лицо. Не каждая фея на это решится. Может случится новогоднее чудо и  дело дойдёт до реальных встреч?

4825995(4726939)-priyatno-rasslablyu..jpg

Blēēē viņa tak Ļeņinu dzīvu ir redzējusi :D

Saimniece
Ierakstīts

Man te ienāca ķecerīga ideja, varbūt viņu nedaudz pārmācīt :DDD Sarunāt randiņu, piesolot zeķubikses u.c. lietas, un tad likt lai gaida. Vēl labāk 100 reizes atvainojoties, dabūt viņu kafenē iekšā un lai uztaisa pasūtījumu :D Protams pats būtu kaut kur netālu un to šovu novērotu :DDD

Saimniece
Ierakstīts

Taču haļavšcica viņa, savas piemīstās apenes un zeķes piedāvā lai na haļavu pie jaunām tiktu :D

Tāpat uz manikīru gāja uz kaut kādu mācību iestādi nahaļavu kur meitenes mācās, galvenais ka pati apmierināts un starā par to, kaut rezultāts bija briesmīgs.

Aizej uz randiņu un izbaudi "burvīgo viņas kompāniju", būs ko atcerēties uz visu mūžu :D :D

Nu Caps, padalies ar savu pieredzi, tautai interesē :DDD

Zane 24
Ierakstīts

Šī varētu ar kaimiņieni - Purvciema Ritiņu sacensties. :)

Varu veselu galeriju te iemest, kas savākta no viņas sludekļiem, bet brīdinu - izturēt to spēs tikai īsti Čeļabinskas veči. Gribat?

Griam :)

Mineta@inbox.lv, 27790621
Ierakstīts

Kā jau teicu - atkal jau "bez pieskatīšanas atstāta" :D , kā vienmēr:

Sieviete meklē vīrieti seksam

Ievietots 15.11.16 06:33 Lasīts 2975 reizes.

Būšu Tava bauda, kaisle un rotaļlieta. Ja neesi jaunāks par 30 gadiem un

Tev garšo laba kafija tāpat kā man labs minets :)

Tavabauda (41) - sinner_coffee_time@sveiks.lv

Aizrakstīju cik tad naudas šī grib - atbilde 50 eiro par minetu. Es šai saku ka cena kosmoss, šī atbild, ka ir kosmonaute :D

18G - 24G Dalamies Ar Meitenem.
Ierakstīts

citēts: Valdlaučos kaut kāda puh.lv sludinās ar numuru 28152778 un niku Tinashe

šito vajadžetu vienkārši naxuj sūtīt, ja palasa, ko viņa raksta savos sludinājumos.... "Nabagi lūgums netraucēt" citos sludinājumos bija līdzīgi teksti, kuri konkrēti norāda uz šīs maukas raksturu un attieksmi pret klientu. Bez tam viņa pati norāda, ka ir 30 gadīga, kas nozīmē, ka dzīvē ir vismaz 45 (pēc pieredzes) un tas pavisam neatbilst topikam...

Gadi apmēram arī 30 atbilst, ir miniatūra tumšmate, sūkāja ar prezi. 20 Eur atbilstoša cena.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.