Nu labi, tas ka esmu pats pie tā vainīgs būtu tā kā skaidrs...
Nu jā, viss jau būtu jauki ja dzīvotu Rīgā, kur bez problēmam ir iespējam jau no tīņu vecuma iet pie dāmām un izkopt šo visu padarīšanu....tā kā dzīvoju no Rīgas pietiekoši tālu, tad tas jau atkal biški visu sarežģī... un tā kā sacai draudzenei es neesmu gatavs pajautāt vai nevēlies fistingu vai vel kaut ko, tad īsti nav variantu... un sākt braukāt pie visām pēc kārtas ar būtu diezgan interesanti, jo ko gan es teikšu nafig ik pārdienu braucu uz Rīgu...
Ok, bet nu varbūt tomēr ir kas iesakāms?
Es sevi nelielu! Aitas jus esat! Kam gan tu visu vari sniegt ja ne draudzenai! Tu iesi pie ilas meitam, bet tads kā es to visu sniegs tavai draudzenei! Esi drošāks un sper soli! Putni arī mācās lidot! Ja neiemācās nositas! Dabīgā atlase!
kas sunim asti cels ja ne pats
Essevi nelielu! Ta ir sanacis ka neviens nav piedzimis meistars, bet ja necentisies un ceres uz brinumu nekas nenotiks!
Rita nav slikts variants, bet vai vinja ar to nodarbojas vel es nezinu!
Pilniba piekritu! Mani neviens nav macijis, bet tas ir jajut un javelas lai abiem butu labi un tad būs! Ja ne uzreiz bet būs! Nemekle perkamas bet meklejiet tagas kam tas patik!
Ierakstīts
Es sevi nelielu! Aitas jus esat! Kam gan tu visu vari sniegt ja ne draudzenai! Tu iesi pie ilas meitam, bet tads kā es to visu sniegs tavai draudzenei! Esi drošāks un sper soli! Putni arī mācās lidot! Ja neiemācās nositas! Dabīgā atlase!
Essevi nelielu! Ta ir sanacis ka neviens nav piedzimis meistars, bet ja necentisies un ceres uz brinumu nekas nenotiks!
Rita nav slikts variants, bet vai vinja ar to nodarbojas vel es nezinu!