Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Meciems Masāa 45 Eur
Ierakstīts

sen biju pie vinhas - dod visos caurumos, tas veel bija, kad iireeja Plhavniekos - kruutis vispaar nav, kheksiitim var aiziet, bet vispaar taaa pezha ir paveca jau - un taapeeec shii cena nav vinhas veerta. Pipeli pate mazgaa vannnenee - tas bija prikoliiigi.

24782560 Ss.lv
Ierakstīts

Dlhja galochki tomeer apmekleeju sho te eksemplaaru, man par to gan vajadzeetu piekluseet :D vajadzeeeja iet prom, man taadas vecas omes neuzbudina, Merkhelha ielas masaazhiste tad ir krietni profesionaalaaka, gadu starpiiba buutu, kaa maatei ar meitu.....

°Rezumee - garaam....

Ariela 25397572
Ierakstīts

Aizmirstiet par shito cuuku, tur ir pilniiigs pizdec, pa 40 naudaam var shito izkniebt

20625849 - iesaku.

20054371 ar shito var sarunaat drochku pa 20 - arii iesaku- smuka kuciiite, ar saviem vijeboniem - bet.....pameeghinaat pa 20 naidaam - ir OK.

Abas no

Masiere No Ss 296064**
Ierakstīts

Vienu vakaru ieblandiijos pie shitaaas izbijushaaas, vecaaas Daugavpils maukas - veca siena guba, fotkas minimums 15 gadu atpakalh taisiiitas........bija plaaans sho izopaat nah....... :D nepakam, tikai drochka - par to dabuuja 20 naudas-bija neapmierinaata, ka tik maz.... :D , runaaa bezsakaraaa visu laiku - vismaz man gariiiigo uzlaboja, visaadi citaaadi - leeta drachiiitaaaja, pilniigi garaaam.

Xxsaraxx 26466790
Ierakstīts

pilniigi garaaam,manaa variantaa bija taa - bez maz vai bikses pati noraava nost, nepaspeeju ne laagaa iebilst, kad manas vajakas vietas galvinhja tika rupjaa veidaa apslauciita ar mitru salveti, es no saaapeeem gandriiz vinhai uzshaaavu - nu peec shaadas attieksmes  - kas tur vispaar var normaaals buut - attieksme ir nu kaa jau no laukiem iebraukushai - pilniigs aarpraaats, kaut gan izskats nav pats sliktaaakais, un ar visu sho kopaaa - neiesaku .

Ss.lv, Kengarags, 20382027
Ierakstīts

20051815

Jauns nr. vinhai, biju paaris dienas atpakalh, atrodas Maskavas 254/4 .

Straadaa tagad viena, un man teica, ka tikai tad, kad finansi pojut romansi...  :) 

Kaa jau ieprieksh teikts, masee normaali, patiikams augums - smalka meitene, apchamdit lhaava visur ( tas info chamdiitaaju spechukiem ), piedavaju vairaak naudas, bet....kategoriski nee....

Visaa visumaa, ja neesi bijia pie shitaas uz drochu - pameeghinaat vajag.

Atstaaju 20 naudas.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.