Masāža 40 žīdi un +20 ja grib uzlikt zarā, standarta piedāvājums pie viņas. atrodas Zolitūdē daudzstāvenē, pāris reizes esmu bijis, vienreiz pa vidu kodienam garām skrienot, pret ko viņai nebija iebildumu, tad arī izdarbināju viņu tā no sirds, patiesībā tīri OK variants...
Tātad, sākusi atkal reklamēties, biju noprovēt pasākumu. Pa lielām šaibām paliku uz pozitīvas nots pēc procesa, meitene laipna, forša, tikai laikam jau kur tas laiks ka vairs ne meitene, bet sieviete, labi tās ir nianses, jo pat ļoti izskatīga. Process notiek mazā kabinetiņā Skolas un Ģertrūdes ielu krustojumā, trešajā stāvā, kur augšā kāpjot var neuzmanoties ātri tikt arī lejā, jo kāpnes reāli tizlas. Iegāju, tiku aicināts ieskriet dušā un uz gaļas dēļa virsū, masāža nevarētu teikt ka slikta, drīzāk viegli patīkama, bet nekas spīdošs, izmasēja muguru, kaklu un dibenu, tad ķērās pie rokām, kur jau sākās tā daļa kad nedaudz kļuvu nemierīgāks, jo savu kāju uzcēla uz kušetes, pavilka paltraku uz augšu un manu roku ielika sev pie apsolītās zemes kamēr to masē, tā vienu- otru roku un tad tika nomests tas (lai kas tas arī nebūtu) ar ko bija pieslēgsies un sākās patīkamā daļa, sākumā ar krūtīm (nekas īpašs) pa muguru kārtīgi izvizinājās un atskanēja komanda "apkārt griezties" un ķēras pie lietas, procesā uzrāpās uz galda pagriezusi savu kombainu pret mani un darbojās ap manu mantību, devu rokām vaļu un rezultātā bikšeles arī bija nost, tākā domāju ka arī uz kaut ko vairāk pierunāt nav grūti, man sanāca diezgan ātri atšauties, tapēc šoreiz izpalika. Visā visumā pasākums pozitīvs un izmaksas kopā 40 žīdi, kas salīdzinoši nav nemaz tik liels zaudējums, jo sejiņa nu tiešām simpātiska. Kaut kā tā man gāja... pamēģināt noteikti iesaku.
Ierakstīts
Masāža 40 žīdi un +20 ja grib uzlikt zarā, standarta piedāvājums pie viņas. atrodas Zolitūdē daudzstāvenē, pāris reizes esmu bijis, vienreiz pa vidu kodienam garām skrienot, pret ko viņai nebija iebildumu, tad arī izdarbināju viņu tā no sirds, patiesībā tīri OK variants...