Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
275177** - Ss.lv
Ierakstīts

Biju pagašnedēļ.

Par dzivokli  un atmosferu varu piekrist Trust. dzivoklis ok, dusha tira, dvielis pat smarzoja. sievietei seja tiesam dzive simpatiskaka.

runa krievu valoda.

ellu izmanto memaki daudz un masaza ir super vaja.

vienreiz aizradiju, jeb prasiju lai stiprak. paris kustibas bija stingrakas, tacu pec paris min. atkal atgriezas pie vecas glaudisanas. 

biju uzstajigs un prasiju velreiz, tad jau si saka pukstet ka si ir relaksejoja masaza nejau kaut kada sporta.. nezinu vai vina taupa spekus, lai varetu vairak masazas uztaisit, vai vispar nav pieredzes cik stipri jamase. 3x reizi kautrejos uzsvert lai mase stiprak...

sajuta radas ka esmu tas kakis kas vairakas reizes skrapeja durvis un lauzas istaba. jo tiesam, ja gribi masazu, tad si nebus ista vieta.

diezvai iesu velreiz. 

jo es eju uz masazu ar laimigam beigam, nejau laimigas beigas un starpcitu masaza...

laimigas beigas varu ari pats sev uztaisit :D

vot prātīga cilvēka vārdi kam 100% varu piekrist nevis citi pajoliņi kas par paglaudīšanu uzmet vēl virsū.... tāpēc jau te tas cenu līmeenis ir tāds nafig viņai iespringt ja paglauda pa 40eur un sanem tik piķi un lielākā daļa pat priecīgi par tādu huiņu.

Link to post
Maukas Pardaugava
Ierakstīts

kad biju vasara pie vinas vina vel dzivoja 9.stava,tagad vina ir parcelusies turpat netalu,ir verts atgriezties,tik simpatisku meiteni ka vina vel neesmu nekur redzejis,parasti visas maukas ir nolaistas un nekoptas,vinai vis ir savas vietas smuka kopta,pat vavere vinai kaut palietota bet vienmer izskuta un kardinosa.Loti komunikabla meitene jauki parunat,laiks gulta pie vinas paskrien nemanot atri

kārtējais nabags kurš neko jēdzīgi dzīvē nav redzējis, da nekā tur nav... sažuvusi kraņa ar nošļukušiem pupiem

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.