"cena vēlams līdz 70" - nu, vot! - mēs te blakus topikā [Meiteņu cenas Latvijā - 2016.gadā] plaušas izbļaujam, ka par 150+ mēslu, ne pakalpojumu, piedāvā, a Tu pa 70 saspņojies Un GFE pa 70... Skepse no manas puses - tas ir pats maigākais apzīmējums. Pa 80 jau knapi var fiksos izšaušanas variantus, kur meitene +/- OK, atrast... Attieksme klibo visām, GFE Latvijā vispār neesmu sastapis - kaut kas stipri tuvināts tikai, labākajā gadījumā.
Nē nu - nav žēl, lai veicas meklējumos Atrast šo to ciešamu (bet tikai - ciešāmu) var, bet jāmeklē pamatīgi, un, ja izdodas, tad ar to dalīšanos ir kā ir...
cena nenozīmē ka tu kaut ko labāku saņemsi man vislabākās atmiņas bijušas no tā sauktajām lētajām meitenēm nevis dārgajām uzpūtīgajām cacām...
Par dzivokli un atmosferu varu piekrist Trust. dzivoklis ok, dusha tira, dvielis pat smarzoja. sievietei seja tiesam dzive simpatiskaka.
runa krievu valoda.
ellu izmanto memaki daudz un masaza ir super vaja.
vienreiz aizradiju, jeb prasiju lai stiprak. paris kustibas bija stingrakas, tacu pec paris min. atkal atgriezas pie vecas glaudisanas.
biju uzstajigs un prasiju velreiz, tad jau si saka pukstet ka si ir relaksejoja masaza nejau kaut kada sporta.. nezinu vai vina taupa spekus, lai varetu vairak masazas uztaisit, vai vispar nav pieredzes cik stipri jamase. 3x reizi kautrejos uzsvert lai mase stiprak...
sajuta radas ka esmu tas kakis kas vairakas reizes skrapeja durvis un lauzas istaba. jo tiesam, ja gribi masazu, tad si nebus ista vieta.
diezvai iesu velreiz.
jo es eju uz masazu ar laimigam beigam, nejau laimigas beigas un starpcitu masaza...
laimigas beigas varu ari pats sev uztaisit
vot prātīga cilvēka vārdi kam 100% varu piekrist nevis citi pajoliņi kas par paglaudīšanu uzmet vēl virsū.... tāpēc jau te tas cenu līmeenis ir tāds nafig viņai iespringt ja paglauda pa 40eur un sanem tik piķi un lielākā daļa pat priecīgi par tādu huiņu.
kad biju vasara pie vinas vina vel dzivoja 9.stava,tagad vina ir parcelusies turpat netalu,ir verts atgriezties,tik simpatisku meiteni ka vina vel neesmu nekur redzejis,parasti visas maukas ir nolaistas un nekoptas,vinai vis ir savas vietas smuka kopta,pat vavere vinai kaut palietota bet vienmer izskuta un kardinosa.Loti komunikabla meitene jauki parunat,laiks gulta pie vinas paskrien nemanot atri
kārtējais nabags kurš neko jēdzīgi dzīvē nav redzējis, da nekā tur nav... sažuvusi kraņa ar nošļukušiem pupiem
Šitās tak, man šķiet, pa visu Rīgu kursēja, gan Imantā, gan Centrā, krustām un šķērsām... Viena vēlāk arī individuāli šancēja - mūžīgā problēma - pašai preži līdzi nebija. Lai dies pas... Nu, cerams, ka nejaucu
Atceros bija sludinājums, kur piedāvāja tikties ar divām skaistām meitenēm. Neatceros numuru, bet bilde caur cache man saglabājās. Kāds atceras vai viņas vēl sludinās?
oj bļe šitā vecā peža jau 5 gadi šajā biznesā send pārdrāzta un nodrāzta, netērējiet savu laiku!!! Ar tiem 40 gadiem gan jau ir tā ka varbūt sadirsusies ar kādu 30 gadīgu vai riktīgi vai baidās no paziņām draugiem.... tam kas te sūdzējās ka durvis nevēra vaļā nu viņa ieraudzīja tevi palogu un moš kādreiz jau esat tikušies un sadirsušies jo viņa ar citu numuru un bildēm ļooooti aktīvi vairākus gadus reklamējās.
Pēc teksta spriežot, man ir aizdomas, ka pazīstu šo meiteni. Viņai šeit ir pat pāris 'posti' veltīti. Tā kā numuri visu laiku viņai mainās, tad jāpārbauda,jo kādu pusgadu viņa nebija apritē!
tik neaizmirsti pasi paķert līdzi vecuma cenzs kā nekā
Sludinās puh.lv kā Gabriela (esot 25 g.v.) vai bez vārda, ar šādiem te tekstiem:
Brauc un guusti baudu 27-83-58-37 /uz sms neatbildu/
"Izbaudi to ko jau sen esi nopelinis. Rotaliga blondiine apmierinas tavas veelmes. Zl, kunelings, masazha, minetins ar beigshanu mute,(30eur) sexinsh (50er) un strop on (70eur) Varu but ari barga kundze. Brauc un izbaudi mani.
Zvani jau tagad 27-83-58-37 /uz sms neatbildu/"
Kādu laiku atpakaļ izdevās sazvanīt, tolaik nesanāca aizbraukt - bet šonedēļ neceļ pagaidām. Varbūt kāds ir bijis un var padalīties ar pieredzi?
viņa gadiem pisusies bez prezervatīva un ļāvusi beigt iekšā tur tak baciļu mākonis ap viņu vien nes kilometra rādiusā un es pat šitādā apģērbā neriskētu tuvoties viņai klāt:
man blje taaa jauninhjaaa no taa salona pateica, 40€ masaaazha, bet ja veelies drochku tad veeel 20 € jaapiemaksaa, es vieglaa shokaaa no shaada piedaaavaaajuma....
tas tikai tāpēc ka kuce izlaista ir pilns ar idiotiem kas gan jau maksā. Vai arī pieskaršanās pipelei dāmai šķiet sevišķi pretīga nodarbe :D
Pie maukām daudz būts, bet seksu bez preža nav bijusi vēlme mēģināt un nebūs, bet maukas ir teikušas, ka ir klienti, kas mēģinājuši prezi novilkt vai pierunāt bez. Agrāk, kad meitenes bija bez naudas attiecībām, tad gandrīz visas bez preža deva.
nu kā jau man likās... iznāk īstenībā mauku drošāk drāzt kā parasto meiču pretēji vispārpieņemtajiem steriotipiem.... no maukām ļooooti reti kura piedāvā bez preža parasti tās ir tā teikt zemākās klases kam nav vairs ko zaudēt
Njaa, vsp dereetu threads, kuraa kaut kaadaa pollaa vizuaali apkopot statistiku par inficeeshanos:) Tiiri taa realitaates piegarshai. Galu galaa kko noraut var jau arii Justaa pabuchojoties ar random duudu, ja shii pirms tam puceejoties ir naski saberzusi smaganas.
man interesētu cik % gatavi mauku bez preža drāzt es domāju ka 50:50 te protams neviens neies atzīties bet man tāda aizdoma ir. Jo veči ta vairāk bez preža gatavi pist no meičām es teiktu tā tiko iepazīstoties tās kuras nav maukas ~30% točna ir gatavas uzreiz bez preža ...
nu re beidzot mums ir live video par mauku kas reklamējas visu var redzēt kas un kā kas karājas kas nē kā sten utt kur vēl labāk
kaut kad viņa ir bijusi te apspreista točna neko labu neatceros slinkums meklēt kur un kā kaut kur ķengargā ellē ratā pieņēma laikam man liekas 15 troļuka galapunktā
es domāju ka šis bija pēdējais ko šīs meitenes gribēja... domāju ka ja viņas šo ieraudzīs tad vairs nepiedāvās neko! P.S blondajai nav ne vainas bet nu katram sava gaume... domāju ka viņai nekādas vēlmes no priekšnieka vai klienta nebūs dzirdēt nu varam šovakar masāžu ar turpinājumu sarunāt....
Ir būts vairākas reizes. Skaista, mīļa meitene ar labu figūru. Salons ļoti maziņš un mājīgs. Klasiskā-relaksējošā masāža laba- man patika. Otrajā daļā tikai HJ ar mazu izdomu. Erotiskā masāža ir tāds process, kuru man gribās izbaudīt starp parasto masāžu un HJ un tas pie šis meietenes vispār izpaliek- par to mīnuss.
Ja gribās labu masāžu un bonusā iztukšot balonus, tad droši var iet. Uz neko vairāk neceriet.
P.S. Vēderiņš viņai smuks- to paslavējiet, jo ar to viņa baigi lepojas. Katram savi putni galvā :-)
par to gan taisnība šīm pseidomasierēm viss priekšstats par erotisko masāžu aprobežojas ar to ka vajag pipeli paraustīt un domā ka baigo varoņdarbu izdarījušas
Ierakstīts
100 nahuj vina nav veerta