Aptauja 26971466 22428913 (20 member(s) have cast votes) UN ŠĪ TĒMA KA TO ESI BLOĶĒJIS JAU VIEN PIERĀDA KA TEV IR BAIL NO MANIS.
TEV VIENKĀRŠI NAV KO DARĪT TADEĻ TE STRESO.ES TEV PAT NEVIENA VARDA SORĪT NEUZRAKSTĪJU BET REDZI IENACU ŠEIT TU MAN SĀC RAKSTĪT .tak neraksti NODARBOJIES AR PROFILU UZLAUŽŠANU TAS TEV PIEDIENAS JO CITU NEKO NEPROTI ,KA KĀDU APDIRST APSMIET.UN VEL KAS ŠĀDAS TADAS LIETAS PĀRSKATIES JO NETIEK ŠEIT IEVEROTI NOTEIKUMI TIEK LIKTAS BILDES AR SEJU.UN TAVU PAKAĻU KURU ATPAZINU UZREIZU,NIMFOMANES KOPĪGAJA FOTOUZŅĒMUMĀ :D :D
Julija Vai Anna
Ierakstīts
· Paslēpa meiteni, 2012. gada 24. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa meiteni, 2012. gada 24. oktobris - Iemesls nav norādīts
ja JAU tu visu redzi tad ari tu redzi ,ko man raksta personīgajas par tevi būs tev problēmas ar policīju par svešas personas profila uzlaužsanu man patīk un jūtos par to gandarīta
Julija Vai Anna
Ierakstīts
Jā Aleksa pozdravljaju pristupļenije razkrito, predlagaju poņaķ i prosķiķ
Apsveicu Kāda tagad būs tava nākamā missija ?
P.s. ja tā tava tukšā galva nav pamanījusi es visas bildes ko tu te met iekšā dzēšu ārā
P.s.2 a ko tu tai nimfom';anei piepisies ? abidna ka viņa ir pirmā vietā topā a tu pēdējā ? abidna ka par viņu vismaz kāds kaut ko labu raksta a par tevi huj ?
P.s.3 a ko tev tik pumpaina pakaļa bildēs ? fotošopu neesi iemācījusies ? tak mācies, kā pieredze rāda klientu tev nav nehuja, laika dahuja. Tā vietā lai te savas guddrības bārstītu un no sevis tēlotu inspektoru Capu, būtu ko noderīgu padarījusi.
Davai dosvidaņije !
Man neskauž man ņirga nāk jo brižiem tu uzvedies kā bērns.un dzēs pretīgas bildes davai ielikšu lai visi redz par ko iet runa ,bet tu idzesīsi.man neskauž jo tu jau tāpat esi nobloķējis lai neviens nevar nobalsot,tu vari kaut manu bildi izdzēst no šī topa,tā pat labāk būs.UN ar klientiem man ir normāli pietiekoši
Julija Vai Anna
Ierakstīts
bet tev neparīk ta foto tur nav redzama seja,bet pakaļa gan virieša gan sievietes nezinu kas tev taja foto ta satrauc mēs ar annu nospriedām ka ta otra pakaļa laikam ir tava jajau tik citigi dzēs ārā .UN SALAMANDRA arī pasmējas ,jo pateicu tulīt ielikšu un redzēsi ka ta bilde pazudīs un mani nobloķēs .tātad kautkas personigs.
Julija Vai Anna
Ierakstīts
Un ja tev meiteni nav ko darīt jo cik sapratu ,ka esi nobījies par iesniegumu policīja tad neruna vispar ar mani un never mutīti vaļa bet ej padzes nimfas fotkas jo ielikšu tās jo tās tev tā patīk ka pilnigi zibenīgi dzēs
Ierakstīts · Paslēpa meiteni, 2012. gada 24. oktobris - Iemesls nav norādīts
man vienkārsi nāk par tevi smieklis cik tu bezpalīdzīgs un iedzīts stūrītī.un tagad atceros
l2012 vardus kad viņs man te rakstīja ,lai nerakstu šeit bet e pasta tatad moders taisa tumšas lietas.
<p class="topic_controls" style="margin: 0px; padding: 0px; min-height: 30px; color: rgb(90, 90, 90); font-family: helvetica, arial, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 15px; ">
11 atbildes šai tēmai
Aptauja 26971466 22428913 (20 member(s) have cast votes) UN ŠĪ TĒMA KA TO ESI BLOĶĒJIS JAU VIEN PIERĀDA KA TEV IR BAIL NO MANIS.
TEV VIENKĀRŠI NAV KO DARĪT TADEĻ TE STRESO.ES TEV PAT NEVIENA VARDA SORĪT NEUZRAKSTĪJU BET REDZI IENACU ŠEIT TU MAN SĀC RAKSTĪT .tak neraksti NODARBOJIES AR PROFILU UZLAUŽŠANU TAS TEV PIEDIENAS JO CITU NEKO NEPROTI ,KA KĀDU APDIRST APSMIET.UN VEL KAS ŠĀDAS TADAS LIETAS PĀRSKATIES JO NETIEK ŠEIT IEVEROTI NOTEIKUMI TIEK LIKTAS BILDES AR SEJU.UN TAVU PAKAĻU KURU ATPAZINU UZREIZU,NIMFOMANES KOPĪGAJA FOTOUZŅĒMUMĀ
:D
:D