Senos laikos biju aizgājis eksperimenta kārtā, hmm, kā nu bija, frizierīte Baiba, laikam tā reklamējās, ķipa visko darot, bet ne par to, atrodas netālu no ADREM auto, pēc nr. man liekas aizvien sludinās intim lapā, lūk tad tur bija vai precīzāk nebija lejasdaļa aiztikta ar skuvekli vispār
Sveiciens, vai ir kādi ieteikumi par tiešām slaidu meiteni, kura taisa masāžu ar nobeigumu, kvalitatīvu? Vaicāju, jo cik staigāju pa sludinājuniem, nu tur 99% neatbilst šādam raksturojumam! Paldies jau iepriekš
Žēl gan, tā bija izcila! Diez mēs par vienu un to pašu vietu runājam pie Barona ielas?! It kā bija tikai viņa! Tagad vienu sludinājumu uzgāju, tā pati vieta, priekā gandrīz vai no krēsla nokritu bet aizejot tāda vilšanās, kaut kāda apaļa kundze stipri gados
Jautājums, vai ir kādam info par kādreizējo masāžisti Lāčplēša ielā (pagalmā), maza auguma sieviete bija? Biju ilgstoši gājis, bet nu pāris gadi pauze un nr arī nozudis no ierkastiem! Tagad tur kaut kāda cita strādā. Būšu pateicīgs par atbildi
Jautājums vai kāds var palīdzēt atrast meiteni, kas iekš gribu.lv sludinājās kā ANNA no Purvciema, esmu pazaudējis nr., bet masāža bija ļoti laba, sāku krist izmisumā !?
varu tikai ieteikt viņu tiem kam patīk orālā daudzveidība es pat nebiju aizdomājies līdz dažām pozām kurās viņa ņēma... un apaļums šai ziņā nav traucēklis
Ierakstīts
Dīvains komentārs