mmm ir zinamas šādas tādas ,bargās kundzes bet ir tikai fotkas pagaidam nav kontakta
Познакомлюсь:с парнем, с девушкой, с парой М+Ж, с парой М+М
Желаемый возраст:18-20 лет, 21-25 лет, 26-30 лет, 31-35 лет, 36-40 лет, 41-50 лет, 51-60 лет, 61-80 лет
Девушка
Цель знакомства:Регулярный секс, Секс на одну ночь, Тайные встречи, Секс по Скайпу, Секс по телефону, Эротические вечеринки, Рандеву, BDSM, Нерегулярный секс, Фетиш TIKAI NEJAUCIET VELAS IEPAZITIES TDAM NOLUKAM KA SEKSAM PAR CENAM UN NAUDU NEIET RUNA BILDES MAZAS JO NO TA SAITA PĀRSVIES NEKADI NESANĀCA TUR PĀRAK LIELAS.
Nu ,pastāstīsu vienu lietu ko man stāstīja ,viens kents.Zvanījis viņai ,šī atbildējusi diezgan nelāgi ,laikam garīgais nebijis vai kā? nu sezdienās nestrādāju,braucu izklaidēties ,un cik jums pašam gadu ,aaa 43? aj pa vecu man patik jaunāki atā nu nu nu spriežiet paši.
Komentāri ir bet tolka nav...Nu dzeki neticu ka jums nepatik ka vecene jums putraimgangi izlaiza
Padalas tak ar kontaktiem !
TO Meiteni: jana un Dajana ir divas dažādas meitenes ! Jana ir tā kas strādā uz Matisa ielas pagaallma, bet Dajane Ona Ze WATENKA uz lokometīves ielas pie dienvidnieka ...
FŪ IR VEL DAŽI ,KAS PRASA LAI IEDIRŠ,IEMĪŽ ,TOS ES NESAPROTU ,KADS KAIFS KO? PASTĀSTIET?
"Alexa" tik paarliecinaati publicee shadu info - esi bijusi viena no taam, kas saaka 17 gados?
ir tādas kas šo profesīju sākušas no 14gadiem,zinu ,pat viņai tagad 2 privatīpašumi ,entas plastiskas taisījusi, un brauka ar BMW X-5 TĀ lūk vajag strādat.
Tad pieklaajiigi paluudziet taa saucamajai Alexai aizveerties. Preteejaa gadiijumaa reids ar paarbaudi par pedofiiliju naaks ne tikai pie vinjas, bet arii pie mums.
es vel šaubos vai Alexxsa ir sieviete,jo vienā posta viņa rakstīja sekojošu tektu ,kas nu tiešām ,neatbilsts sievietes ,profilam. drīzāk vīrietis
valis123, nu, jopcik, Tu topiku maz izlasīji?! Abi manis pieminētie varianti man ir zināmi, un neder, ne jau nu es informāciju par viņām nevaru atrast!
Vēlreiz, uz pirkstiem Mani interesē - varbūt kāds zin konkrētu normālu meiteni, kura šodien strādā Brīvības 196 hotelī.
Vakar kādus 10 numurus apzvanīju - gan Maskavas 250, gan vesels pūlis Cēsu 17 saradies, gan Purvciems, gan Krasta iela - a tai hotelī - neviena. Beigās vienkārši piegriezās zvanīties, un ta i norāvās štelle. Šodien ar tepat rosos.
to nerakstīji tu ?Ne nu tīri atsauksmi vajag, bet ieteikumu par subj
Ne nu tīri atsauksmi vajag, bet ieteikumu par subj. Šodien sanāk tajā rajonā šeptēties, ta doma hotelī ieskriet (bet kvartāla/divu robežās cita adrese ar der . Bet ej nu uzmini, kura meitene tur strādā, ta varbūt kāds, var ko ieteikt - apzvanīt desmitiem numuru kauču kā kaulus lauž. Tā uz sitienu prātā un pierakstos -
27114809 Sabīne (20) - ir būts, nekāda vaina, bet prasās izprovēt ko jaunu.
28250436 n-vārdi (26-28) - kaut kā nepatika iespaids pēc sarunas pa telefonu...
Ieteikumi līdz kādiem trijiem dienā šodien aktuāli, tad došos meitās
ir atsauksmes par otro meiteni šeit pamekle marija bildes ar iesviedīšu ,cik slinki pat grūti pameklēt atsauksmes pašam ja interesē?
Priglashaju v gosti na massazik s prijatnim prodolzeniem! mozno poigratj v Stroguju gospozu i pokornogo raba!Privat! Centr!
pohhemon, 13 novembris 2012 - 03:47 rakstīja:
Biju pie šīs meitenes! Bildes atbilst! Piedāvāja kafiju, dzīvoklis arī ok! Par 30 ls labāk nemaz nevar iedomāties.Izmasēja pēdas, ķermeni, labs minets, seksa arī patika! Detaļās neiedziļināšos, bet iesaku pamēģināt!
Roberto, 28 novembris 2012 - 11:29 rakstīja:
Ir būts, blondā Marina ir ok. Un cena par vienu bija 40- vismaz tā man teica.
GALVU REIBINOSH RELAX ar DIVĀM BIsexuaalaam Draudzeneem! Esam koptas ,iesauljotaam apaljaam formaam, smaidiigas, prasmiigas un kaisliigas. Nekaveejies, dod zinju,mums noteikti ir jaatiekas! Muusu tikshanaas vietinja centraa ir kaa radiita,lai Tu slepeni,neviena netrauceets vareetu ciemoties un baudiit. Pa aatro-NETIEKAMIES!Tikshanos jaasarunaa savlaiciigi!Uzaicinaajums attiecas uz Viirieti peec 30 gadiem,koptu,pozitiivu un tiikamu! Nr. 20-52-50-55 Uz sms un e-pastiem neatbildam. TIKSHANOS JĀRUNĀ SAVLAICIIGI!antania777@gmail.comreltev@inbox.lv29798599sandaaicina@inbox.lvsa_ne@inbox.lv nu fokas neta un iepriekšējas vecas atsauksmes jau var palasīt par rižinko ,šeit nevajag slinkot.
Šai var iešaut mutē bez prezervatīva - 29798599, dāma tuvu 40 ar apaļumiem, to vai ar gumiju vai bez skatās pēc deguna, 25 par vienu šāvienu. Itkā pati reklamējas ka nezin kāda orālā meistare, vienreiz biju, diezvai otreiz iešu, diezgan pašvaks tas sniegums, vismaz man tā likās, sieva māk labāk
acteq, 30 novembris 2011 - 06:54 rakstīja:
Par Sandu tiešām varu teikt labus vārdus, vienīgi brīdinu - viņa ir ļoti apaļīga. Minets vismaz pāris gadus atpakaļ bija super un pie viņas nebija arī nekāds īpašais konvejera variants. Pulkstenī arī laikam īpaši neskatījās.
27178937 Brīvības gatve 237. Arī feja zem vārdiem Sanitiņa, Alise, Rebeka, Anete, Lolita, Lelde, bet ar vienu tel. nr. 27178937 tur mitinās, droši vien, ka vienā dzīvoklī. Arī otrai dikti patīk kungi gados. Interesanti būtu zināt kurās trepēs, jo man tajā mājā radi dzīvo<p class="ipsLikeBar right clearfix" id="rep_post_56148" style="margin: 10px 0px; padding: 0px; float: right; font-size: 11px;"JA TEV SKUMJI ,TAD PIEZVANI MAN . ES VARU TEV SNIEGT BAUDU .27 178 937.ES ESMU DIEZGAN SEKSĪGI GRIBOŠA MEITENE.
Strojnaja,simpoti4naja deluwka (168,50,2)priglasit vas v svoji ujutnij oportomenti na prijatnij otdix.(centr)Foto REal. nu šī izskatās ,ka būtu viņas īsta fotka
Ierakstīts
tev jaaktivize sava anketa ar sms zem sava profila