Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Maukas Pardaugava
Ierakstīts

Jūs esat vienkārši neandertāliešu bars, ja cilvēks uzraksta savu viedokli tad viņš obligāti par kaut ko ir jāaprej. Šādi panāksiet to, ka vairs neviens nerakstīs normālas atsauksmes un varēsiet tērēt savu laiku un naudu, lai dotos pie tādām šļurām kā ši no zoļika.

Link to post
Maukas Pardaugava
Ierakstīts

Klau Magone, Tu pat nenojaut kurš no taviem klientiem es esmu, manuprāt mana attieksme pret tevi bija ļoti laba. Es cienu cilvēkus un kaut vai tapēc vien ka esmu aizgājis pie tevis es neizteiktu nekādasreplikas vai piezīmes. Par to ko es esmu pelnījis...laikam jau visu ko nopelnījis un dienā kad devos pie tevis es tikai vēlreiz pārliecinājos ka par 50 naudiņām neko jēdzīgu dabūt nevar. Vēl pieredze rāda ka tās meitenes kuras naudu ņem uz priekšu nekad neko labu nepiedāvā jo neviens vīrietis neatteiksies meitenei samaksāt prasīto summu ja būs dabūjis tieši tās sajūtas un emocijas pēc kurām ir nācis...tātad pati zini ka pasākums hrenovijs...

Link to post
Maukas Pardaugava
Ierakstīts

ja neesat bijuši pie meitenes body2body tad esat ieguvuši sev liekas 50 naudiņas.

Dzīvoklis ciešams, tīrs un sakārtots.

Duša protams vannā, viss pasākums notiek uz matracīša kurš atrodas uz grīdas. Atklāti sakot neaizmuku tikai tapēc ka sagaidīja īsā kleitiņā un pirmajā brīdī šķita labs augums, bet jo tālāk es tiku jo trakāk viss palika...protams duša, matracis un tad pavisam reāli sāka glaudīt muguru (par masāžu nu nekādi to nevarēja nosaukt), pēc piecu minūšu glaudīšanas sāka berzēties ar saviem mazajiem, bet ļoti nošļukušajiem pupeļiem gar manu muguru, pasākums galīgi neuzvilka. Viss ķermenis, pēcpuse, kājas vienās strijās un ļumīgs, ah un vēders pamatīgi nokarājies pēc bērna. Pēcāk protams minets un vājšs skess, gribēju tikai lai tas viss ātrāk beidzas un fiksi tinos prom. A nauda vperjod, bet to paprasa tikai tad kad pliks no dušas iznāc ārā. Ar aktiermākslu viņai arī galīgi sūdīgi, pārāk nereāli nodarbojas ar tēlošanmākslu.

dzīvoklis 5

masāža 1

minets 3

sekss 3

Vai iesaku, noteikti neiesaku un pats arī pilnīgi noteikti vairs neiešu...

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.