Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Woman (44 gadi) 24854598
Ierakstīts
2 hours ago, Telefons11 said:

Aidā! Lidojiet uz Saulkrastiem provēt, kas "pēdējā laikā" ir mainījies. Ja kāds varēs apliecināt biedra Camry1212 teikto, iespējams, šis arī būs viens no retajiem gadījumiem, kad biedram Reinis Lapins varēs teikt, ka šī darbone ir kardināli mainījusies un ir vērts braukt uz Saulkrastiem pa aptuveni astoņiem komats pieciem līdz deviņiem sarkaniem (pieci sarkani (masāža)+ viens zils (minets) + aptuveni viens komats pieci līdz divi sarkani (degviela) ), lai saņemtu masāžu ar laimīgām beigām.

Šodien kā reiz caur Saulkrastiem jābrauc, bet nodročīt ar skatu varu pats 😅

Link to post
Krista(36),29956992
Ierakstīts

Sagribējās doties atkal pie Liennas, taču telefonu šoreiz necēla. Mierā nelikos un biju šeit salasījies uber labās atsauksmes par Kristu (zelta peža, baigi labais BJ utt). Tā kā rajons pa lielam viens, tad nu zvanīju. Atbildēja uzreiz, dāmai balss patīkama, laiks arī abiem patīkams, tad nu devos ciemos. 

Vārti bija vaļā, tā kā vismaz no šī piedzīvojuma izvairījos. Lejā pie kāpņu telpas sagaidīja, ejot augšā var iepazīties ar viņas patīkamo pēcpusi. Ieejot iekšā, duša (tur viss forši). Pēc tam devos uz izvelkamo dīvānu (lasīt gulta), kur saņēmu erotiskās masāžas izstrādājumu. It kā jau kaut kas bija, taču totāli bez kaut kāda "sensuālā" piedzīvojuma. Pēc tam mutiskais ar gumiju - Te nu būs cienīgs izlaiduma "ko prostitūtas tev nestāsta" cienīgs skaidrojums. Locekli paņem pie "saknes" un rēali sūc. Jā, tas ir veids kā ātri novest līdz finišam. Tā kā olbaltumvielas uzreiz ārā nenāca, tad pajautāju vai var no aizmugures. Tā kā uz skatu dupsis viņas gadiem tiešām ir labs, tajā pozīcijā arī kulminēju. Taču, lai teiktu, ka tur ir kaut kāds anormāls aparāts (aka zelta peža)...nu diez vai. 

Dāma tiešām simpātiska un ar runas defektiem , taču viss ir ok, nu vismaz mani noteikti netraucēja. Kā negatīvo varu minēt to, ka reāli bija sajūta, ka steidzina. Dzirdēju pat frāzi "varētu ātrāk beigt?" (šis totāli nosit visu apetīti). divi zilie dolāri.

Es saprotu, ka ir citi klienti un arī priekš viņiem vajag sagatavoties, taču steiga nav tā, kas uzbudina. Vismaz mani. (Es nenāku stresot par citiem klientiem). 

Salīdzināt ar Liennu pat nevēlos. 

Kopumā cenas un snieguma attiecība 1/0.6 

vai iešu vēl? - diez vai. 

Link to post
KATRIN (38) 28894670
Ierakstīts
59 minutes ago, Brasinieks said:

Es ar šo nesen biju sarunājis tikties, kad atbraucu, šī neceļ. Zvanu, zvanu un pēc 10 min paceļ šīs draudzene un saka ka jāpagaida vēl 10 min. Es negaidīju un braucu prom. Pēc pus h šī zvana atpakaļ, bet es vairs necēlu.

Šādi varianti neuzrunā - paldies par pieredzi!

 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.