Es ieteiktu neriskēt tikties ar šādu šaubīgu pāri, bet paskatīties iepazīšanās portālu sadaļā - Pāri, svingeri. Tur mēdz būt piedāvājumi no pāriem, kas meklē hetero džeku, lai kopīgi pistu sievu. Tie ir bezmaksas...
draiskajiem.lv ir pietikami daudz pāru, kas meklē trešo.
Afrodite 25340655 Gribu.lv
Ierakstīts
(rediģēts)
· Paslēpa Moderator, 2021. gada 2. augusts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 2. augusts - Iemesls nav norādīts
Tev tak neviena sursik neizdabās minetā, )) ja nu vienīgi ja kāda tavu pimpi norīs pa visam, otru šāvienu negribēji - saki godīgi...večuk tak vairs nestāvēja;)))otreiz neiesi, tapec ka kompleksi nomocijuši, uz nerviem jau krīt, ka visur, visām drukā stulbus komentus !!!
Galvenais ka par tām kuras jau notestētas, un tiešām foršās daives !
Ok, ok ... Bāz tik katrā caurumā, kurš ir silts ... Es tomēr atļaušos būt kritiski objektīvs.
P.S. Un katrs zaļš gurķis nebūs tas, kurš manu stāvēšanu vērtēs.
Notestēju. Ja tā īsi - kopumā 6 no 10. Laba relax masāžiņa, pati viegli iesauļota. Formas - man patik apaļīgas, bet savākti apaļigas. Te viss tāds pusnošļukušā satusā. Kas pozitīvi - var just kā pati kļūst mitra, nekādus extra lubrikantus nevajag. Minets - pašvaks, sex - tur viss pēc klienta vēlmēm. Bet - pēc pirmā šāviena - otru vairs negribējās. Otru reizi - droši vien neiešu.
Divas simpātiskas Bi draudzenes-36 un42 vēlas iepazīties ar koptu,zolīdu ,dāsnu vīrieti patīkamai tikšanās reizei
laila - ziema682@inbox.lv - Visi sludinajumi no e-pasta adreses
laila 36
Sarakstījos, esot patiešām BI, tikšanās vieta Iļguciemā, 40 Ls par abām, bildes gan diemžēl mani neiekārdināja, man patīk slaidākas un koptākas sievietes, bet gaumes jau ir dažādas ...
Bildes un telefonu nelikšu, nebūs zolīdi, ja interesē, rakstiet un prasiet paši.
Ierakstīts
draiskajiem.lv ir pietikami daudz pāru, kas meklē trešo.