Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Čirkaina Blondīne
Ierakstīts

Man šķiet, ka tev tāpat kā citām patiesība kož acīs. Es tikai saku kā ir. Te jau protams, gribētos lai saucu par ''mīļākajām'', ''eskortmeitenēm'' un vēl nez kā. Bet patiesība ir vienkārša - pienu sauc par pienu, maizi par maizi, gaļu par gaļu, un mauku par mauku. var jau arī par prostitūtu un ielasmeitu.... Bet manuprāt šiem abiem trūkst personiskuma, trāpīguma...

Protams, pret sievieti, lai kas viņa būtu pēc aroda, sākumā izturos ar cieņu.... ko gan nevienmēr var novērot mauku attieksmē pret klientu (telefoniski)....

Nu tad veiksmi Tev !!! :D :D :D

Čirkaina Blondīne
Ierakstīts

Maukām konkurences trūkst, pieradušas haļavu laist... katrā darbā kā saka, ''nada pagarbatitsa''...

Liecies ļoti rupjšs tipiņš un ja šādi runā pa telefonu ar viņām, tad nav brīnums kad atsaka sataisīties u.c jo vsp nevēlas pieņemt viss ticamāk. Es jau nu sūtītu uz visām 4trām debess pusēm :D

Čirkaina Blondīne
Ierakstīts

Zinkariga... tu no mēness.... :D Es uz vienas rokas pirkstiem varētu saskaitīt cik reizes mans lūgums par ietērpu, frizūru ir uzklausīts... Kur nu vēl iečirkot matus, vietējām šalavām 50% gadījumos attieksme - esi pateicīgs ka vispār tevi ņem. Ir vēl īpaša, publiska, kategorija 40-50 ls robežās kas vispār būtu sitamas :D :D

Dīvaina to meiteņu attieksme :blink:

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.