neko nezinu par reāliem, nereāliem un ēģiptiešu brīvmūrniekiem. Domāju, ka ar reālu brīvmūrniecību Latvija vispār nekad nav bijusi saistīta un nav arī tagad, un domāju, ka visiem tiem, kuri sevi sauc par masoniem, arī nav nekāda sakara ar seksa orģijām un seksu kā daļu no jaunā biedra iesvētīšanas rituāla. Tur noteikti ir runa par cita veida sektu, un pagaidām pats nezinu, vai piedzīvojumu kāres dēļ būtu gatavs tādā avantūrā iesaistīties. Jebkurā gadījumā, ja kādam ir infa, lūdzu padalaties šeit publiski vai uz PM...
Es arī šaubos, vai pie mums Latvijā var pastāvēt reāli masoni, reāli zobenbrāļi un reāli kulti no seniem laikiem, nevis kaut kāda izrādīšanās un mērkaķošanās, bet mani vienmēr ir interesējusi vēsture, mistika, rituāli un simboli. Būtu interesanti uzzināt, kas šie ir par ļautiņiem un ar ko viņi nodarbojas. Protams, iespēja nokniebties eksotiskā veidā arī mazliet uzrunā, kaut arī manā dzīvē ir maz tādu vietu un situāciju, kurās nebūtu kniebies (laikam tikai bēru ceremonijas laikā esmu mācējis atturēties)
Brīvdienās sanāca saruna ar vienu pazīstamu čomu, kurš izmuldējās, ka ir iesaistījies kaut kādā mistiskā "zobenbrāļu ordenī". Neko daudz un neko konkrētu gan viņš nestāstīja, jo tur viss esot nenormāli slepeni, bet pa šmigai daži teikumi tomēr manās ausīs nonāca. Laikam kārtējā plānprātiņu sekta, bet stāsts par viņa "iesvētīšanu" brālībā bija gana interesants. Izrādās, ka šī rituāla laikā viņu esot izdrāzusi kāda meiča ar lielisku augumu, bet bez sejas, jo tur visi tie masoni (un arī masonenes) ir maskās... izklausījās gan murgaini, gan bailīgi, bet tomēr ieintriģēja - telpas ar lāpām, cilvēki maskās, degoši zobeni utt.. Vai kāds par šo pasākumu kaut ko vairāk zina? Būšu pateicīgs par info. Ja tas tiešām ir tik slepeni, tad varat rakstīt PM
parakājos savas atmiņas annālēs un sapratu, ka šis tomēr cits dibens... Arī no Zolitūdes. Meitenei noteikti nav 29. Drīzāk gan gadi kādi +/- 40-43. Ir liekais svars, bet siltas rokas, pozitīva attieksme un diezgan plašs piedāvājumu klāsts. Ar viņu sarunāt varēja gandrīz visu, bet priekš manis viņa tomēr ir mazliet par vecu.
šis dibens mūsu forumā ir apspriests jau vairākas reizes. Var būt ar citu numuru, bet dibens ir tas pats - Zolitūde Kopumā nav slikts variants un tiem, kas vēl nav bijuši, ir vērts vismaz vienu reizi pamēģināt, lai katrs pats saprastu - patīk vai nē.
es gan to numuru iepriekš biju iegūglējis, bet nekādas ifas nebija, un arī Tavos linkos parādās citi telefoni... jebkurā gadījumā laikam pārbaudīt neiešu, bet ja kāds viņu tomēr apciemos, tad gaidīšu atsauksmes Protams, maz ticams, ka gribētāji stāsies rindā
Šodien iekš ss (relaksējošās masāas sadaļā) un arī puh.lv uzdūros pēc satura līdzīgiem sludekļiem:
Дорогие клиенты, как постоянные, так и новые. Предлагаю SPA-процедуры и косметологию. Я-тренер по фитнес-бикини и тяжелой атлетики. Имею 12 различной техники высшего уровня. Болит спина, суставы, защимило в шеи? Исправим. Спорт. массаж, расслабляющий общий всего тела, классический с арома-маслами, шоколадный, каменный и т. п. Также БРО-мастер. Покраска и коррекция бровей 7-евро. Подробную информацию можете узнать по телефону. Работаю по записи каждый день. мастер подберет вам процедуру, выслушает ваши капризы и сделает всё, чтобы вы забыли о недугах, стрессах, болях. Позитивная, расскажет много полезного о подготовке организма и тела к лету. Парковка. чай-кофе после процедур.
ģīmītis diezgan smuks, par saviem pakalpojumiem prasa 50 eiras. Vai pie viņas kāds jau ir bijis?
esmu pāris reižu uz šo sludinājumu uzrāvies un pazvanījis. Teikšu tā - galīgi neadekvāta un rupja mātīte. Pati savos sludinājumos vienmēr melo par savu patieso atrašanās vietu - parasti raksta, ka atrodas Garkalnē vai Berģos. Kad pajautāju, uz kurieni konkrēti man būtu jābrauc, šī saka - uz Siguldu. Mazliet apmulsis sāku skaļi domāt, ka Sigulda un Berģi nav gluži viens un tas pats, bet šī pusvārdā nometa klausuli. Domāju, ka apkalpošanas sfērā tādas rupekles nedrīskt strādāt.
Ierakstīts
neko nezinu par reāliem, nereāliem un ēģiptiešu brīvmūrniekiem. Domāju, ka ar reālu brīvmūrniecību Latvija vispār nekad nav bijusi saistīta un nav arī tagad, un domāju, ka visiem tiem, kuri sevi sauc par masoniem, arī nav nekāda sakara ar seksa orģijām un seksu kā daļu no jaunā biedra iesvētīšanas rituāla. Tur noteikti ir runa par cita veida sektu, un pagaidām pats nezinu, vai piedzīvojumu kāres dēļ būtu gatavs tādā avantūrā iesaistīties. Jebkurā gadījumā, ja kādam ir infa, lūdzu padalaties šeit publiski vai uz PM...